PTT 1. LİG 33. HAFTA | Altınordu - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 10 May 2015, 18:20:24

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih : 17.05.2015 Pazar

Saat 19:00

Kazanıp gelelim inşallah...

Raqua55

Bu altınordu Nereden çıktı arkadaş Çok fena Seri yakaladılar Ama Seri bozmak bizim işimiz 3 Puan aksı durum play off yine zora girer

cakir55

celebi

jean

Adamlar dusecekken zirveye oynuyorlar ise bak en az 1 puan sart

yirmiuc

Manisa celme takar mi diye dusunduk. Manisayi dagittilar.
Isimiz zor, mutlaka kazanmaliyiz.

Sent from my iPad using Tapatalk

muzaffer4

cakir55

Alanya Urfa'yı yenseydi 1 puan belki yeterdı ama suan yetmeyecek gıbı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yirmiuc

1 puan nasil yetiyor anlamiyorum.
Alanya Orduya mi yenilecek,
Urfa Boluya mi yenilecek?

Sent from my iPhone using Tapatalk

cakir55

Alanya ile işimiz yok bizim onların zaten ordu ile maçları var onlar play-offa attı kendini biz urfayı aşağıya alacaz.
Urfa deplasmanda çok kötü takım. Son 3 maçını yenememiş mesela. Bolu çelme takacak bence. Ama yine biz kendi işimizi kendimiz görmeliyiz iki maçı da aldığımız an play-offtayız zaten.

samsunum

Forvetim

iyi bir seri yaptılar özgüvenleri yerinde ama Samsunsporla oynayacaklarını ve bu takımın isteyince neler yapabileceğini hepsi çok iyi biliyor, biz ligin başından beri bu mücadeleyi veriyoruz onlarsa ligin son haftalarında ancak burayı yakaladılar ama buraya kadar, biz playoffa gitmiyoruz buyrun siz gidin demeyeceğiz herhalde.

55(tuncay)55

Kaya

En son,şampiyon olarak lige çıktığımız 85 senesinde yenmişiz.. Tarih tekerrür eder inşallah..

http://www.mackolik.com/Mac/1358326/Altinordu-Samsunspor

s_uzunkaya

bu maçtan alacağımız 1 puanla alanyayı  urfayı değil de antalyayı altımıza alabilirdik. adana-antalya maçına itiraz edilmeli demiştim. biz bucayı yenince adana ligte kalmayı garantiledi. bu ne saçma salak bi fedarasyon ve kimse kusura bakmasın bu ne basiretsiz yönetim!!!! altınordu gibi bir deplasmanda mecbur galibiyete kaldık maalesef.....