Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

bayfa55

Nijerya u17 nin 9 numarasi cok iyi adam insallah bizimkiler izliyordur.

samsunum

Arkadaş bize yenilip istifa eden teknik direktör sayısına biri daha eklendi. Adanaspor'un hocası istifa etmiş.

ask55

şom ağzımı açmak istemem ama benim iki korkum var.

1.si hiç aklımdan çıkarmadığım 7 puanlık cezamız.bu ceza bize illaki gelecek.hep bu cezaya göre bakıyorum puan durumuna.
2.si ise tek başımıza alıp gitmemize izin vermezler.hakemlerle, tribün kapatma cezalarıyla üzerimize oynayıp önümüzü kesmelerinden korkuyorum.

ask55

Alıntı yapılan: NeverMind - 10 November 2015, 01:28:59
7 puanlik ceza olayi son gelen bilgiye göre rafa kalkti.
inşallah öyledir ağabey.

beşnumara

7 puan 3 puana düştü. Onu da bize öyle veya böyle kitleyecekler diye bekliyorum. Şartların olgunlaşmasını bekliyorlardir mesela :)

nomak55

Kardeş AKP iktidar olmuşken spor bakanı Samsun lu iken ve takım şampiyonluğa oynarken o puanları zor silerler Türkiye medyası ayağa kalkar hatırlıyorsan geçen sen bile konu olmuştu ki şampiyonluğa oynamıyorduk. Hatta dedilerki Samsunspor' un puanını siliyorsun silsene bjk nin gsnin puanlarını futbolcu borçlarından dolayı Mehmet Demirkol demişti galiba NTV SPOR da

beşnumara

Benim bildiğim  de 3 puanı bu sene silerler kalan 4 puanı da diğer senelerde. Şöyle de yapabilirler : tahkim geçen sene oldugu gibi son haftalara kadar puan silmeyi bekletir. Puan farkını biz açalım o ara gösteriş olsun lige heyecan gelsin diye de puanimizi silebilirler ;) olmaz mı olabilir tüpcü tffsi bu :)

55.hakan

10 November 2015, 13:00:34 #43522 Son düzenlenme: 10 November 2015, 14:03:02 55.hakan
Eğer açık ara şampiyon olursak bu sezon sonu silsinler.Süper ligde silerlerse çıktığımız gibi düşeriz.

55.hakan

Alıntı yapılan: NeverMind - 10 November 2015, 13:59:00
SAMSUNSPOR KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ VE TEŞEKKÜR

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=2313
Bu hiç puan silinmeyeceği anlamına mı geliyor en önemli konuyu yazmamışlar ?

beşnumara

Puan olayı tff tarafından mali fair play'e uymamamızdan kaynaklaniyor. Fifadan ekstra bir yaptırım gelmemesi için  (puan silme,  küme düşürme) ödeme veya yapılandırmaların yapılması gerekiyor.

evolution55

o zaman bu durumda puan silme korkusu kalmadı mı?

Lusage

BEN OFOUSU... şu adamın ismini görmekten artık kusasım geldi. bu adama ne borcumuz varsa 13 senede ancak bitti...

muzaffer4

Karabudun

Alıntı yapılan: NeverMind - 11 November 2015, 21:40:16
Urfaspor devre arasi gekas ile anlaşti haberleri var dunya gözüyle son kez izleseydik ! neden olmasin.

Bizdeki performansından çok uzak, iyice ayağa düşürür kendini şayet Urfa ile anlaşırsa.

CoRaqLi55

'' Mbilla,Aykut Erçetin, Ferhat Görgülü ile her konuda anlaşıldı.3 isim ile devre arası sözleşme imzalanmasi bekleniyor.'' Facebook'ta sayfalarda böyle bir haber dolanıyor.