PTT 1. LİG 12.HAFTA | Göztepe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 07 November 2015, 22:32:04

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih: 22/11/2015 Pazar

Saat 18:30

Milli takım maçı nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirip,sakat ve sakatlıktan yeni çıkmış oyuncularımızın da takıma adaptasyonu sonrasında galip gelip döneceğimiz bir uğurlu İzmir deplasmanı daha olur inşallah...

Duško Milinković

Göztepe , Karşıyaka maçında cezalı oyuncu verirse daha iyi olur.

city ultras

Fikstürün zorunu atladik bu maci alirsak önümüz acik 8)

jean

5trawberry

Genel olarak baktigimizda maddi gucu olan ve sezon basinda süper lig parolası ile çıkan takima karsi deplasmanda bir puan iyi denirdi ancak geldigimiz nokta itibarıyla bu takımdan uc puan alamazsak yazık olur. Haydi Samsunsporum vur, vur da inlesinler.

samsun 55

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 07 November 2015, 23:38:19
Göztepe , Karşıyaka maçında cezalı oyuncu verirse daha iyi olur.

barış başdaş kırmızı kart gördü  :) :)

uykan

Şöyle olacak, alanya gibi milli takım arasında hoca degişikligi olur ve ilk maç bize den geliyor tipik alanya maçı göztepe yenilmesi kötü oldu hoca değişikligine giderseler
Ayrıca söylenti antalya yusufu kovacak ve göztepeye gelecek diyorlar...

##kdc##

Furkan

İzmirde yerimizi alacağız Allah nasip ederse.

yirmiuc

Eger yenersek çok güzel olacak. inşallah kazanırız.

Sent from my iPad using Tapatalk

samsunum

İzmir de oynayalım. Uğrumuz devam etsin.Kazanalım metin diyadin istifa etsin :)

sadece55

Biz kazanalım ama Metin Hoca kalsın :)Böyle iyi gidiyor 35 milyonluk takım

özkan

s_uzunkaya

kesinlikle yenilmeliyiz! herşey bu kadar güzel olamaz!.... düşünsenize 2 haftadır galip geliyoruz bu maçıda al eder 3 hafta. o gazla ondan sonraki 5 maçta oynayacağamız takımlar bu 3 takıma göre oldukça kolay olacağı düşünüldüğünde ordanda 5 maçlık galibiyet serisi. topla 3+5=8 maçlık galibiyet serisi! olamaz bu kadar iyi bi tablo!!! biz samsunspor olarak bööle mükemmel tablolara alışık değiliz... illaki yeniliriz bu maç  :)
iddaa ediyorum bu maçı alalım ilk yarıyı 40 puanla kaparız. denemesi bedava sayın futbolcu arkadaşlar  :P

ask55

göztepe karşıyaka karşısında ağır bir darbe aldı bence.
o psikolojiyi kaldırmaları zor.
ve ben güçlü takımlara karşı korkmuyorum.
işi ciddiye alırsak göztepe de dahil ilk yarının sonuna kadar yenilmeden hatta yenerek gideriz diye düşünüyorum.
Allah utandırmasın.