PTT 1. LİG 7.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep B.Ş. BLD. Spor

Başlatan berusa55, 27 September 2015, 02:38:02

« önceki - sonraki »

berusa55

beşnumara

Raqua55

Tff yine başladı ayak oyunlarına Koneye 3 maç ceza Fırat aydınus filan.

orucreis

geçen sene hocadan çekiyorduk bu sene herşey biraz yolunda giderken tff  yine taş koymaya başladı yolumuza

brigand

Maçın gidişatını kontraya bırakmadan sabırla oynamamız gerekiyor. Top rakipteyken takım halinde karşılayalım yeter. Gerisini taraftar halledecek zaten.

korayxyz

Maç günü gök gürültülü sağnak yağışlı olacakmış  :(

berusa55

Akşam saatlerinde yağmur yok görünüyor saat saat bakınca ama burası Karadeniz, her şey olur.

korayxyz

Alıntı yapılan: berusa55 - 02 October 2015, 14:40:55
Akşam saatlerinde yağmur yok görünüyor saat saat bakınca ama burası Karadeniz, her şey olur.

Maç saati yağmasa bile gündüz yağarsa zemin bundan etkilenebilir. Ayrıca taraftar için maç telaşı 3-4 saat öncesinde başlıyor. İnşallah taraftarı ya da zemini etkileyecek kadar yağmaz

kıbrıslı_mete

02 October 2015, 22:07:46 #39 Son düzenlenme: 02 October 2015, 22:35:49 kýbrýslý_mete
şuan bilet alamıyorum, tribünlerde koltuk görünmüyor, bilet mi bitti yoksa, sorun herkeste mi?

DÜZENLEME: sorun tarayıcımdaymış, biletimi aldım. yarın ben de maratondayım

Kaya

orucreis

Alıntı yapılan: NeverMind - 02 October 2015, 13:58:24
Bilet fiyatlarında eleştiri yapmak istiyorum maraton neden 15 tl !!!
Bir aile düşünün farzı misal 4 varsayım belki daha fazla kişi 60 tl yol gider gelir yeme içme 100 lira Samsun şartlarında çokmu bence çok.
Almanyada maç günü çalışma şekilleri hep tatil günlerinde maç  gününe denk getiriyorlar hatta ve hatta o gün ulaşım ücretleri bile bedava..

Kulübün şuan tek gücü taraftar.Taraftardan  getirisi varki şuan sanırım yönetim dışında bir olay bu çünkü;

Balkes; 13,50
karşıyaka; 15
şanlıurfa; 11
malatya :12

Bir yerden geçirmeye çalışıyorlar ama nereden bilinmiyo, ya pasoligle danışıklı bir dövüş var yada tff yada aktifbankın bir dayatması söz konusu

beşnumara

Bolu maraton bile 27 tlcik :)

orucreis

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 October 2015, 08:38:12
Bolu maraton bile 27 tlcik :)

harbimi ona bakmadım bile passolig saolsun geçiriyo sanırım aktifbank hızla buyuyecek onun ıcın para lazım 8)

evolution55

geldi çattı maç günü. en çok da koreografiyi ve marşı merak ediyorum.

akşam tv başından dualarımızla takımın yanındayız, kazanalım güzel bir hafta geçirelim inşallah!