PTT 1. LİG 11.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Adanaspor

Başlatan Kaya, 30 October 2015, 22:10:18

« önceki - sonraki »

Kaya

Açıkcası çok ters geldikleri de söylenemez.

İçerde bariz bir üstünlüğümüz mevcut.

samuray

yener geçeriz galibiyet syerimizi devam ettirmemiz gerek inşallah 3 puan bizim olur

beşnumara

Taha yedek başlar bence. Maç eksiği var çünkü. Muharrem efe oynayabilir 11de

AhmetDenizci

beşnumara

Bence risk etmez hoca. Ara verilcek zaten. Iyice iyileşsin diye yedek tutar.

Stoper

Bugün idmani izledim. Taha as takim da yer aldı. Canberk , Ofoedu ve Mehmet Çakır idmanda yoktu.

berusa55

korayxyz

ADS ve Elazığ puan kaybetti. Eğer yenersek büyük ihtimalle ilk devreyi lider kapatırız. Ama böyle maçlarda hep takılıyoruz. İnş onlardan biri olmaz  :(

Sadece Samsunspor

Trt'yi ilk defa tebrik ederim sonunda maç öncesi çok güzel şeyler hazırlamışlar türküler, şarkılar, mahalle futbolu, tanıtım güzeldi ::)

Sadece Samsunspor

07 November 2015, 17:41:15 #39 Son düzenlenme: 07 November 2015, 17:44:47 Sadece Samsunspor
1. BEKİR SEVGİ
3. ERCAN YAZICI
5. OUSMANE CARDINAL NDIAYE
7. MUSA AYDIN
8. MEHMET ÇAKIR
12. OĞUZHAN BERBER
13. ERDİ DİKMEN
17. MURAT GÜRBÜZEROL
26. MUSTAFA SEVGİ
28. HASAN KILIÇ
29. FAMOUSSA KONE
Yedekler
55. FURKAN KÖSE
4. FATİH KILIÇKAYA
22. ALPEREN PAK
53. ERSEL ASLIYÜKSEK
88. TAHA YALÇINER
90. EHIOSUN EKIGHO
99. MUHARREM EFE

Erdi nerden çıktı anlayamadım ama galiba Erdi Canberkin yerinde sağ bek oynayacak önünde Murat Gürbüzerol oynayacak

Ayrıca Mustafa, Mehmet ve Musa aynı anda oyunda olunca çok ağır kalıyoruz hayırlısı

seskat

Seviyorum bizim taraftarı, yine kareografi yapıyorlar. helal olsun walla  :)

55.hakan

En azından Ersel kadroda olmalıydı.İleride kimse kalmamış top oynayacak.

Sol Açık

Canberk ve Ofoedu'nun sakatlığı çok zorlayıcı olacak. Özellikle Canberk'in yokluğu çok kötü.

Muhtemelen Taha ve Fatih de tam hazır olmadığından yedeklerde. İsim olarak yedek kulübemiz çok güçlü gözüküyor, ama çok sakatlığın olmasından dolayı bu durum oluşmuş gibi.

Çok çekişmeli, ilginç sonuçların alındığı bir lig yaşıyoruz. Umarım bir kaza yaşamaz ve liderliğimizi sürdürürüz.

Sadece Samsunspor

Sol Açık

Erdi çok çekingen oynuyor. Umarım zor bir durum yaşamaz...