PTT 1. LİG 2.HAFTA | SAMSUNSPOR'UMUZ - Adanademirspor

Başlatan orucreis, 17 August 2015, 09:03:05

« önceki - sonraki »

binikalamadım

Furkan son kurtarışla opsiyon aldı...alınabilecek bir maçmış yazık oldu

Sadece Samsunspor

Bu maçı tekrar tekrar izletip hataları görmeliyiz. 1 puan çok iyi oldu

Vural temiz

GurbetciFanatik

Saglik burdan bu oyunlan ve bu saatden sonra 1-3 cevirip 1 puan almak oda başaridir. Ama kötu oynadik

s_uzunkaya

Valla buyuk takimiz. Soyle bi macta bile beraberligi aldik ya sirf samsunsporun isminin  buyuklugunden...

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 23 August 2015, 21:58:27
Mustafa Sevgi bir tane olumlu pas attı mı yoksa ben mi göremedim ? Serbest vuruşları dahi rakibe gitti ya bu nasıl iştir ?

Allahıma şükürler olsun o nasıl bir goldü...

AhmetDenizci

5-4 ve 3-4 biten Mersin maçlarından sonra 3-3 lük bu maçı da kalp krizi geçirmeden atlattık ya başka bir şey diyemiyorum.

korayxyz

Ofeodu hayatının topunu oynadı. Kone iyi mücadele etti ve ümit verdi. Ama her iki bekimiz(Murat ve Oğuzhan) de rezil durumda. Sürekli arkaya adam kaçırdılar ve tek bir kere öne çıkıp orta yapmadılar. Yedek kulübemiz zayıf en az 2-3 direkt oynayacak oyuncu lazım. Bir de oyundan çabuk düşüyoruz. Dk60ta resmen bıraktık maçı. Ama Allaha şükürler olsun 1 puanı kötü oyuna rağmen kurtardık :)

uykan

Hoca farki bu sene iyiyiz mac cevirebiliyoruz ve genclerle iyiyiz iyi

ask55

yalandan yere kendi kendimize maceraya girdik.
ahmet burak solakel ve murat akyüzü neden bıraktık ki ?
daha doğrusu yerini dolduramayacaktık madem neden bıraktık ?

takım çok heyecanlı, çok istekli.
bu kadar bireysel hatanın yapıldığı bir maçı, üstelik ads'nin bariz üstünlüğüyle oynanan bir maçı kaybetmeden geçmemiz mucize.

yalnız maçın buralara gelmesinin sebebi ümit hocadır.
çok yanlış bir kadroyla çıktı maça.
mehmet çakır, musa aydın, mustafa sevgi, ofoedu ve kone
5 hücuma dönük ve topsuz oyunda rakibi kovalamayan topcuyla maça başlamak intihardı.
musanın yerine top kazanabilecek bir orta saha ile çıksaydık bu maç buralara gelmezdi.

mustafa sevgi hocayı ipten aldı, iyiki de aldı.

brigand

Hem bireysel hem de takım olarak bu kadar çok hata yaptığımız ve 2 farklı geriye düştüğümüz maçtan öyle yada böyle puan aldık. Konuşulacak çok şey var ama temel olarak görünen biraz çalışarak fena takım olmayacağımız. Başta defans kurgusunu oturtmamız şart. M.Sevgi'nin fizik kondisyon seviyesi yükseldiğinde Hasan'la beraber göbeği götürebilirler. İleride ilk 11 için Musa tercihi artık yanlış. Alperen veya Ekigho'yla başlamak en azından daha dinamik bir görüntü verecektir. Ofeodu'nun kafası buradaymış değilmiş fark yapmaz. Bu adam bu sene bize şart. Kone içinse eğer üzerine koyabilecekse beklenti içinde olabiliriz. Sınırı buysa çok yetersiz. Gençlerin de katkısıyla elimizdeki malzeme ile en iyisini yapmaya çalışacağız.

Ellibeş Numara

Ofoedu bu maçta gerçekten farkını gösterdi. Maçın son 20 dakikasında kurduğumuz baskı bize 1 puanı getirdi. Mustafa sevgi'nin frikik golü muhteşemdi. Maçın adamı Ofoedu..

jean

Ah furkan cok basit iki gol yemesen galibiyet icten degildi yinede ders niteliginde 1 puan oldu

55.hakan

Bu maçla ilgili izlenmlerim:

1-Hoca geçen maçtan ders çıkartmamış.4-0 lık galibiyete rağmen sağ bekte dökülen Murat'ı aynı mevkii de yine oyuna sürdü.Sen 4-0 ın rehavetine kapılırsan oyuncuna rehavet diye kızamazsın.O mevkiinin adamının şu anda Canberk olduğunu görmüşsündür umarım.

2-Ekigho ne kadar yerlerde sürünse de bu takımın şu anda en değerli oyuncularından.Şu kadro derinliğinde yedeğe atarsan tükürdüğünü yalayıp can simidi olarak sahaya sürmek zorunda kalırsın.

3-Furkan bana hiçbir zaman güven vermedi.Sezon başından bu yana kaleyi hiç konuşmadık ama şu anda bir numaralı transfer gerekliliği kaledir.Bugün baktığımızda çıkmaya odaklanan bütün takımlar tecrübeli bir kaleciyle anlaşmışlar.

4-Defansta adam paylaşımı sorunu dikkat çekiyor.Ndiaye iyisin hassın da içerideki tek forvete yapışmak yerine saçma sapan yerlerde geziniyorsun ve iki tane hava topundan gol yiyoruz.

5-Takım ne olursa olsun ilerisi için ümit verdi.Uzun topla hızlı adamlara topla çıkmak en dikkat çeken taktiği hocanın.Hataları ve kadro yanlışlarını görürse Ümit Özat bu işi kotaracak.

6-Transfer için öncelikli kaleci,sağ bek,savaşçı bir orta saha ve bir forvet diyorum.

ugrass