Stadyumlarda sigara yasağı

Başlatan pitbul055, 04 January 2008, 14:01:08

« önceki - sonraki »

pitbul055

yeni sigara yasasına göre stadyumlarda sigara içmek yasak.siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.ben stadda daha çok sigara içiyorum valla. :lol:

Tribün_ali

Gereksizbaşlık kim takar bunu şimdi bişi dicektim ama yeri ve zamanı degil emniyet alırmyoksa beni :o

hakan55

sadece guluyorum stadda ıcen adamlara ceza verseler turkıye zengın olur aq

ozkan17

bu sade yasada kalır bıkere buna ceza yazabılcek yurege sahıp ınsan yok turkıyede :D

Çaðrý55

aslında uygulanabilirse içmeyen insanlar için güzel olur üstümüz başımız yanıyo iç içeyiz hep dumanı filan rahatsız ediyor içmeyenler için iyi...

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "Tribün_ali"Gereksizbaşlık kim takar bunu şimdi bişi dicektim ama yeri ve zamanı degil emniyet alırmyoksa beni :o

sen sigara içiyonmuda anca malbora parlemment gördüğünde piç ediyon bizim cigaraları :lol:

harbisamsunsporlu5517

oh şu ceza çok iyi içmesin kimse nolur yani

Alemci İsmail

Yasaklansın tabi ya içtiğim halde sonradan o kadar pişmen oluyorum maç stresenden anlamıyorum iğrenç kokuyoruz farkında olmadan,maçtan sonra günlerce boğazım yanıyor.SİGARA YASAKLANSIN HATTA HİÇ SATILMASIN İÇMEYELİM.

forzasamet

abii olur mu öleşey yaa samsunsporumuz orda can cekişirken bizde tribünde can çekişiyoz ve nihayetinde bi gol yiyoz sigara yakıyoz bide biz gol atıoz bu sefer rahatlama sigarası yakıyoz hele devre arasında o tuvaletin orda içtigimiz sigara yok mu onun kadar tatlı bişey yokyaa  :D  :D  :D
ben böle yasayaa:D:D

CarSambaLi.Lord

BırakSınlar Sigara YaSaSı Çıkartmayı Yasa Çıkarta Çıkarta Nereye Kadar Devletin ne haLde oLduğu MaLüm Kaçakcıları Suçluları YakalaSınlar İnsanların Zevki meSeleleriyle UğraşmaSınlar

onurbas

o na bakarsan bu yasa yakında trubune halı serer ler yan ayak girin derler mıllet saya atacak bişe bulamayıpta ayakabısını atmasın diye o yasak bu yasak anlamadım gitti kardesim

körfez55

ben sigara içmiyorum.maç sırasında sigara içenler sayesinde içmiş gibi oluyoruz.çok yerinde bi karar.inşallah uygulanır

maço

Alıntı yapılan: "körfez55"ben sigara içmiyorum.maç sırasında sigara içenler sayesinde içmiş gibi oluyoruz.çok yerinde bi karar.inşallah uygulanır

mustı e ben nolacam macta sıgara ıcmessem delırırım ya saga sola satasırım e sagımda yada solumda sen ıllakı olacan :D

körfez55

Alıntı yapılan: "camakf_55"
Alıntı yapılan: "körfez55"ben sigara içmiyorum.maç sırasında sigara içenler sayesinde içmiş gibi oluyoruz.çok yerinde bi karar.inşallah uygulanır

mustı e ben nolacam macta sıgara ıcmessem delırırım ya saga sola satasırım e sagımda yada solumda sen ıllakı olacan :D

olsun stres atarız karşılıklı :) hocam valla tahammül edemiyorum sigara dumanına.ama final sınavları kötü gidiyo bende en yakın zamanda başlarım sigaraya.  :)

Sadece Samsunspor

yaw ne içceksiniz bende içmiyorum ama önde biri içtiği zaman bende pasif içici oluyorum ve çok rahatsız oluyorum doğru karar bence - ona verdiğiniz 4-5 ytl ye yazık