PTT 1. LİG 15.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Balıkesirspor

Başlatan Karabudun, 07 December 2015, 00:57:08

« önceki - sonraki »

Karabudun

07 December 2015, 00:57:08 Son düzenlenme: 08 December 2015, 01:48:26 Karabudun
SAMSUNSPOR - BALIKESİRSPOR

Tarih ve Saat:
14 Aralık Pazartesi - 19.00
Yer: Samsun 19 Mayıs Stadyumu
Yayın: TRT Spor

15.Haftanın kapanış maçında Balıkesirspor'u ağırlayacağız. Giresunspor karşılaşmasından sonra PFDK'nin verdiği zırva tribün cezasına rağmen ALLAH'ın izni ile bu maçı kazanacak ve kötü gidişe son verip yeniden zirveye yürüyeceğiz.

jean

muzaffer4

4 maç üst üste puan kaybedecek değiliz ya 3 puanı alırız

s_uzunkaya

futbolu oynuyoruz pozisyonları buluyoruz ama gol atamıyoruz. zaman birlik zamanı. tek endişem bu gelişmelerin takımın güvenini kaybetmesine yol açabilme ihtimali. siz böyle oynayın o şeytanın bacağı kırılacaktır.... gemi hep sakin denizlerde yol almaz...

orucreis

inşallah allahın izniyle 3-1 bizim maç kaçari yok

samsunum

bu maçta  tribünlere  sadece oguzhani cagirmaliyiz. En çok  hakeden o

_SoN_

Takımda özellikle de Ümit hocada moral kalmamış gibi görünüyor,bu hava ile galibiyet almamız çok zor görünüyor,takımın biran önce toparlanması ve bu maça asılması lazım,bir galibiyet bizi tekrar havaya sokacaktır,aksi bir durumda paraşütsüz düşmemizin başlangıcı.

altunay

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Yiğit ve Sankoh'un sarı kart görmesi ve cezalı duruma düşmesiyle birlikte kara kara düşünmeye başladı. Karşıyaka maçında sakatlıkları nedeniyle Yiğitcan, Dilaver, Abdülhamit ve Ragıp'tan yararlanamayan Yılmaz, bu kez Samsun maçına bu 6 futbolcu olmadan çok daha eksik bir kadroyla çıkacak

beşnumara

Bir puana gelecekler. Ilerde kerim ile Muğdat dikkat edilmesi gereken futbolcular. Inşallah kazanip düzeliriz yoksa kolay maclara çok üzülürüz.

Stoper

Çok fazla eksikleri var. Bir şekilde kazanıp üstümüzde ki kara bulutları dagitmamiz gerek. Evimizde farklı oynuyoruz,çok büyük kişisel hata olmadığı surece bize gol atacaklarını sanmıyorum.1-0 olsun bizim olsun , artık nefes almalıyız.

korayxyz

Alıntı yapılan: altunay - 09 December 2015, 00:48:39
Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Yiğit ve Sankoh'un sarı kart görmesi ve cezalı duruma düşmesiyle birlikte kara kara düşünmeye başladı. Karşıyaka maçında sakatlıkları nedeniyle Yiğitcan, Dilaver, Abdülhamit ve Ragıp'tan yararlanamayan Yılmaz, bu kez Samsun maçına bu 6 futbolcu olmadan çok daha eksik bir kadroyla çıkacak

Adamların kadro kalitesi ve kapasitesi zaten sınırlıydı ve şimdi en iyi oyuncularından mahrum bir şekilde samsuna gelecekler. Eğer Balıkesiri hele de bu haliyle yenemiyorsak dükkanı kapatıp gidelim.

brigand

Bu yıl ligin yapısı çok daha değişik. Devre sonuna kadar galibiyet alamasak bile umutsuzluğun bir manası yok bence. Önceki seneler gibi olsa yakalanması daha zor rakipler olabilirdi. Ama bu sene alıp götürecek takım yok. Balıkesir maçında takımın oyun yapısının, motivasyonun çok değişeceğini sanmıyorum. Yine ilk devrenin bir bölümü tempo yaparız. O bölümdeki pozisyonları değerlendirmemize göre de maçın sonucu belli olur. Balıkesir, bir önceki hafta oynadığımız Giresun maçını izleyip ve oyun mantığını ona göre kurup gelecektir. Bunu ne kadar uygulayabilirler bilmiyorum. Seyirci desteği olmayacak görünüşe göre. Ofeodu'nun da artık olmayacağını varsayarsak hücum için varyasyonda beklerin ekstra desteğini isteyecektir hoca. Gerçi oyuncuların formsuzluğunun da devre arasına kadar süreceğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı artık umarım bir şekilde 3 puanı alırız.

kaptan 55

Karabudun

Giresun'u hafife aldığımız gibi Balıkesir'i de hafife alırsak fena yamuluruz. Adamlar Giresun'dan kat be kat daha iyiler. Kapanırlarsa açamayız yani beraberlik için gelmişlerse büyük ihtimal berabere biter o maç. Şahsen ben beraberlikten ziyade kazanmak için üstüme geleceklerini ve bu arada skoru lehimize çevireceğimize inanıyorum. Özellikle Kone ahmağının adam gibi oynaması gerekiyor.

samsunmania

Kerim ve Zeefuik dikkat edilmesi gereken gol yollarında etkili adamları. Defansları ve kalecileri çok iyi. Orta sahaları çökmüş halde gelmeleri avantaj. Ama kapanırlarsa sıkıntıya girebiliriz. Sabırlı bir şekilde hücum ederek galip gelmenin yollarını aramalıyız.