Radyo SamsunSk Açıldı [Test Yayın] Dj Başvurusu

Başlatan ÇaÇa, 04 January 2008, 18:14:47

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: "samsuni"@mel55
aylardır bir tek üye bile giriş yapamadı. Benim de tanıdığım birkaç kişi söylüyor bunu. Yok mu bir çözüm yolu? Orada yönlendirmek lazım insanları.

suana kadar yok vallah ! adminle anlasmistik üye olmak istiyen mail atacak bana veya admine bende acip kendim yapacaktim. öyle düsündük biz

MeL_55

dj cenk bi aders verdi tam anliyamadim... caca sen bana pm at adresinle beraber .

dj cenk üye yaptim..

yönetici

valla melihin dediği gibi şimdilik mail atanların üyeliğini hallediyoruz ama emrah özşahin de daha kapsamlı çözüm için çalışacak..

Cenk

Bizde samsunspor.biz üyesiyiz artık üyeliğim için melih arkadaşımıza teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı ...

CurvaSudSamsunspor

cenk kardeşim bazı takımların külüp marşları var sende anlarsan bu işlerden hareketli güzel bir parça yapmanı isterim

Cenk

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 14 January 2008, 19:09:20
cenk kardeşim bazı takımların külüp marşları var sende anlarsan bu işlerden hareketli güzel bir parça yapmanı isterim
hocam anlamadım tam olarak söylediğni kulüp marşlarından bi mix yapmayı  mı öneriyosun ? kusura bakma anlamadm :)))

Cenk

Arkadaşlar Saat 18-20 arası haftanın hergünü sizlerle radyosamsun sk dayım isteklerinizle ve görüşlerinizle radyosamsunsk.com dan yayınımıza katılabilirsiniz. Bu radyo sizin radyonuz arkadaşlar..

maviay55

dinliyorum kardeşim..samsunsporumuzla ilgili haberleri okuyosun süpersin hep böle dewam etmen dileğiyle :)

maviay55

aldırma gönül aldırmayı istedim tüm samsunsporlular için ;)

ozkan17

harıka yayın yapıyosun cenk elıne emegıne saglık bızlerde ısteklerımızle senı yalnız bırakmamaya calısıyoruz..marş konusundada arkadasımız heralde sözsüz heycan verıcı bırseyler yapmanı ıstemıs anladgm kadarıyla

Cenk

Teşekkür ederim elimizden geldiği kadar amatörce yayın yapmaya çalışıyoruz inşallah sizlerin desteği ile profesyonelliğe adım atıcak radyomuz..

celebi

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 14 January 2008, 19:09:20

evet olursa memnun oluruz yani ;)

CurvaSudSamsunspor

hocam anlamadım tam olarak söylediğni kulüp marşlarından bi mix yapmayı  mı öneriyosun ? kusura bakma anlamadm :)))
bize yani samsunspor a marş hareketli siz yapacaksınız örnek ben şahsen bursanın 3 tane var üçüde süper çok hareketli süper yani en yakın zamanda bekleriz

MeL_55

radyo calismiyor galiba... ne istek hatti acik ne de radyo. ilk istek kapandi simdide radyo

Cenk

Arkadaşlar radyomuz yayınına devam ediyor.. İstek İse Bazı Prograamlarda var bazılarında yok yayınımız tüm hızıyla devam ediyor... 1-2 günlük aksaklıklar için affedin yavaş yavaş professionelleşiyoruz sizin desteğinizle... teşekkürler.