PTT 1. LİG 20.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Karşıyaka

Başlatan Kaya, 24 January 2016, 02:39:00

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Burhan Erdi Alperen bu cocuklara yazik vallahi.
En kötü Sevgi ve Cakir kadar kosar mücadele ederler.

orhan

Hoca penaltıyı mehmet Çakıra attırmalıydı onun haricinde gereksiz oynadı zaten mustafa da bu hocalar ne buluyor anlamış değilim bana göre engin hoca ilk maçında sınıfta kaldı oyuncu değişikliklerinde çok geç kaldı mustafa ve mehmet ilk 45 de çıkmalıydı.İvonov kesinlikle oyuna girmeliydi.Kadro da revizyon şart o zaman ümit hoca niye gitti değişen ne oldu.Ümit hocanın ofeoduyla problemi çıktığında ya ofeodu gidecekti yada hoca o olaylar çok sümen altı edildi ve takım dağıldı başkan o krizi iyi yönetemedi bundan sonrada toparlanmamız çok zor gözüküyor.Gerçi bu şehire bu takım bile fazla yalandan yere bizi oyalıyorlar.Burdan şehri yönetenlere sesleniyorum ya adam gibi sahip çıkın yada kapatın gitsin.

ngonge

Uzun zamandır kolay gol yeyip çok zor gol atıyoruz. yine bir şey değişmedi. Bitiricilik 0 takımda.

bayfa55

08 February 2016, 11:12:14 #153 Son düzenlenme: 08 February 2016, 15:05:22 bayfa55
Biz galibiyet alamayacaksak bu papazlar niye oynuyor. Gençler oynasın en azından onlarla yenilelim. Şu Distel Zola denilen adamı neden yönetimin tuttuğunu çok merak ediyorum.

muzaffer4

Alıntı yapılan: bayfa55 - 08 February 2016, 11:12:14
Biz galibiyet alamayacaksak bu papazlar niye oynuyor. Geçler oynasın en azından onlarla yenilelim. Şu Distel Zola denilen adamı neden yönetimin tuttuğunu çok merak ediyorum.

gençlerle oynasak en kötü 1 puan alırdık.

Stoper

İlk 2 diyorduk, nerelere geldik. Neyse ki alttaki takımlar Denizlispor , 1461 Trabzon çok kötüler. 3. düşen de ya Erciyes olur ya da Malatya. Karşıyaka takimi komple değiştirmiş,lig de kalabilirler. Biz bu kadroyla tehlike yaşamayız,bizden daha kötüleri var. En büyük tesellim bu.

Karabudun

Alıntı yapılan: Stoper - 08 February 2016, 15:48:29
İlk 2 diyorduk, nerelere geldik. Neyse ki alttaki takımlar Denizlispor , 1461 Trabzon çok kötüler. 3. düşen de ya Erciyes olur ya da Malatya. Karşıyaka takimi komple değiştirmiş,lig de kalabilirler. Biz bu kadroyla tehlike yaşamayız,bizden daha kötüleri var. En büyük tesellim bu.

Haklısın diyebilmeyi çok isterdim ancak o tesellinin aslı yok kardeş. 1461 bizden kat be kat iyi. Erciyes ve Malatya da şu an için bizi rahatlıkla geçerler. Denizli de bizden daha diri ve çok daha istekli. Şu an açık ara farkla ligin en kötü oynayan takımıyız. Dua edelim de Urfa yenilsin bu akşam. Nitekim biz kendi göbeğimizi kesmekten aciziz, bari rakiplerden yana yüzümüz gülsün.

Ayberk

Yankı, Halil Ibrahim, Adem Sarı, NSumbu, Roberts, Turgay, Doğan'ın oynadığı kadro bunların bu halinden daha iyiydi, daha istekliydi.

orhanbey5555

furkan lünapark kalecisi gibydi engin hoca .....ac gözlerini...bulgar buraya tatile gelmedi ...90dk oynat adami kusdurme bize lazim...