PTT 1. LİG 33. HAFTA | Altınordu - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 10 May 2015, 18:20:24

« önceki - sonraki »

korayxyz

Biz böyle havaya girmiş çok takım gördük. Bence sezonun en kolay maçlarından birini oynayıp, rahat bir skorla alırız maçı

vanlioglu

Adamların 8 galibiyet alması tesadüf veya şans eseri değil, perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.
Çok zor bir maç olacağı kesin, kapanıp kontra atak deneyeceğiz. Ofeodu gününde olursa ibrenin bize dönebileceği bir maç aksi halde işimiz zor.

celebi

Deplasman bileti bilen var mı kaç kişi satılmış şu anda

samsunum

Sabah baktım 150 ye yakin satılmış bir günde.

King Of The North

senin yorumların hep tutmuştur koray umarım bu sefer de tutacak, kazanıp ilk 6 ya kalmamız lazım, bu defa olacak inşallah...

kuzey55

Giresun,Kayseri gibi bir seriyi daha sona erdiririz.

samsunum

Pazar günü deplasmanda hiç kaybetmedik. ( 5 g 3 b)

muzaffer4

5 bin kisilik deplasman tribununden yer ayrilmis ???

Shane_Falco

8'de 8 yapmak kolay iş değil adamların hakkını vermek gerek. Fakat benim görüşüm bu 8 galibiyet alınırken Urfa ve Antalya dışındaki takımlar neredeyse iddiasız takımlardı. Hakeza Antalya'yı son dakika golü Urfa'yı ise iyi oynamadan yendiler. İlk defa bir hedef dahilin kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkıyorlar. Tecrübeli ayaklarımızla galibiyete uzanacağız inşallah.

Furkan

Buca maçını olağan dışı bir şekilde kazanmanın verdiği moralle bu maçı kayıpsız geçeceğimizi düşünüyorum.

ngonge

içimde bir his berabere biter gibi geliyor. Altınordu ilk defa stresli bir maça çıkacak. Kaldırabilecekler mi zannetmiyorum. Tecrübesizliğin kurbanı olurlar inşallah da yeneriz.

SametYılmaz55

Gbb maçı gibi olur.3-0 veya 3-1 gibi rahat bir galibiyet alırız

Ahmeti

Beni tek korkutan ne zaman final maçımız desek tökezliyoruz.
Ama bu sefer telafisi olmayan bir maç oynayacağız olmak yada olmamak maçımız biz kazanırsak geçen seneki play off heyecanı yeniden başlar , kaybedersek eğer onu hiç düşünmek bile istemiyorum.

samsunum

14 May 2015, 15:31:59 #43 Son düzenlenme: 14 May 2015, 15:40:36 samsunum
sistemde sorun var herhalde dün 200 e yakın bilet satılmıştı. Şimdi ise 3000 den fazla satılmış gözüküyor.

SametYılmaz55

Aga ben renk koruyum,iki resimi de aynı renk görüyorum :)