Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

dilatino

ümit ozatin ne isi var samsunspor idmaninda?  küfürbaz sapik ruhlu psikopat ruhlu dengesiz görünümlü birisinin samsunda ne isi var? ey büyük allahim ne günlere kaldik, yokmu samsunda hic futboldan anlayan kimse? icime sindiremiyorum ben bu kisiyi, gecmisinde yaptiklari ortada hepsini yukarda yazdim, bunu getirenler neyin kafasini yasiyor, bazilari tüpcünün federasyonunda süper lige ciksak nolur demisler tüpcü gibi federasyona ümit özat gibi teknik direktörler uygundur diye düsünmüs yöneticilerimiz....

evolution55

arkadaşlar http://www.samsunspor.biz/resim  bölümünden resim yükleme yapmak istediğimde bana link vermiyor ve imageshack adresinden de fotoğraf yükleyemiyorum. ücretli üyelik istiyor. başka bir yerden yükleme yapabiliyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim.

berusa55

evolution55

evolution55

Samsun'dan t shirt'üm geldi. çok güzel çok beğendim ve gerçekten kaliteli.. emeği geçen kardeşimizin,abimizin eline yüreğine sağlık

Sol Açık

Alıntı yapılan: evolution55 - 30 July 2015, 10:46:41

Samsun'dan t shirt'üm geldi. çok güzel çok beğendim ve gerçekten kaliteli.. emeği geçen kardeşimizin,abimizin eline yüreğine sağlık

Klüp sitesindeki haberde görmüştüm ve çok beğenmiştim. Ama şehir dışından sipariş olmaz diye düşünüp üzerinde de durmamıştım. "Samsun'dan t shirt'üm geldi" deyince, "acaba" dedim.  ;)

Nasıl aldın, nasıl alınıyor? Ben de istiyorum...  :D

evolution55

kardeşim internetten değil Samsun'a giden bir arkadaşımdan sipariş ettim,getirdi sağ olsun.  :)

CurvaSs

kan grubu b rh negatif olan var mı?

forzasirin55

Bir çok kesim stadyumun dış cephe boyasının bordo mavi renklerde olacağını düşünürken stadyumun renkleri bu tür düşünce içinde olanları yanıltacak. Stadyum projesini çizen Mimar Mete Arat'ın projedeki renklerine bağlı kalınarak Akyazı stadyumunun dış cephesi milli takımımızın da renkleri olan Kırmızı-Beyaz olacak. Stadyum içinde ise bordo mavi renkler hakim olacak.

Projeyi yapan konsorsiyum, stadyumun dış cephesinin bir bölümünü Mimar Arat'ın çizdiği projedeki renk olan kırmızıya boyadı.

Dış cephe çatı tamamlandıktan sonra ise Akyazı stadyumunun dış cephesi  tamamen kırmızı-beyazlı renklere boyanacak.

;D

Ertuğrul Sağlam

Ofeodu'nun koprucuk kemigi kirilmis. Taha'nin omzu cikmis....

bayfa55

Bu trabzonla yapılan maçlar savaş gibi geçiyor

Desiqner

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 31 July 2015, 10:19:48
Ofeodu'nun koprucuk kemigi kirilmis. Taha'nin omzu cikmis....

Transfer edilecek futbolcu sayısını mecbur arttıracağız.Çünkü 2-3 ay sonra çokta hazır dönmeyecektir Ofeodu ve eksikliği hissedilecektir.

özkan

İflas eden ve 4 lig birden düşürülen Parma, 3 günde 4382 kombine sattı.Biz ? Hacı ben şunu anladım,işimiz bok atmak.Omuzlarımıza sorumluluk yüklenine o yapsın bu yapsın ben ne yapacam demek bizim işimiz.

binikalamadım

morhipo da Samsunspor formaları 19 tl eski sezon errea armasız

kamuri

ilk hafta altınordu maçı stadı izmir ataturk yazıyo tff nın resmi sitesinde altınordu denizli de oynamak istiyomuş o tarıhlerde izmirde olacam insallah maça da gidecem ama ne zaman belli olur ki stad nerde oynanacağı ona göre bilet alacaz bi de butun maçlar 16.08 pazar gunu gozukuyo cumartesi hiç mi maç yok anlamadım