Metro otobüs firmasına

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 08 January 2008, 13:59:22

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

Sayın metro yönetimi ben engelli bir samsunspor taraftarıyım sizlerden çıkarsız bir ricam olacak samsunspor takımına bir otobüs hediye etmenizi tum taraftarlar olarak istiyoruz bunu sayın sezgin gümüş başkanımız için lutfen yapınız  temsa şirketi sivasspora hedıye olarak otobus verdı siz samsunun öz fırması olarak samsunsunsporumuza bir otobusu çok görmeyin bu takımın basarısı bu sehrın ve fırmanızın dahada buyumesine sebeb olacaktır saygılarımla suleyman can     samsunspor.biz

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar destek vermenizi bekliyorum lutfen eger samsunsporluyum dıyorsanız metro fırmasını email bombardımanına tutun

ÇaÇa

İsmail Uyanık döneminde Ulusoy firması Samsunspor'a bir otobüs hediye edeceklerdi Trabzon'a vermişlerdi Samsun'un sayesinde ekmek yediler burdan Ulusoy Samsun'un sayesinde oldu ancak nedense ne otobüs geldi nede destek Metro Turizm zaten Ankara İstanbul, İzmir deplasmanların en iyi otobüsünü veriyor takımımız için ayrı bir otobüsde vermek isterse ne mutlu bize

onurbas

metro genelıkle otobu veriyo zaten bide hediye ederse bitane ne mutlu bize

harbisamsunsporlu5517

galip özturk baskan sezgin gümüş için maddi manevi yanındayım diyordu ohalde bu takıma bir otobüsede çok gormemeli samsunsporumuz basarılı olunca bunun faydasını hepimiz göreceğiz arkadaşlar lutfen sızlerde email yollayın

Tribün_ali

Metronun yardımlarını biliyoruz bir tane kendimize ayit en son model otobüsümüz olsa daha makbule gecer ama inanıyorum ki bu başlıga sessiz kalınmayacak güzel bir başlık acmışsın  :wink:

karatas_55

sevgili samsunsporlu arkadaşlar bence bizim yönetimimize sayın galip öztürk otobüs değil arkasındayım deyipde samsunspora başkan olarak desteklediği sevgili başkanım sezgin gümüş ve ekibine destek çıkması gerekir diye düşünüyorum çünkü sezgin başkanım çok yanlız ve çaresiz kaldı ve böylelilkle samsunspor düşmanlarına gün doğdu lütfen ilk önce bu konuyu halletmek için metroya mailler atalım otobüs 2. sonraki iş saygılar :cry:

Çaðrý55

şöyle bir setra bir travego düşünsen 1 trilyon filan onun parasını klube verseler dahi iyi değilmi :cry:  ama bir setra otobüs olsa kırmızı beyaz samsunspor yazılı hiçte fena olmaz :cry:

Sadece Samsunspor

sivasspora otobüsü bedava vermediler diye biliyorum ben sadece çok ucuza verdiler banka hesabı açtırtılar ordan yatan parayla aldılar die biliyorum ben ama yanlışımda olabilir çünkü otobüs çok pahalı kimse kolayla vermez onun yerine para verse aha mantıklı zaten

harbisamsunsporlu5517

destek olsunlarda otobusde hedıye etsınler sahsen bnm öyle şirketim olsa 3trılyonda verırım son model otobuste hem bunu yapsa metronun prestıjıde artar

veis

zaten belli destekleri var metronun ve bizimde onlar üstünde belli kredimiz var bunu otobüsde kullanmasak daha iyi olur bence.insanlarıda sık bogaz etmenin anlamı yok.bir otobüsün degeri belli zaten hediye boyutuna kadar gelirse bize 1 trilyon daha lazm dimi oyüzden gereksiz bişey.

harbisamsunsporlu5517

abi ben yınede metroya bu emaili yolladım samsunsporu çok sevdiğimden  sızlerede rıca ettim email yollayın dıye bu konuda neden yuk olalımki sonuçta samsunun hasevladı galip özturk degilmi

jean

kulubun su an otobuse ihtiyaci yoktur bence nakit para lazim maddi olarak yanimizdaydi goye 500 milyar haric birses cikmadi baska ne yazikki

bafradan55

Metro grubu bugüne kadar kulübümüzün arkasında oldu bundan sonrada gerekeni en iyi şekilde yapacaktır. ******* Ulusoy dan farklıdır Sn.Galip ÖZTÜRK.

veis

YOK fikir çok güzel katılıyorum ve bende mail yollayacagım ben sadece kredimizi başka şekilde kullanalım diye düşünüyorum hepsi o.