PTT 1.LİG 16.HAFTA | Yeni Malatyaspor-SAMSUNSPOR'UMUZ

Başlatan Kaya, 15 December 2015, 23:09:21

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih : 20.12.2015 Pazar

Saat 16:00

Maç Yayını: Trt HD

Duško Milinković

Hiç umudum yok.Devre arasına kadar 1 puan alsak kar.....

Karabudun

orucreis

_SoN_

Takımızda son haftada ya çok şanssızdık yada beceriksiz,şansızlık devam etmezse bu maçı alabiliriz,ama beceriksizlikten atamadıysak işimiz yine çok zor.

CoRaqLi55

Son 4 haftanin hincini bir takimdan fena halde cikartacagiz.Insallah malatya olur o.

muzaffer4

Karabudun

Büyük ihtimal yine kazanamayacagız. Bu sefer kazan kaynamakla kalmayacak bildiğin devrilecek. Göztepe maçından bu yana kendimi iyimser olmaya zorluyorum ama olmuyor. Tek numaramız vardı ki o da takım olabilmeyi herkesten önce becermiş olmamızdı. Şimdi neredeyse herkes takım olmayı başardı aksine biz çözüldük. Umarım yanılıyorumdur ve Malatya'yı yeneriz. Aksi takdirde büyük sıkıntılar yaşayacağız.

GurbetciFanatik

1 puan alirsak kardir.
Moral Hava Para Birlik Pisikoloji hicbiri yok suan Takimda.

GençKozluklu

Favori olmadığımız maçları kazanıyoruz. Bu da o maçlardan biridir. 3 puan alıp yola devam ederiz.

isa55

celebi

ngonge

Şans bizden yana olursa alırız maçı, özellikle erken bir gol atarsak yeneriz. Kaleciler belirleyici olur.

GurbetciFanatik

En ufacik ümidim bile yok bu maçtan.
Zemin zaten berbat Malatyanin.
Yeniliriz

brigand

17 December 2015, 13:59:44 #14 Son düzenlenme: 17 December 2015, 14:13:04 brigand
İlk devresinde gol bulabileceğimiz bir oyun olması lazım. Tüm yaşanan sıkıntılar ile beraber birde gol atamama stresi var. Galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Devreyi de 29 puanla kapatırız.