PTT 1. LİG 15.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Balıkesirspor

Başlatan Karabudun, 07 December 2015, 00:57:08

« önceki - sonraki »

eprianu

19 şut çek, 3'ü direkten dönsün, en az beş tanesi kale dibinden dışarı çıksın, adam 6 şut çeksin 2 gol atsın.
Yazık ki ne yazık!

orucreis

Ekigho m.cakir m.sevgi musa gule gule
Sut atcak adamin yok ivanovu yedekte tutuyon al adami sut cekenimiz yok adam gibi vurmaktan aciz hepsi

Karabudun

Alıntı yapılan: celebi - 14 December 2015, 22:02:22
Dikerim ben böyle işi bırakıyorum artık lanet takımı takip etmeyi. >:(

Bazen ben de çok istiyorum ama olmuyor. Olur da başarırsan bir yol bana da anlat, minnettar olurum.

diocid

Yenildiğimiz son maçların hepsinde şişirme top oynadık, halbuki sezona böyle başlamamıştık..Doğru düzgün ortasahası olmayan bir takıma şişirme oynanırmı, 10 yaşındaki çocuğa sorsan oynanmaz der..

samsunmania

dik çelebim dik. Ben ağızımı açamıyorum fena şeyler çıkacak sen dik.

korayxyz

Alıntı yapılan: diocid - 14 December 2015, 22:08:46
Yenildiğimiz son maçların hepsinde şişirme top oynadık, halbuki sezona böyle başlamamıştık..Doğru düzgün ortasahası olmayan bir takıma şişirme oynanırmı, 10 yaşındaki çocuğa sorsan oynanmaz der..

Bence de en  büyük sorumuz bu. Topu alan ceza sahasına şişiriyor. Böyle futbol olmaz ama tüm bunlara rağmen bu kadar pozisyona nasıl giriyoruz anlayamıyorum  :o

samsunmania

Duško Milinković

Ve nihayet ümit özat istifa etti. ...

ercan0655

Td gitti İyi mi kötü mü anlamadım ama birseyler değişmeli idi durum kötü

eprianu

Ümit Özat'ın hatası çoktur amenna da Erhan Altın'a lig boyunca dayanan bir camia Ümit Özat'a dayanamadı.
Geçen sene Süper Lig'den olduk Erhan Altın yüzünden. Final maçı gözümün önünde, rakip 10 kişi kalmışken takımı defansa çekmişti.

İnşallah düzelir ne diyelim...

Karabudun

Maç sonunda basın açıklaması falan olmadı mı arkadaşlar? Şayet varsa link falan paylaşabilir misiniz?

yilmazselcuk55

14 December 2015, 22:58:01 #131 Son düzenlenme: 14 December 2015, 23:34:24 yilmazselcuk55

Samsunspor'u Karıştıran En Büyük Etken SAMSUN BASINI Birilerinin bunlara haddini bildirmesi gerekiyor. Erhan Altın tribünde taraftarı her maç kanser ederken, mehmet pank recep hun ikilisinin kulübü bile bile zarara uğratırken bu yalakalar nerdeydi acaba?

Saçma sapan haberler dedikodular transfer fiyaskoları artık yeter ya Adam gibi işinizi yapın yapamıyorsanız bırakıp gidin yeter artık !!!

isa55

14 December 2015, 23:07:04 #132 Son düzenlenme: 14 December 2015, 23:10:13 isa55
Öncelikle kadromuzun zayıf olduğunu kabul etmek lazim. Son dört maçta 0 gol ve 1 puan aldık. Eee önceki puanları bu takım almadı mı, evet aldı ama sakatlıklar ve rakipler bizi çözdü. Sürekli duran toplardan gol yedik.
Bu maçta rakipten bir kontra ve peşinden duran toptan gol yedik. 3 kişi barajda, 2 kişi orta sahada kalınca gol kaçınılmaz oldu. İkinci golde de defansta rakibi hiç rahatsız etmedik, boş bıraktık. Bundan sonra da gömülü defansa gol atamadik. Buna rağmen sayısız pozisyon, 3 direkten dönen top.
Futbolcular ruhsuz diyorlar, katılmıyorum. Çok uğraştılar, böyle gol yenince, böyle şanssızlık olunca yapacak bir şey yok. Üzüldüm, emeklere yazık.
Bu takım bizim arkadaşlar, hep destek, tam destek.

fanatik samsunsporlu

Kalecileri ve gulamac cok iyi oynadi.muğdat her zaman ki gibi zaten

evolution55