PTT 1. LİG 32. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Bucaspor

Başlatan Kaya, 04 May 2015, 20:30:00

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih : 10.05.2015

Saat 16:00

Kazanmanın iki takım içinde mecburi olduğu maç..

samsunum

Tek umudum Manisa - Altınordu maçında Altınordunun puan kaybetmesi.

55.hakan

Alıntı yapılan: samsunum - 04 May 2015, 20:42:17
Tek umudum Manisa - Altınordu maçında Altınordunun puan kaybetmesi.
Altınordu ile ne işimiz var bizim başkalarının ayağına bakmayı bırakalım artık.Kalan 3 maçı da alacaksın play off a çıkacaksın bu kadar basit.Bizim işimiz Urfa ve Alanya ile.

GurbetciFanatik

S.Urfa 50  Alanya 50  Samsun 48 Altinordu 47

Alanya yi unutmayin  Urfada sonra orduyla sonra antepde en az 6 puan alirlar
S.urfa  Alanyayla  Boluyla Kayseriyle iceride  en az 6 puan

alanya va urfa maci berbaere biterse ikiside 57 puani rahat yapar
yani bizim 3/3 yapmaktan baska caremiz yok

Antalya zaten en az 4 puan alir bu 3 mactan oda yapar 56.

Altinorduyu saymiyorum cünkü onlari yenersek kalamzlar onlar bizi yenere zaten hesab mesap yapmaya kalmaz.

Iceride Buca ve Denizliyi yeneriz artik yani yenemiyorsak bosuna kendimizi burda yormiyalim.
Altinorduda yen kal Play offa yenil elveda olay bu.
Bu saatden sonra Alanya Urfayi takip etmeye gerek yok hersey elimizde . Bugün gördüktü oyun oynarsak yenemicegiz takim yok

Shane_Falco

Uzun uza o bunu yener biz bunu yeneriz öyle olur böyle olur demeye gerek yok. Önündeki 3 maçı yenersen gerisi seni ilgilendirmiyor. Kazanacaksın olacak bitecek.

jean

Manisadà gol yemeseler guzel olacakti daha stresli cikacaklar bizim maca

55.hakan

Alıntı yapılan: jean - 04 May 2015, 22:34:17
Manisadà gol yemeseler guzel olacakti daha stresli cikacaklar bizim maca
Daha iyi ya kazanmak zorundalar açık oynayacaklar.

jean

Puani 31 olacakti denizlinin dusme sansi artacakti son haftaya kalmazdi bizim maca

muzaffer4

Fikstur avantajımız var diyorduk manisa osmanlı ads buca altinordu denizli
bu takimlarin hepsinin iddiası var  ???

Shane_Falco

Buca'yi Ordu maçında da izledim Manisa maçında da izledim. Top felan oynadıkları yok. Erkan, Zafer, Emin artık papaz olmuş burunları havada ortada dolaşıyorlar. Yeneriz bunlari ilk 6 daki yerimizi aliriz.

s_uzunkaya

varsayalım bu sene playoff tan çıkmak için 3 maç değil de 6 maçı var... buca-altınordu-denizli-urfa-antalya=süperrrligggg
dünki maçı gördükten sonra zor olmayacağına inanıyorum. ha gayrettt

s_uzunkaya

adanaspor-antalyaspor maçının tarihine itiraz edilmeli. biz bucayı yenersek adana ligde kalmayı garantiliyor.

amisos5506

bakalım tff tribün kapatma verecek mi?verirse kale arkalarını fulleriz.yine yıkarız stadı.buca 1 puan için gelirse kilidi inşallah erken açarız.manisa maçında gördük ki defansları çok hata yapıyor.affetmemeliyiz.

beşnumara

Tribün kapatma verecek bir durum yok. Saha olayları icin 6 bin tl usulsüz seyirci alımını onaylarlarsa da 26 bin tl toplam 32 bin tl ceza verirler.

isa55

Ordu ve Manisa maçlarına benzemez inşallah.