PTT 1.LİG 19.HAFTA | Adana Demirspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 16 January 2016, 22:06:46

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Kenan la bu iş olmazzzzzz.

bayfa55

Bir yonetim nasil sinifta kalir gorduk. Herseyi seyrettiniz ve ve takim kume dusme hattina gidiyor.Tesekkurler yonetim.Siz 18 e giremeyen oyuncuyu bile gondermekten acizsiniz.

Sadece Samsunspor

Takim forvet forvet diye bagiriyor. Hala fatih varken taha stoper oynuyor.

55ertan

Bu Kadro playoff a yeter. Yeterki taraftar sahip çıksın. Karşıyakada iyi havaya girdi.

muzaffer4

Ya geçen sene kupada oynadığımız genç takımla oynasak bu kadar kötü oynamaz 1 puan alırdık yenilsek de alkışlardık

samsunmania

En formsuz stoper, yerinde oynamayan tahadan iyi oynar. Neden Fatih kulübede? Orta sahadan 1 tane top yapacak adam yok, İvanov kenarda. Biz bu işten bi haberiz galiba. aklım almıyor. Herkes fantezi peşinde. Olan bize olacak bu gidişle.

orhan

Kesinlikle erkut tutu ve ekibi  sınıfta kaldı.sorunlar karşısında çok aciz kaldılar.Kamuoyuna hiç birşeyi açıklamıyorlar derin bir uykudalar inş küme düşmeden bu uykudan uyanırlar

celebi

Duško Milinković

Küme düşmek demek Samsunspor un bitmesi demek.Amatördem yeni bir takım çikaririz artık.

celebi

5trawberry

Hocası değişen takım nasıl bi hışımla oynuyorsa, öyle oynadı bugün Samsunspor.
Defansif anlamda daha diri, pozisyon vermeyen bir takım gördük gibi ama bu sefer de rakibin cezasahasina gidemedik. Resmen ortasaha çizgisinden ötede yoktuk. Takımın durumu iç açıcı değil, bu kadro yetersiz ama düşme potasına inecek kadar da kabiliyetsiz değil. Tamam takımdaki kabiliyetsiz oyuncu sayısı yadsınamaz ama ne olursa olsun, o duruma düşmemeliyiz.
Kenan Hoca, kimse senden çık bu maçtan vura kıra 3 puan almanı istemedi. Radikal değişiklik istedi. Diziliş değiş ne bileyim oyuncu tercihini değiştir. Ama baktık psikolojisi bozuk 7haftalık kadro ile çıkıyorsun.

orhan

Acil hoca lazım yeni bir heyacan lazım kenan hoca ümit hoca ne yaptıysa aynısını yaptı.Sorunlu dönemde topcularla birlikte aynı havanın içindeydi o yüzden değişen birşey olmaz. Adamlar üstümüze geldiği dönemde her topu gelişi güzel ileriye vurduk rahat posizyonda bile ayağa pas vermedik ve oyunu soğutamadık

kuzey55

taha stoper oynayamıyor arkadaş körmüsünüz ? mustafa sevgi sahada dolaşıyo sadece . kone desen ayakta duracak hali yok.

bir de şu muaharrem efe de göremediğimiz ne var merak ediyorum.

takım hücum oynayınca daha etkili ama saçma sapan direnişle 1 puan almaya çalıştık olmadı.cesur bir hoca lazım bize Kenan Yelek değil.

GurbetciFanatik

Bi ilaç olsa hemen icip fanatik samsunspor lulugu biraktiran  hemen alirim.
Her hafta sonumu işkenceye cevirdiniz be.
Lanet olsun ama seni birakamiyorum.

eprianu

Ben şunu anlamıyorum, biz geçen sene final maçında "Neden Tuna oynuyor, Fatih oynamıyor" diye hayıflanmadık mı?
Şimdi niye Taha oynuyor defansta da Fatih yedekte?