Sezgin Gümüş'e sevgi, Yusuf Ziya Yılmaz'a tepki

Başlatan karatas_55, 17 December 2007, 12:33:26

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar onu bunu bırakın bızdaha kendı aramızda anlaşamıyoruz

ozkan17

Alıntı yapılan: "harbisamsunsporlu5517"normal secımlerde akp ye oy verırım ama bu seçimde bld baskanı sebebine vermicem kardes sen rahat ol ama samsunsporun buhale gelmesinde  hukumetıı sucluyosan bu buyuk bır haksızlık olur

sıyaset konuscak halımız yok tabı burda ancak;yusuf zıyanın kıme baglı emırlerı nerden aldıgı o akılları ona kımın verdıgıde ap acık ortada..samsunlu olarak samsunsporlu olarak bızler bu durumdan sıkayetcımıyız sıkayetcıyız..e o zaman demkkı bu sehırde o hukumetın ve o adamın+yandaşlarının yerı yok dıyorum ben...

fakat yusuf zıya dıyorum sana hıcc korkma ıkı uc ogutle yalanla sen bu cobanları daha cok tavlarsın..hıc korkun olmasın

veis

dünyada bizim kadar kampanya yapan takım yokdur ama sonuca ulaşamamakda sorun yaşıyoruz.yususf ziya yılmaza tepki koyan samsunspor taraftarı herzaman haklı ama bu adamı samsunda tutan inanılmaz oy potansiyeli var adamda buna güveniyor.samsun halkı samsunsporuna taraftarımız kadar zaten sahip çıksaydı şimdiye kadar yerimiz daha farklı olırdu.

harbisamsunsporlu5517

özkan kardeşim siyasette gırersek işler arap sacına döner bizler hepimiz samsunsporluyuz ve samsunspor için birseyler yazdıysak geleceği içindir beni veya oy atanları suçlaman çok ayıptır bld baskanın nerden geldiğini önce bir arastır saygılarımla

celebi

zaten yusuf ziyaya  oy verenler samsunaporlu olsalardın zaten iş buralara kadar gelmezdi.

harbisamsunsporlu5517

abi ben yusuf zıya yılmaz a oy vermedim samsunsporluyum buna kimse laf atmasın

sbc_emo

yusuf ziya samsun şehrinide satarsa hiç şaşmayın.adam samsunsporumuza gelcek 3 trilyon paranın 2 trilyonunu cebe atmış ve cezaevinde olması gerekirken.samsunsporumuzdan çaldıgı paraları çatır çatır yiyor..!  :evil:  :evil:

harbisamsunsporlu5517

bld baskanlıgı secımde cevremde enaz yuz kişiyi ikna ederim bu herıfe oy atılmasın dıye ama sızlere şunu soleyeyım bu herıfın yerıne gelecek kişide samsunspor için hiç bişe yapmaz

ozkan17

nıye bısey yapmasın bu takım bısey yapılcak bı takım deılmı??? dahada olmadı samsunun kendı adamını bı sekılde koyarız o koltuga

harbisamsunsporlu5517

kardes bız samsunlularıda goruyoruz fb gs atkısıyla gezıyor ancak ismail uyanık bld basknı olursa samsunsporu kurtarır gerısı hıkaye akp chp mhp de boş

ozkan17

bızım ıcın samsun sehrınde partı farketmez herhangı x partı gelsın ama samsunlu bı adam gelsın samsunsporlu gelsın dahada olmadı cokcok saygıdeger emegı sonsuz valimiz gelsın!!

sbc_emo

Alıntı yapılan: "harbisamsunsporlu5517"kardes bız samsunlularıda goruyoruz fb gs atkısıyla gezıyor ancak ismail uyanık bld basknı olursa samsunsporu kurtarır gerısı hıkaye akp chp mhp de boş

Samsunsporluyum deyipte Fb Gs Atkısıyla Gezen warsa Onlara şu Sözü Söylüyorum;

2 Takım Tutanlar Size Sözümüz ; Samsunspor Sevgisidir Bizim Özümüz..!

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar samsunsporlu olanların işi ne fb gs bjk atkısıyla ben samsunlu olupta samsunsporu tutmayanlara kızıyorum

timofte

E-posta adresime gelen bir ileti ile aldığım gazete haberi..

Yorumsuz olarak ekliyorum..

Kadir ÇELEBİ

bugun halkgazetesinin haberine gore yonetimde istifaların olabilecegi dile getirilmis.. haber gazetesinde boyle bir habere rastlamadım inşallah yalandır..