88-Taha Yalçıner

Başlatan germencisse, 04 July 2013, 18:09:26

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

kendi kredini kullandın sezon boyu gururla izledigimiz mücadeleci ve hırslı oyununa kurban gittin bizide götürdün yanında gerçi sana kadar çok sorumlu var kaybetmemize sebeb olan sana kızamıyorum bile  :(

özkan

Sana kesinlikle kızamıyoruz ama o salak hareketlerini sene içindede çok yaptın nasip bu zamanaymış.inşallah bu hareket senin sorumluluk duygunu azaltmaz.

ercan0655

maç esnasında sana çok kızdım ama tüm sezonu düşününce takımdaki en iyilerden birisiydin 

Kaya

En önemli oyuncularımıza iş olmayı ne zaman bırakacaksın Sayın Ertuğrul Sağlam.........  :-X

samsun 55

Samsunspor'un başarılı oyuncusu Taha Yalçıner, Kırmızı-Beyazlı yönetim ile görüşerek Göztepe'ye gitmek istediğini söyledi

YILLIK 700 BİN VERDİLER

Samsunspor'da Taha Yalçıner ile yollar ayrılıyor. Kırmızı-Beyazlı kulüp ile 31 Mayıs 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yalçıner, PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe ile her konuda anlaştı. Sarı-Kırmızılı kulübün Taha'ya yıllık 700 bin TL önerdiği ve yıldız oyuncunun bu parayı kabul ettiği ortaya çıktı.

500 BİNİ GETİR GİT

Göztepe ile anlaşan Taha Yalçıner daha sonra Samsun'a gelerek Kırmızı-Beyazlı yöneticilerle görüştü. Taha'nın Göztepe'ye gitmek istediğini yöneticilere söylediği belirtildi. Samsunsporlu yöneticiler ise kulübe 500 bin TL getirmesi halinde Taha'nın istediği takımla anlaşabileceğini kendisine ilettiler.

beşnumara

Haber doğru olabilir ama rakam konuşmasına inanmıyorum.

cakir55

500 bin tl nedir ya o fiyata Tahanın yerıne kimi alacağız ? Versinler 500bin € en az  o zaman olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ollivanders

Erkut tutunun bu fiyata tahayı vereceğini , hele ki göztepeye satacagına ihtimal vermiyorum .

özkan

haber çöp gibi.her zamanki samsun yerel medyası.gazete dedikleri kağıtlarında yer doldurmaya çalıştıkları bir habercik bence.

özkan

haber yalan,tahayla konuştum yok böyle bir şey merak etmeyin seneye yarım kalan işi bitirmek için elimizden geleni yapacağız dedi.Allah'a havale ediyorum böyle pompa haberler yapan kendini gazeteci sananları.

beşnumara

Haber aliaga camiasına bomba gibi düştü. Haberi yapan burdam çok orayı karıştırdı :) ksk'da iken bunlara ne yapmışsa artık ağır söveriz diyorlar taha gelirse. Bir de beğenmiyorlar tahayı :)

Ayberk

Bu göztepelilerde çok farklı bir kafa var Allah yardımcıları olsun

CoRaqLi55

Taha'nın sağlık durumu nasıl acaba?Samsun'un kolpa medyası 3-4 ay yok diyor ama inşallah bu da yalandır.

sadece55

Tahaya çok ihtiyacımız var.Bir an önce dönmeli onunla ortasahamız daha diri oluyor.

CoRaqLi55

Taha ne zaman başlayacak acaba idmanlara samsuna geldigi soyleniyordu