Radyo SamsunSk Açıldı [Test Yayın] Dj Başvurusu

Başlatan ÇaÇa, 04 January 2008, 18:14:47

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar bende elimde olan muzıkleri sizlerle paylaşırım seveseve

Çaðrý55

bu radyo duyurusunu forumsamsun samsunspor bölümüne sabitledim inş bir katkısı olacaktır zamanla http://www.forumsamsun.net/

salihcakir

ellerinize sağlık
gerçekten çok güzel bir radyo olmuş. umarım her geçen gün daha da iyiye gidecektir.

jean

abiler sunu bana tarif edermisiniz indirfemedim linki nasil dinleyecem bilemiyom valla

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: "jean"abiler sunu bana tarif edermisiniz indirfemedim linki nasil dinleyecem bilemiyom valla

indirmedende oluyor sitede zaten çalıyo

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: "ÇaÇa"Web Sitemiz: www.radyosamsunsk.com
Winamp Üzerinden Dinlemek İçin : http://yayin4.selcuklu.net:3636/listen.pls
Media Player : http://www.yayinda.com/index.php?yid=anasayfa&liste=55

winamp üzerinden dinlemek için tıklayın diyo zaten sende basıyon oraya zaten indirmek için onaylaman lazım iner sonra zaten

yönetici

Samsunspor.biz ana sayfadan Çağdaş kardeşimizin ilettiği linki kullanarak radyoya direk iletişimi sağladık. Maç yayını ya da radyoyu takip etmek istediğiniz başka zamanlarda doğrudan site ana sayfasından dinleyebilirsiniz..
Şu an Samsunspor marşı çalıyor, site ana sayfasından dinlemek güzel bir duygu  :wink:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "admin_"Samsunspor.biz ana sayfadan Çağdaş kardeşimizin ilettiği linki kullanarak radyoya direk iletişimi sağladık. Maç yayını ya da radyoyu takip etmek istediğiniz başka zamanlarda doğrudan site ana sayfasından dinleyebilirsiniz..
Şu an Samsunspor marşı çalıyor, site ana sayfasından dinlemek güzel bir duygu  :wink:

yanlız anasayfada bi haberi okumaya tıkladığın zaman ve foruma geçince radyo gidiyor onun hep çalma imkanı yokmu :wink:

yönetici

Alıntı yapılan: "Tuqberk"
yaLnız anasayfada bi haberi okumaya tıkladığın zaman ve foruma geçince radyo gidiyor onun hep çalma imkanı yokmu :wink:

şimdilik böyle ilerde olur inşallah  :wink:

jean

abiler ben yine yapamadim yahu tiklayinca dinlenebiliyormu radyo mac satinde simdi tiklayinca baslamiyor

MeL_55

ÇaÇa

üye olmak istiyormuş ancak üyelik kısmında hata oluşuyor dedi bende şimdi denedim hata oluştu admin bir kontrol ederse iyi olur kimse üye olamıyor galiba

ÇaÇa

Alıntı yapılan: "jean"abiler ben yine yapamadim yahu tiklayinca dinlenebiliyormu radyo mac satinde simdi tiklayinca baslamiyor
kardeşim www.radyosamsunsk.com tıklayınca direk radyo çalmaya başlar ya da www.samsunspor.biz ana sayfasında dene siteye gir bekle sesini aç pc nin radyonu paşalar gibi dinle ses yoksa ses kartında bir sorun olabilir... özelden mail atarsın deneriz farklı yollar

MeL_55

ok ben melih Kırsüleymanoglu dj cenk :) gecmis olsun

üyeligi ben kapatim SPAM üyelerinden dolayi dj cenk üye olmak istiyorsa ben yaparim

msn varsa msn adresini verin versin ... bana

mehmet yılmaz

@mel55
aylardır bir tek üye bile giriş yapamadı. Benim de tanıdığım birkaç kişi söylüyor bunu. Yok mu bir çözüm yolu? Orada yönlendirmek lazım insanları.