PTT 1. LİG 12.HAFTA | Göztepe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 07 November 2015, 22:32:04

« önceki - sonraki »

nomak55

Goz goz bize hucum oynarsa onlara gecmis olsun ki adamlarin yapabilecekleri bisey yok kazanmak zorundalar bizde deplasmanlarda daha rahat ve akilli oynuyoruz olk golu biz atarsak 2 3 olur kesin hadi.hayirlisi insallah

Raqua55

Metin Diyadin Derbiyide kaybetti.Bizim maç onun için son şansı olucatır.Allah ne verdiyse saldıralım düşüncesi içinde çıkacaklar.Akıllı ve sakin oynarsak rahat kazanırız

cembaba

Karabudun

Vallaha şu ligde eze eze yenmeyi en çok istediğim takım. Maç Manisa'da olacak ve ALLAH'tan bir aksilik olmazsa tribünde yerimizi alacağız. Umarım Samsun'dan, Ankara'dan, Burs'dan ve İstanbul'dan da fazlasıyla renktaşımız tribünde yerini alır. Tepecik palelerini ev sahibi göründükleri maçta tribünde de ezmek şahsıma müthiş haz verir ne yalan söyleyeyim. Zaten büyük ihtimal tribünde de pek azı olacak. Ayrıca iddia ediyorum bu maçta bize yenilirlerse bu sezon ilk iki yüzü göremezler. Bir zahmet kazanalım şu maçı.

binikalamadım

İzmir deplasmanlarında çok güzel işler yaptık yine yaparız  :D

s_uzunkaya

CoRaqLi55

Son haftalarda hep mağlubiyet alan göztepe bizim maça kesin galibiyet parolası ile çıkacaktır.Dikkatli olup sabırla beklememiz lazım.Gol yemeden ilk golu atarsak defansında açıklar veren göztepeye fark bile atabiliriz.

korayxyz

Son maça giren Göztepe taraftarı ceza almış -yaklaşık 15bin kişi civarında- ve maç manisada oynanacak. Dolayısıyla ciddi bir taraftar destekleri olmayacaktır. 3 oyuncu da kadrodışı kalmış. Bu zor zamanlarını fırsata çevirip galibiyeti kopartırız inşallah

http://www.habergazetesi.com.tr/goztepe-taraftarina-ceza-66226h.htm

berusa55

13 November 2015, 22:04:32 #23 Son düzenlenme: 14 November 2015, 00:53:09 berusa55
Deplasman tribünü yasağı aldılar çünkü Karşıyaka ev sahibiydi.
Bizim maçı bağlamıyor.

AlıntıGÖZTEPE A.Ş.'nin, 08.11.2015 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - GÖZTEPE A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişleri engellenmesine,

Karabudun

Değil ceza teşvik alsalar gelecek palelerin sayısı 1000 olmaz ki bu sayıyı verirken bile mübalağa ediyorum.

korayxyz

Alıntı yapılan: NeverMind - 13 November 2015, 22:47:11
Bizim mac kendi trubun cezalarini baglamaz yanliş yönlendirme yapmayalim.

Ben de gazetelerin yalancısıyım. Kusura bakmayın. Ama Karabudunun da dediği gibi 1-2bin kişiden fazla gelen olacağını zannetmiyorum

mehmet yılmaz

Kritik maç.
Kaybetmeden dönmek lazım. Öyle de olacak inşallah.

samsunum

Karabük - antep belediye maçı olduğu haftada kazanalım.

Karabudun

Çok önemli ve özel bir maç. İddia ediyorum ki kazandığımız takdirde Göztepe'nin ilk iki hayallerine noktayı koyarız. Göztepe'ye çalım atmak, zirve yarışında gerilere doğru itmek şahsıma büyük zevk verecek. Ayrıca kazanırsak ikinci sıradaki takım ile puan farkını açarız. Zirve yarışındaki ekiplerin bir kısmı birbiri ile oynayacak ve ardımız sıra ortalık karışıyor. Alanya fena geliyor, Altınordu ve GBB'de iyiden iyiye kafayı kaldırdılar. Muhakkak kazanmamız lazım.

sadece55