Samsun'a Yeni Stadyum

Başlatan kuzey55, 17 January 2011, 10:54:05

« önceki - sonraki »

korayxyz

Alıntı yapılan: sefa.isitan - 27 November 2015, 02:29:20
İnşallah Yûsuf ziya yılmaz Başkanımız bitirmek için istekli davranır.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah sabah iyi güldüm :D YZY başkanın son 15 senede kaç kere stada gelip maç izledi?

red_white

arkadaşlar çatı çok eğreti birşeymiş gibi duruyor bilgisi olan var mı?

551

Bir kısmı yüksek bir kısmı alçak rüzgar nedeniyle böyle yapılmış.

Stat çok uzak ulaşım zor tramvay yapılıyor demeyin taşıyacağı kişi sayısı belli herkes dolmuşa arabasına binecek zaten yoğun olan yol iyice keşmekeş olacak maç sonu daha da beter bunun kışı var yağmuru var çamuru var hem yağmuru hem ulaşımı düşünüp TV den izlerim diyip gitmeyecek bir dolu insan olacak benim öngörülerim bunlar. Şuanki yerine yaptıramadık malesef günsanıda kaldıracaklarmış hem salon hem stat oraya yapılsaydı ne olurdu?  Maça Atakumdan gelen arkadaşlarımız var yeni yerine ufak bir deplasman yapmış olacaklar.

eprianu

Bursa deplasmanına gittiğimiz baktık ki eski stadın olduğu yerden yeni stad görünüyor. Adamlar ona bile uzak diye ne kadar büyük tepki gösterdiler.

Bizde ise yeni stadı elinin körüne gönderdiler. Ayrıca Cezaevi - Yeni Mahalle - Stadyum ve Sanayi bölgesinin planı da sanırım hazır.
Tabi ki apartmanlar, yeşil alanlar. Anlayacağınız adamlar asrın vurgununu yapacak. Çünkü merkeze yakın boş ve düz alan kalmadı.

Yoksa niyet eski stadyumun olduğu bölgeye yeni stadyım yapmak olsaydı elbette bir çözüm bulunurdu.

red_white

Yükseklikten dolayı degilde baraka çatısı gibi duruyor. Kalite belli değil yada daha çok erken. Dün arenanın çatısına baktım, gayet modern duruyor. İnşallah dandik bir şey yapmazlar

samsunum

Arkadaşlar  belki stadyum konusu şuan  için  konuşulacak  en son konu ama bir şey  söylemek  istiyorum. Yöneticiler  her fırsatta  kulüpte para yok, destek  bekliyoruz diyorlar ama stad  konusunun üstüne  düşmüyorlar. Oysa yeni stadyuma  geçtiğimiz  zaman hem loca  konusunda olsun avm konusunda hemde bilet konusunda muhakkaki maddiyat  anlamında  bir yararı  olacaktır.  Yeni stadina geçen  takımların  hepsi başarı  yakaladi. Örn, gs, konya,kayseri, Antalya, Bursa  vb...

Stadyum da çalışan  bir abiyle konuştum proje  ilk teslim  tarihinden 1 sene geçmiş 2.teslim tarihi 1 ay sonraymis. 1 seneye bitmez  diyor bu stad.

Sadece Samsunspor

Heyecan mi kaldi sanki bitmesin. O kadar sey hale geldimki umurumda bile degil stad sahsen

ChucKeR

bitmeden yıkılsa keşke. ölü yaralı olmamak koşuluyla tabi.

cembaba

Arkadaşlar bize autocad çizim yapabilecek bir kardeş lazım. PM atarsa mesajı gören sevinirim.

sadece55

Stad olsa ne olur takımımız yokki bizim...

berusa55

eprianu

09 February 2016, 09:36:39 #2787 Son düzenlenme: 09 February 2016, 19:38:51 eprianu
Çift kat çok çirkin bir görüntü oluşturmuş. Stadın kralını Bursa'ya yaptılar.
Stad konusunda maalesef hiçbir şey istediğimiz gibi gitmedi.

erkutdem55

Stadın koltuklarının kırmızı olması için anket yapılması bile ne denli rezil bir durumda olduğumuzun apaçık göstergesi.
Daha büyük rezillik ise kimsenin kırmızı olacağından emin olamaması.

berusa55