35 - Ayhan Tuna Üzümcü

Başlatan berusa55, 09 January 2014, 23:05:40

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

34-35 yaşına gelmissin güya tecrüben var,sarı kartı görüyorsun hala artislik yapıyorsun.Hakem tutsa atsa seni ferahlayacak miydi bir tarafın ? Fatih varken seninle başlamak başlı başına saçmalık.Fatih'i yada Ercan'i kesecek kapasitede degilisin de bakma ışte hoca olacak adam değişik o yüzden oynuyorsun

ngonge

Tuna'yı beğenmem, hata yapmasından çok korkuyorum, her türlü Fatih'i tercih ederim ama son maçlarda iyi olduğunu söylemem lazım.

55.hakan

Bu ağır adam önümüzdeki maçlarda başımıza bela açacak.Dün kırmızı göster diye yırtındı sarı gördükten sonra.Bu kadar sorumsuz olamaz bir oyuncu.

beşnumara

Hakemin verdigi sarı kart çok aptalcaydı. Kart sınırında. Bir sarı gördüğünde cezalı duruma düşer.
Erhan Altın tuttu tunayı. Patlayana kadar devam edecek böyle.

yirmiuc

Bu takimda asla oynamayacak isimlerden biri. Yetenek yok, yavas, futbol zekasi yok. Hic bir sey yok.

SametYılmaz55

özkan

bi gün bizi yakacak diyorduk ya,hah işte o günlerden biri bu gün oldu işte.kaleciye öyle topmu atılır,m.yıldız izbandutunun attığı golde durduğun bir yere  bir bak ondan sonra stoperliliğini sorgula.

ugrass

Anlamadıgım neden sezer varken tunada ısrar ediliyor

SametYılmaz55

Bunun oynamasi için geçen seneden beri en istikrarli oyunculardan biri olan Fatih kesildi,sonra geldiğinden beri iyi oynayan Sezer kesildi.Fatih,Sezer hatta Ercan varken bu oynamaz

Kaya

Pozisyon bilgisi yok,ikili mücadelelerde zayıf,yan toplarda çıkıp kafa vurduğu senede bir,geriden oyun kurma özelliği yok... Sezer,Ercan hatta Erdi bu adamın yedeği...Hadi canım Erhan sendeee  >:(

Ollivanders

11 May 2015, 15:10:33 #70 Son düzenlenme: 11 May 2015, 20:32:37 Serpico
Futbolculuğunu beğenmediğimi defalarca söyledim ama maç sonu taraftar seni tribune çağırdıgında kaptanının isteğini yerine getirmedensoyunma odasına gittin. Karakter olarak da zayıfmışsın. Ayrıca her hafta hatan var. Bırak da taraftar tepki koysun. Tuna için söylediklerim soner için de geçerli .

kamuri

sezer verken senı oynatan hocana da sana da

55.hakan

Yediğimiz golde yine takla atıp düştü Allah aşkına Sezer le Fatih i oynatsana niye ısrar edip eziyet ediyorsun bize.

SametYılmaz55

Taklaci güvercinler gibiydin yediğimiz golde.hep dedim gene diyorum Fatih varken senin oynaman saçmalıktan başka bir şey değil

Kaya

Yediğimiz golde hatası bariz..İlk yarıda da kafasını çektiği bir topta kalemizde golü görüyorduk.

Çok büyük hoca hatasıdır Fatih'in kesilip Tuna'nın oynatılması.

Bu saatten sonra Fatih Sezer yapacağını sanmıyorum.Formda Fatih bile pozisyonlarda ağır kalabiliyordu şuan ilk 11 oynamamanın vermiş olduğu moral bozukluğu ile iyice kendini salmış görünüyor.Playoff'larda malesef yüreğimiz ağzımızda Sezer'in yanında Tuna'yı izleyeceğiz.