Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

GurbetciFanatik

bayfa55

ilk yarı itibariyle zolayı beğenmedim. Mbilla yı arıyoruz.Alperen iyi niyetli ama kesinlikle 11 oyuncusu değil. Bu takımın 4-5 transfere ihtiyacı var.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 08 August 2015, 18:48:22
Ekigho  :( :D :( :D :( :D

Gülsem mi Aglasam mi

Yine olmazı oldurup olması gerekeni yapamadı son vuruşlarını düşünürsek sanırım böyle devam ederse ağlatacak :(

Raqua55

Zola basit oynamaya çalışırsa yararı olabilir ama çok zorluyor.Murat gürbüzerol ön tarafta oynarsa bence iyi bir kanat olur.Ekigho yine aynı.Oğuzhan berber çok hareketli sürekli zorluyor.Hiç durmuyor.Ndiaye iyi faydalı olur.Ben en çok Alpereni çok beğendim sürekli koşuyor baskı yapıyor hareketli birisi.Ekighonun 11 oynadığı takımda kesinlikle oynar.Bence Tahayı arıyoruz.Orta sahada  kesici hamleleri pek yapamıyoruz.Kondisyon olarak iyi bir durumdayız.

muzaffer4

Skor onemli degil takım iyi oynuyor takım defansını iyi yapiyoruz

55.hakan

Ndiaye yi çok beğendim.canberk sakatlanmazsa yeni transferimiz.kone işimizi görmez ileride yokuz.ileriye yönelik kaliteli 1-2 transfer şart.

Ertuğrul Sağlam

Oğuzhan ortasahada da iyi gozuktu denenebilir ama solbekte alternatif yok.

samuray

ikik net pozisyon kaçırdık biri ekigho malum biride yeni transferlerden konemiydi zolamıydı bilemiyorum dahahenüz tanıyamıyorum oyuncularımızı uzatmalardakaleci değiştirmek neyin nesi onu da anlamış değilim daha ısınamadan golü yedik alpereni ndiayei oğuzhanı beğendim orta sahada organize olabildiğmiz anlarda hücuma çıkışlarımız iyi ama son pasları bitirci pasları hep yanlış kullandık bunları düzelttiğimiz anda zımba gibi takım oluruz tabi eksik transferlerimizi tamamlayabilirsek santrafor orta saha iyi bi stoper oğuzhana alternatif solbek kihtiyacımız var ofeodmlu inşallah en kısa takıma döner

uykan

Daha iyi olacak, iki takviyeye cok rahat play of yapariz. İlk iki rakiplerin puan kaybiyla belirlenir.
Kalede kesinlikle furkana guvenmeliyiz. Hucum gucu yuksek defansda bir o kadar iyiydik.
Taha ve ofeofu takima katilinca cok daha iyi olacagiz.
Umit ozat oyun icinde futbolcularin yerini degistirdi, ve oyunu iyi okuyor en azindan erhan altini aramiyacagiz.
Furkani alkislatmak icin kaleci antronuru soyledi ve umit hoca degisim yapti. Kale arkasinda olanlar olaya taniktirlar.
Iyi olacagiz ve stadda olan herkez mutluydu.
Gecen seneki orduspor rezilligine tanik olmamakdan cok mutluyum en azindan

samsunsporlu1994

Takımın genel durumu iyi. Yabancı transferlerden en iyisi N'diaye olacak gibi,bu akşam çok iyiydi. Zola çok vasat göründü tabi bir maçla oyuncu hakkında yorum yapmak doğru olmaz ama hareketli bir oyuncu değil umarım yanılırız katkı sağlar. Anlamadığım bir şey var bu Kone Alperenden çok mu iyi futbolcu,ya da daha farklı özellikleri mi var? Doğru transfer olduğunu düşünmüyorum. Hoca Murat Gürbüzerol'u sağ bekte denedi ama bu adam bize kanatlarda katkı sağlar bek olmaz bu adamdan. Tabi hazırlık maçı olduğu için hoca doğal olarak belli denemeler yapıyor. Furkan iyi ve geleceği olan bir kaleci ancak tecrübeli bir kaleciye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Stoperde Fatih,N'diaye ve Ercan var,mutlaka o bölgeyede nokta transfer şart. Sol bekte Oğuzhan alternatif olur bir nokta transferde sol bek'e gerekiyor. Hoca 4-5 transfer istediğini söylemişti zaten. Ofoedunun eksikliği hissedildi,Samsunspor için önemli bir oyuncu. Ekigho ise bildiğimiz gibi.  :( :( :( :( :(

551

Zola bildiğin kötü göndererek yeridir.

Stoper

Her ne kadar hazırlık maçıda olsa kalabalık kitle önünde ilk maçına çıktı.Yeni ülke,yeni takım. Adaptasyon sorunu yaşayabilir.Birkaç mac daha izleyip değerlendirmek lazım Zola'yi. Zamana ihtiyacı var.

Ahmeti

Maç başlığı açılsın heyecan başlasın artık arkadaşlar

Mert

Ben ofoeduyla forvet hattımızın daha İyi olacağını düşünüyorum.Ekigho mümkün mertebe forvetten uzak tutulsun ne bilim mesela saha kenarında ısınsın ama oyuna alınmasın.İnsan hiç mi kendini geliştirmez arkadaş.