Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

isa55

Mac sonu toplantısında gerekli tepkiyi göstermişler.
Yok öyle, benim tercihim ben sorumluyum deyip geçmek.
Giden 3 puanimiz ne olacak.
Artik Tahayi mustafa yı kafasına gore  çıkaramaz.

ngonge

Playoff finalinde Doğan'ı, Ali Zorlu'yu falan oyuna aldığını düşünüyorum kalbim sıkışıyor.

orucreis

play off maçlarına hocasız çıkalım takım nasıl oynayacağını bilir

Shane_Falco

Önce bi play-off'a kalalim da sonrasini tartisiriz.

Raqua55

Yarın ya tamam ya devam maçına Çıkıcaz ama insanlarda hiçbir heyecan yok neden acaba düşündün mü Erhan ??

alperen_55

Yaptığın oyuncu degisiklikleri ile taraftara sac baş yoldur.sonra tadaftarı maça davet et.davul gibi gsriyorsun bizi.senden kimse sihirbazlık beklemiyor, sadece yapman gerekeni yap.

isa55

Bu maçların şakası yok. Nasıl olsa atarız mantığı işlemiyor artik. Adam gibi kadro kur, maçı al. Mac sonu "sorumluluk benim" lafını duymak istemiyoruz.

yirmiuc

Mevcut yonetimin tek ve en buyuk hatasisin.
Belki de o kadar emek senin yuzunden bosa gidecek.

Sent from my iPad using Tapatalk

Raqua55

55.hakan

10 May 2015, 17:02:08 #939 Son düzenlenme: 10 May 2015, 17:07:15 55.hakan
Korkudan Sezer i de alamaz şimdi yuhalayacaklar diye.Takımı yaktın egonu tatmin için takımı yaktın.

Lusage

Senin diplomana tüküreyim. Yırt o kağıt parçasını.. >:(

ngonge

Şu anda 4-3 öndeyiz ama sen o kadar büyük bir el frenisin ki. Çalışan orta sahayı bozmayı çok seviyorsun. Evinde tek farklı öndeyken 70'de forvet çıkartıp stoper alıyorsun. Yazıklar olsun.

GençKozluklu

Erhan Altın sen bir kaz daha hoca olmadığını gösterdin. Bu maçı da senin taktiklerinle değil, taraftarımızın ve futbolcuların "Yüreğini Ortaya Koymaları ile kazandık."

Sakın taktikten vs bahsetme. Senin gibi adı hoca olan bir kişinin SAMSUNSPOR umun başında olmasından dolayı çok üzgünüm.

3. gol sonrası oyuncuların bir araya gelip konuşmaları kontrolun senin elinde olmadığını gösteriyorlar. Senden ümidini kesmiş olmalılar ki kendi aralarında söz verdiler, motive ettiler.

emre

daha önce de yazmıştım tff'den daha çok puanımızı siliyor. Kadro seçimin ayrı bi' fantezi. Defansta banko oynayacak Sezer'i yedek oynatıyorsun. Takım saçmalamış 3 gol yemis izliyorsun. Buca 4-5 atsa imkanı yoktu maçın. Oyuncu değisikliğine gelince oyuna müdahale etsen bi' bela etmesen ayrı bi' bela. Hangi vasfınla hocalık yapıyorsun anlamıyorum.

Bir de o taraftar Sezer diye bağırınca ısınan Sezer'i kulubeye oturtman yok mu...

desperate1

Yönetim takımın kimyasını bozmamak için teknik direktör değiştirmek istemedi anlıyorum ama Sezer varken Tuna'yı oynatmasına göz yummayın artık!