PTT 1. LİG 20.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Karşıyaka

Başlatan Kaya, 24 January 2016, 02:39:00

« önceki - sonraki »

samsunmania

9 maç kazanamamak. Bu travma nasıl atlatılır bilemiyorum. Süperligden 14 maç kazanamayıp düşen altay'ın rekoruna doğru at nalı ilerliyoruz.

Karabudun

Hayırlı olsun, muhtemel düşme adaylarından biriyiz. Mübalağa etmiyorum düşmesi en muhtemel takım da biziz.

bayfa55

Duško Milinković

Arkadaş şu takım düşsün istiyorum artık.Alttan borçsuz bir takım çıkaralım. Kime borçluysak avuçlarını yalasinlar.

diocid

Mustafa sevgi, umarım evine gittikten sonra televizyonu açar kullanmış olduğun duran toplarına bakar ve hocaya artık ben kullanmasam iyi olacak dersin, ve umarım bir daha sen kullanmazsın..Umarım..

55.hakan

Göz göre göre içeri sokuyorsunuz adamı bitik takıma gol attırıyorsunuz acemi ordusu.

ercan0655

Hayırlı olsun bize sinir krizi geçiren takım kocaeli olma yolunda , bu saatten sonra ne olur bilmem ekigho denen mal her topu kavisli havadan şişiren sevgi kıçını kaldırmayan Topçular topluluğu bizi futboldan soğuttunuz

Raqua55

Savunmada bireysel hatalar fazla yapıyoruz.Ya kaleci patlar ya sol bekin Ya sağ bekin biri patlıyor.Patlamasalar Puan alacazda patlıyor mallar

GurbetciFanatik

Vallahi yazik o kadar istekli atak oynadik.
Bencillik yuzunden cektigimiz cillelere bakin.

muzaffer4

Karşıyakaya ilac olduk adamlar sayemizde ligde kalma ümidi doğdu

gezegenX

Engin Korukırla kesin düşeriz. Beceriksiz yönetim. Gittiği her takımda başarısız olan ve kovulan bir hocayı getirdiler. Yazıklar olsun. Erhan bile daha iyidir. Eğer Engin Korukır kalırsa seneye alt ligdeyiz.

binikalamadım

ligin dibindeki takım ilk deplasman galibiyetini Samsun'da alıyor... :-X

elexir

Yeter artık kanserden beter olduk resmen işkence çekiyoruz bu takım bir çoğumuzun ruh sağlığını bozdu mazosist olduk

elexir

Ben böyle bir şeyi ilk defa görüyorum gol olmuyor takıma resmen büyü yapmışlar ciddi ciddi iyi bir hocaya gitmek lazım.

samsunmania

Topa adam gibi vurabilen Ivanov oyuna girmiyor ben bu işi anlamadım antrenmanlarda mı sıkıntısı var nedir?