88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

samsun 55

nomak55

Ulen Taha dön artık lazımsın bu takıma Hasan' ın canı çıktı kaç haftadır. :D

Furkan

Hasan çok fazla efor sarfederek elinden geldiğince yokluğunu hissettirmemeye çalıştı iyide becerdi allah razı olsun. Ama cok güç tüketmedi Hasanın ofansif etkinliğini azalttı. O yüzden Taha dönünce hem daha dinamik hem de daha ofansif bir orta alanımız olacağını düşünüyorum. Bu iki oyuncumuz çok kilit isimler tüm takım kimyası için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Shane_Falco

Acikcasi ben Taha'nin dönüsü takim üzerinde defansif anlamda olumlu fakat ofansif anlamda olumsuz olacağını düşünüyorum.

beşnumara

Hasan taha yapıp musa veya m.gürbüzerol kim oynayacaksa kesersin, bu ikilinin önüne  m.sevgiyi koyarsin, kanatlarda m.çakır ve ofoedu ilerde kone. Yani 4-2-3-1 bence daha rahat oynarız.

brigand

Bize şuan ki oyunla en iyi diziliş bu gibi duruyor. Daha dinamik bir ortasaha olacağı ve M.Sevgi'nin daha yaratıcı oynayacağı bir takım oluşur.

CoRaqLi55

Mustafa sevgi şuanda göbekte oynadığı için hücuma pek katkısı olmadığını düşünüyorum.Tahanın gelişiyle oda forvet arkasına geçip daha çok iş yapabilir.

Raqua55

Taha ofansif anlamda oyun içinde çok katkısı yokmuş gibi gözüksede Orta Sahayı iyi domine ediyor.Taha bence bize hem Defansif anlamda hemde ofansif anlamda bize katkı sağlar mutlaka takıma yeniden monte edilmeli.

ngonge

Taha'nın yoklupunda Hasan'a çok iş düşüyor, ondan daha çok geride kalmak zorunda kalıyor. Taha gelince daha pozisitf bir oyunumuz olacaktır inşallah.

nomak55

Geçen sene Taha varken Hasan ofansif anlamda daha çok öne çıkıyordu hatta ilk bir iki haftada yine gördük hasandan bunları ancak baktı ki gittimi arkası boş kalıyor fazlada çıkmıyor daha ekonomik oynamak istiyor haliyle

sadece55

Taha tam olarak başladı mı antremanlara

Stoper

Eylül'ün ikinci haftasından bu yana antremanlara çıkıyor. Adanaspor maçından sonra 1 haftalık milli maç arası var. Göztepe deplasmanında ilk 18 de olur. Hasan - Taha ikilisi ile daha derli toplu,koşan , basan bir orta sahamız olur. Hasan'in ofansif futbolu ön plana çıkar.

sadece55

Göztepe Maçında bence ilk 11 de başlayacak gücü bulacaktır.Taha fizik kondüsyon ile oynayan bir oyuncu onun için biraz geç adapte olabilir takıma.Ondan en iyi verimi 2.devre alacağızdır.Ama yine de ölüsü iş yapar.Çok ihtiyacımız var çok.

AhmetDenizci

nomak55

Umit hoca kendisjni sol acikta oynatti adana macinda sanki biraz taktik icindi diye dusunuyorum zira Elazig dayken izlemistir muhtemelen yeri kesinlikle orta sahani  ortasi