PTT 1. LİG 11.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Adanaspor

Başlatan Kaya, 30 October 2015, 22:10:18

« önceki - sonraki »

nomak55

walla beyler takım limitlerde oynuyor taha hala gelemedi canberkten başka sağ bek yok oğuzhandan başka sol bek yok önde bi ofi var oda olmayınca yerine çok çok murat oynar mustafa sevgi her maç oynarsa bi yerde çatlayacak forvette sadece kone var olmadığı
üç haftada takım galibiyet alamadı hala kalecilerimizden umut yok yan topları sıfır.

Herşeye rağmen canla başla iyi niyetle mücadele ediyorlar. Helal olsun hepsine başta Ümit hoca olmak üzere şikayet etmeden işini yapıyor. Devre arasına kadar şu 7 maçtan alacağımız 17 veya 19 puan toplarsak devre arasında 3-4 adet nokta transferle süper lige çok rahat yürürüz

GençKozluklu

Taraftar cezaliysa is basa dustu. Takimi yalniz birakamayiz. Cuma gecesine rezerasyonumu yaptirdim. Cumartesi Adana macinda stadta olacagim. Gurbetteki taraftarimiz icin bu hafta ozel gorev var. Bu stad insallah dolacak.

orucreis

Gazetede ofeodunun maçta oynayamayacağı yazıyor.Kronik bi sakatlık mı oluştu adamda  :( :(

_SoN_

Bu hafta bir şekilde eşi dostu alıp maça gitmeye karar verdim,iş nedeniyle maçlara gidemiyordum,ama abu hafta için kaçış yok,görev bizlerde,benim gibi maça girememiş tüm arkadaşları şartları zorlayıp mutlaka maça gelmelerini bekliyorum.

vanlioglu

Aynı müsabakada SAMSUNSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,

Karabük maçında maratonda bulunan tüm seyircileri mi kastetmiş burada?

sersa

brigand

Evet daha önce netleşmişti durum. Karabük maçında maratonda olan taraftarlar Adana maçına hiçbir şekilde giriş yapamayacak maalesef. O yüzden Karabük maçında olmayan tüm kişilerin bir şekilde maça gitmesi ve maratonda her zamankinden daha fazla destek olması gerekiyor. Çünkü tahminimce en fazla 2.000 civarında bir seyirci olacak maratonda.

mehmet yılmaz

Kazanacağımıza inanıyorum. Liderliği devam ettirmemiz lazım.

GençKozluklu

Haftasonu için uçak ve maç biletimi aldım. 1 günlükte olsa hem sıla ziyareti, hem de maç keyfi olacak. İnşallah maçı da alır Göztepe deplesmanına daha keyifli gideriz.

Nedense Elazığ maçından daha fazla ürktüğüm bir maç. Ne yapıp edip almalıyız.

beşnumara

Elazığ maçı öncesi kazanırız diye düşünüyordum ama ofoedunun eksikligi bizi sıkıntıya sokar. Berabere gibi görünüyor. Adanasporun en önemli oyuncusu yok ama koşan basan mücadeleyi bırakmayan bir takım. Bizde ofi yokken kapanan takımı açmak çok zor olacak. Bur şekilde hata yapıp atmalıyız veya  duran toptan gol bulup rakibi acmalıyız. Aksi halde yenecegimizi düşünmüyorum.

isa55

Puan cetvelinde alt sirada bulunan takimlarla yapacagimiz maclar daha zorlu gececektir. 9 kisilik rakibi gecememistik. Bunlarin savunmasini nasil gececegiz? Kilit nokta duran toplar. Ancak bu sezon duran toplar hep aleyhimize oldu.
   Ligin ikinci yarisina puan farkıyla girmek çok önemli. Onun için kazanmalıyız. Kazanacağız Allahın izniyle.

Ellibeş Numara

3 puan alacağımızı düşünüyorum. Askeriye de ilk maçım olacak, tabi ki tv'den izleyebilirsem.

Stoper

Ofoedu'nun yerine Ersel oynar sanırım. Maçın başında gelecek bir gol kiliti erken açar,ilk yari skor avantajını yakalarsak, ikinci yari oyun istediğimiz sekile girer , rahat pozisyonlar buluruz. Taha iyileşmiş kadroda olması bekleniyor. Oyunun son bölümü görebiliriz. En kısa surede maç temposunu yakalar umarım,çok ihtiyacımız olacak.Zaten kadro sınırlı.

ngonge

551

2-0 yeniyoruz gollerin biri kafayla maç rahat geçecek Adana pek kaleye gelemiyor.
Not: Rüyada görülmüştür.