Radyo SamsunSk Açıldı [Test Yayın] Dj Başvurusu

Başlatan ÇaÇa, 04 January 2008, 18:14:47

« önceki - sonraki »

maço

arkadaslar bence samsunspor.biz sıtesıne gırdıgımızde dırek radyomuz acılsın

gercı bu arada bı problem var herhalde acılmıyo

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: "camakf_55"arkadaslar bence samsunspor.biz sıtesıne gırdıgımızde dırek radyomuz acılsın

gercı bu arada bı problem var herhalde acılmıyo

evet güzel bir fikir.Hatta diger Taraftar sitelerindede dinleme imkani olsa cok iyi olur.

ÇaÇa

Radyomuz Şuan 18:00 20:00 arasında Dj Cenk Sizin istekleriniizi canlı telefon bağlantınızı bekliyor...

Sadece Samsunspor

her ne kadar djlik yapmaya vaktim olmasada arşivimimden disco tarzı parçalar verebilirim tabii isterseniz

erkan55

maviay55

vaktim oldukca dinlemeye dinlettirmeye çalışacagım..kolay gelsin kardeşim.. :P  :wink:

mehmet yılmaz

Çok fazla radyo dinleme alışkanlığı olmayan birisi olmama rağmen fırsat buldukça dinliyorum radyomuzu. Emeği geçenlere tekrar teşekkürler; büyük bir boşluğu doldurduklarının farkındadırlar umarım.

Sadece Samsunspor

çaça arşivimden disco tarzı parçalar verebilirim isterseniz

Sadece Samsunspor

radyo dinledikçe daha da güzel geliyor insana ve isteklerde kusursuz bir şekilde karşılanıyor daha demin ikaz dan samsunspor golü istedim çaldılar. emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler merak etmeyin yanlız değilsiniz gittikçe dinleyici sayısı artacaktır  :wink:

ÇaÇa

akşam yayını dinleyen oldu mu bilmiyorum nasıldı muhabbet yayın akışı

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "ÇaÇa"akşam yayını dinleyen oldu mu bilmiyorum nasıldı muhabbet yayın akışı

evet dinledim canercan vardı muhabbeti iyidi ama gülme efektlri çok fazlaydı birde ses kısık geliyor  :wink:

ozkan17

walla su radyo ısınde emegı gecen herkesden allah razı olsun cok ıyı oldu bu bır radyoda samsun adının gecmesı bıle ınsanı acayıp duygulandırıyo..

Sempatik Bengülü

gerçekten emeği geçen herkeze sonsuz teşekkür ederim.ben radyoyu büyük bir keyifle dinliyorum.ancak 5 ten sonra dinleme fırsatım oluyor.her akşam msj yolluyorum.radyomuzda samsunspor marşını duyduğumda inanın gözlerim doluyor bu çok güzel bir duygu.emeği geçen herkeze tekrardan teşekkürler.

cembaba

emegi gecenlere cok tesekkurler. cok iyi olmus bende is yerimde dinliyorum :)