Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

korayxyz

Alıntı yapılan: NeverMind - 11 November 2015, 21:40:16
Urfaspor devre arasi gekas ile anlaşti haberleri var dunya gözüyle son kez izleseydik ! neden olmasin.

Abi altı üstü Gekastan bahsediyoruz. Abartmayalım. Sanki bana ronaldo :D

beşnumara

Urfaya kim giderse gitsin ölür. Abdülkadir ile edinho orda da ne oluyor ki. Gitsin paraya kendisi bilir.

nomak55

Biz bence abdülkadiri alalım urfadan bizde iş yapar her türlü

Karabudun

14 November 2015, 01:03:46 #43533 Son düzenlenme: 14 November 2015, 19:24:10 Karabudun
Alıntı yapılan: nomak55 - 13 November 2015, 12:08:22

Abdülkadir resmen tükenmiş, emekli ikramiyesini ver bugün bırakır işi. Face'deki haberlere bugune kadar hiç inanmadım ancak Mbilla ve Aykut çok yerinde transferler olurdu. Keza Ferhat ile zaten anlaşılmıştı ancak tahta kapalı olduğu için transfer gerçekleşmemişti. Hatta yanılmıyorsam evini barkını da toplamıştı. Diğer ikisini bilmem ama Ferhat %90 ikinci yarı bizde.

samsun 55

samsunum

Alıntı yapılan: nomak55 - 13 November 2015, 12:08:22

Urfada süresiz kadro dışı  kalmış. şu rtsinden  dolayi  gelmesin artk bize

samsunum

AlıntıBüyük Samsunspor Taraftarının Bilgisine
Spor Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Samsunspor'umuzun iç sahada oynadığı Karabükspor maçında, Ergün Teber adlı şahıs'a yönelik yapılan tezahüratlardan dolayı o gün maratonda olup Ergün Teber lehine kötü tezahüratta bulunan yaklaşık 3000 küsür civarında taraftara 1 Yıl men cezası gelebilir.
Ergün Teber'in taraftarlardan şikayetçi olması üzerine, gerçekleşen bu üzücü olay çok yakında belli olacak.

Karabudun

@samsunum,

Kardeş, kaynak neresidir?

beşnumara

Sayı o kadar değildir. Bir anda o kadar kişi yemez ama baya kişi üzerinde çalışılıyor. Ceza yiyecek çok kişi var. Lanet olsun böyle düzene. Aynı yasa Ergün p..i için neden uygulanmaz?

Karabudun

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 November 2015, 23:58:28
Sayı o kadar değildir. Bir anda o kadar kişi yemez ama baya kişi üzerinde çalışılıyor. Ceza yiyecek çok kişi var. Lanet olsun böyle düzene. Aynı yasa Ergün p..i için neden uygulanmaz?

Çalışılıyor derken? Kasıtlı olarak birilerini olaylara katıp aradan mı çıkaracaklar yoksa yaşananların görüntüleri falan ellerinde de onlara göre mi ceza gelecek? Özellikle de kaynaklarınızı belirtirseniz pek bir makbule geçecek arkadaşlar.

beşnumara

Kasıtlı birileri üzerinde değil. Zaten görüntüler var Emniyette. Son dakikalarda iyi malzeme çıktı onlara. Biz de abilerimizden duyuyoruz bu haberi. Onlar da emniyetten öğreniyor hocam. Kaynak yazmasam da kafadan sallamam ben ;)

Karabudun

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 November 2015, 00:37:30
Kasıtlı birileri üzerinde değil. Zaten görüntüler var Emniyette. Son dakikalarda iyi malzeme çıktı onlara. Biz de abilerimizden duyuyoruz bu haberi. Onlar da emniyetten öğreniyor hocam. Kaynak yazmasam da kafadan sallamam ben ;)

Yanlış anlaşılma olmasın, kimseyi yalan söylemekle itham etmiyorum. Haberi ilk paylaşan arkadaş alıntı yapmış, herhangi bir yerde yazıldı diye düşündüm.

evolution55

Alıntı yapılan: NeverMind - 16 November 2015, 23:58:07
Birazdan ergun teber canli olarak taraftarin sesine baglancak neyi savuncak cidden merak ediyorum.

ne söyledi acaba?

sadece55

Marketlere gittiğimde özellikle Akdağ su almaya çalışırım.Hatta markette yoksa dilekçe yazdığım da oldu bolca.Sırf samsun markası olduğundan dolayı daha iyi yerlere gelmesini isterim Ancak gördüğüm kadarıyla kendileri Samsunspordan bi haber olarak yaşamaktalar.Varmıdır Akdağ şirketinin samsunspora bir katkısı.

Desiqner

Alıntı yapılan: Erdinc - 18 November 2015, 10:57:10
Marketlere gittiğimde özellikle Akdağ su almaya çalışırım.Hatta markette yoksa dilekçe yazdığım da oldu bolca.Sırf samsun markası olduğundan dolayı daha iyi yerlere gelmesini isterim Ancak gördüğüm kadarıyla kendileri Samsunspordan bi haber olarak yaşamaktalar.Varmıdır Akdağ şirketinin samsunspora bir katkısı.

Stadda bol bol Akdağ reklamı var diye biliyorum.