PTT 1. LİG 15.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Balıkesirspor

Başlatan Karabudun, 07 December 2015, 00:57:08

« önceki - sonraki »

CoRaqLi55

Takim kötü de oynamıyo değişikliklerde yerinde kızacak kimsede yok yine de yenemiyoruz birak yenmeyi gol atamıyoruz.

samsunmania

Bu ne arkadaş bu ne gudubetlik. 3 top direkten mi döner bir maçta?

Karabudun

Alıntı yapılan: CoRaqLi55 - 14 December 2015, 21:32:30
Takim kötü de oynamıyo değişikliklerde yerinde kızacak kimsede yok yine de yenemiyoruz birak yenmeyi gol atamıyoruz.

Bu takım dört haftadır gol atamıyor. Hocasına da kızarım topçusuna da. Özellikle da takım olgusunun içine sıçan hocaya her türlü kızarım. Sövmediğime dua etsin. Kadro mütevazı diye züğürt tesellisi yapıyorduk ki Giresun örneği var önümüzde. Adana küme düşme potasından çıktı geldi. İlk yarıyı ilk ikide kapatalım diyorduk ki düşme hattına doğru koşar adımlarla ilerliyoruz.

GurbetciFanatik

Allahtan herkes yenildi bu haftada yukaridan kopmadik.
ama ümit yok gelecek adina

Sadece Samsunspor

Olum salak salak goller yerseniz bole aci cekerek yeniliriz.

ercan0655

Birseyler değişmeli takım yokuş aşağı inen kamyon gibi gidiyor

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: ercan0655 - 14 December 2015, 21:46:38
Birseyler değişmeli takım yokuş aşağı inen kamyon gibi gidiyor

Musa-Mustafa Sevgi - 2 kalecimiz-Ekigho-Murat hemen yollanmali
Ümit özat zaten gitti bu mactan sonra.
GOLCÜÜ orta sahaya bir BEYIN kaleye top tutabilen KALECI ve herseye kapris yapmayan TEKNIK DIREKTÖR

Karabudun

Balıkesirspor'un kale direkleri bizim kalecilerden daha iyi. En azından bir maçta üç top çıkardılar.

eprianu

Kaleye Furkan'ı alsan olmuyor Bekir'i alsan olmuyor.
Hoca da şaşırdı ne yapacağını...

GurbetciFanatik

samsunmania

Ulan halı sahada oynasan kerim denen herifi bitirmek için bir adamını feda edersin. Tek düzgün ayaklı adam 1 gol 1 asist ile oynadı. 37 yaşındaki Ragıp bizim ortasahaya ders verdi. Adamlar Allahtan eksik. Olmasalardı ne olacaktı acaba? Ben Balıkesir'i yıllardır maçlarına giderek takip ediyorum. Şu takıma yeniliyorsak biz şampiyonluktan falan bahsetmeyelim.
Özat haklı veya haksız. artık td değişikliği şart oldu gibi duruyor. Oyuncularımız şaşkın balık gibi. ayağında zor top tutuyor. 

korayxyz

14 December 2015, 21:59:02 #116 Son düzenlenme: 14 December 2015, 22:05:48 korayxyz
En az 6-7 net pozisyon, 3 tane direkten dönen top, muhtemelen topla oynama oranı 75-25 filandır, 90dk karşı sahada oyna ve 2-0 yenil. İnsan gerçekten hayret ediyor.

orucreis

celebi

Dikerim ben böyle işi bırakıyorum artık lanet takımı takip etmeyi. >:(

sersa

Mustafa m.çakır murat ekigho direk gönderilmeli hiç gerek yok