Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Ekigho bek oynasın bence at gibi koşup faul yapmaktan başka işe yaramıyor zaten. Bu ligdeki beklerle birebir aynı tanım farkındaysanız: koş, faul yap, orta yapama!

5trawberry

Storlara yeni sezon formalari geldi mi?

Ned Stark

Arkadaşlar sitenin logosuna ihtiyacım var , ana sayfada çok belirgin değil ..
logonun görseli elinde olan varsa dogan.atli@recordati.com.tr adresine mail atabilrse çok sevinirim ...

Shane_Falco

''cumartesi samsun rize maçını izledim, samsun taş gibiydi, forumda bir arkadaş da samsun göztepe maçını izledim adamlar bizi yarı sahadan çıkarmadı demişti''

Tribündergide biraz rakipleri kurcalarken göztepeli bir vatandaşın kendi topiclerinde yazdığı yorum. Paylaşmak istedim.

samuray

genel olarak iyiydik diyebilirim ümit özatın oyunu iyi okuması yaptığı taktik oynamalar houşuma gitit eminim herkes aynı fikirde bu konuda zola fazla eleştiriliyor daha ilk maçı bi maçla oyuncu değerlendirmek pek mantıklı değil henüz uyum sorununu aşamamış olabilir oğuzhanı alpereni furkanı ndiaye göze batan isimler bilhassa endiayenin attığı kafa golü mükemmeldi yapılacakk transferlerle çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum ümit özatı eleştirenlerdenim ama haksızlık etmişiz gibi hissediyorum futbol zekası ortaya çıkıyor yaptıklarıyla

binikalamadım

Karabudun

Alıntı yapılan: binikalamadım - 13 August 2015, 09:08:22
en fazla sevilen Samsunspor

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29790694.asp?mnID=29790694

Neye göre en çok seviliyoruz diye merak edip baktım. Bildiğin yazım yanlışının gazına geldik.

AhmetDenizci

Bu akşam 58. sezona merhaba diyecek olan Süper Lig'de bugüne dek en fazla forma giyen oyuncu 503 maçla Oğuz Çetin.
500 maç barajını aşan tek isim olan Oğuz Çetin'i Rıza Çalımbay(494) ve Hakan Şükür(488) takip ediyor.
Hala futbol oynamakta olan isimler arasında en çok forma giyen isim ise 447 maçla Mehmet Nas.
35 yaşındaki Mehmet Nas, 2014'ten beri Süper Lig'de forma giymiyor. (En son: Çaykur Rizespor. 3-1 Elazığspor - 17.05.2014 - Spor Toto Süper Lig)
Mehmet Nas, lig tarihinin en çok forma giyen altıncı oyuncusu.

King1965

Sol Açık

NtvSpor'da "14/16" programına Giray Bulak yorumcu olarak katıldı.

Ne büyük bir tehlikeden kurtulduğumuzu bir kez de yorum yaparken gördüm!
Adam sadece futboldan az anlıyor ve kariyeri başarısızlıklarla dolu değil, aynı zamanda "herşeyi bildiğini sanan" bir ukalalığa, bilip-bilmeden konuşma gibi bir özelliğe sahip. Kısacası, adamın kafası pek çalışmıyor.

beşnumara

Forma numaraları belli oldu.

Bekir Sevgi  : Forma Numarası 1
Fatih Kılıçkaya : Forma Numarası 4
Taha Yalçıner : Forma Numarası 88
Musa Aydın : Forma Numarası 7
Mustafa Sevgi : Forma Numarası 26
Hasan Kılıç : Forma Numarası 28
Furkan Köse : Forma Numarası 55
Alperen Pak : Forma Numarası 22
Canberk Aydın : Forma Numarası 21
Ofoedu : Forma Numarası 10
Distel Zola : Forma Numarası 6
Ehiosun Ekigho : Forma Numarası 90
Oğuzhan Berber: Forma Numarası12
Murat Gürbüzerol : Forma Numarası 17
Ersel Aslıyüksek : Forma Numarası 53
Mehmet Çakır : Forma Numarası 8
Ousmane N'Diaye : Forma Numarası 5
Erdi Dikmen : Forma Numarası 13
Muharrem Efe : Forma Numarası 99
Ercan Yazıcı: Forma Numarası 3
Burhan Arman : Forma Numarası 23
Galin İvanov : Forma Numarası : 38
Kone : Forma Numarası 29
Orhan Erdoğan : Forma Numarası 98

AhmetDenizci

1999-2000 sezonu Adidas forma.

Yanılmıyorsam; Erman Güraçar ve Ümit Karan.

jean

Evet ve yanilmiyorsam 3-0 yenilmistik

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: jean - 15 August 2015, 13:41:02
Evet ve yanilmiyorsam 3-0 yenilmistik

Hocam fotoğraftaki maç böyle sonuçlanmış;

Gençlerbirliği 1-0 Samsunspor, 1999-2000 Sezonu, 1. Lig 17. Hafta Maçı, 23.01.2000, 13:30 ,Stad : Ankara 19 Mayıs

Kadromuz: Samsunspor : Selahattin Göksel Gencer, İmdat Arslan, Güngör Öztürk, Erman Güraçar, Ercan Koloğlu, Mehmet Nas, Vural Korkmaz, İsmet Taşdemir, Murat İsmailoğlu, Serkan Aykut, Tümer Metin (Dk. 75 Mehmet Hakkı Hocaoğlu)

Senin söylediğin maç ise bir sezon önceki maçmış;

Gençlerbirliği 3-0 Samsunspor, 1998-1999 Sezonu, 1. Lig 22. Hafta Maçı, 28.02.1999, 13:30

jean

Dogrudur aklimda kalmisti 3-0 lik bir skor