PTT 1. LİG 28. HAFTA | Gaziantep B.Ş BLD. Spor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 12 April 2015, 19:43:30

« önceki - sonraki »

55.hakan

Kötü oyuna 3 puan harika oldu.Duran top harici pozisyon üretemiyoruz.Çünkü taktik yok.Artık diğer takımların maçlarına bakmadan maç kazanmaya bakmalıyız.Kim kazanırsa kazansın ama biz de kazanalım.

samsunum

Beyler ben bu  Gökçek maçını izlemedim ama bu adamlara karşı iki hafta da kritik dakikalarda  3 penalti  karşı takima da 2 kırmızı kart Verilmiş.   İşler kötüye gidince masa başı oyunlara döndüler anlaşılan

samsunmania

Harika bir deplasman oyunu, cesaret, harika bir Niyaz=3 puan. Tebrikler. Devamı gelir inşallah.

maviay55

bize çelme takan Adana Alanyaya da tökezi koydu. 5.sıraya yükseldik  ;)
iyi oyun göremesekte bundan sonra oyuna değil 3 puana bakacağız yolumuz açık Manisa + Osmanlı 6 puan çok şey demek

merdocan

önümüzdeki haftalarda üstteki takımlar birbirleriyle oynayacaklar o yüzden bu 2 maçtan 6 puan cıkarmak playoff u garanti altına alıp ilk 2 için de ihtimal doğurur.

minci

Bu ligde herşey olur. İki hafta önce Alanya bizden 4 puan önde ve neredeyse herkes Alanya'yı play off'u garantilemiş olarak, ve bizi ise play off şansı zayıf olarak görüyor. Geçen iki haftada Alanya sadece 1 puan alabilirken biz ise 6 puan aldık ve 5. sıraya yerleştik. Alanya ise play off'un dışında kaldı. Bu durumda Adana ile aramızdaki puan farkı 7. Kalan maç sayısı 6. Yendik kaldı 4. Acaba 2 maç berabere bitirebilir mi? Alanya'yı gördükten sonra neden olmasın?

jean

Bu mactan cok umidim yoktu tersine cok kolay yendik futbol boyle birsey iste gecen hafta orduyu zar zor yen bu hafta hic ummadigimiz maci rahat sekilde kazan ilk yaridaki farkli maglubiyetinde rovansini almis olduk guzel oldu

özkan

Şunu gördük,istersek neler yaparız neler..İstediğimizi gördük,şimdi sıra bizde.O passo zıkkımını alıp maçımıza gideceğiz.

Levent ÖCAL

Sol Açık

Açıkçası çok güzel bir sonuç aldık. Kalan 6 maçın 4'ü içerde ve içlerinde 4 eksikle gelecek Manisa, zayıf Buca ve düşmüş Denizli var. Çok çok büyük bir sürpriz yaşamazsak, Play-Off'a kaldık.

Ama uçmayalım, boşuna hayal kurmayalım, ilk 2 imkansız! Sonra gereksiz yere hayal kırıklığı yaşarız!

6 maçta ADS ile 7 puanlık farkı kapatamayız. Varsayalım (ki bence mümkün değil!), biz tüm maçlarımızı kazandık ve 18 puan aldık. Bu durumda, ADS'nin bize kaybettiğinden ötürü 5 maçı kalıyor. Bu 5 maçtan 2'sini daha kaybetmeyeceklerdir. ADS hem iyi takım, hem iyi oynuyorlar, hem de taraftar ve gelenek açısından bir "Osmanlıspor" değil. Bu noktadan sonra ilk 2'yi kimseye bırakmazlar.

Bizim uygun bir pozisyonda Play-Off'a girmeyi, daha doğrusu garantilemeyi hedeflememiz gerek. Play-Off sürecine diri ve takım-yönetim-taraftar-şehir olarak hazır girmeliyiz...

Musti

Adanademir'in şansı fiktürü bizimkiyle aynı fakat bizim içerde oynadığımızla onlar dışarda oynayacak.

Biz ADS'yi yenersek ve 2 beraberlik alılarsa ki ben takılacaklarını düşünüyorum, puan farkı kapanır.

Mesela Osmanlı'ya Ankara'da puan kaybederler.

Yeter ki biz maçlarımızı kazanalım.