PTT 1. LİG 28. HAFTA | Gaziantep B.Ş BLD. Spor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 12 April 2015, 19:43:30

« önceki - sonraki »

Musti

Hocaya güvenmiyorum.
Bu maçta takımdan fark bekliyorum.  Fark atarız.

jean

Antep in kadrosu hakikayten cok iyi bakma maya tutmadi sene basinda yoksa ilk 2 den direk cikar diye bekliyordum

s_uzunkaya

çok formdalar ve play off iddaları için son umutları... ordu maçı kolay olcak dedik zor oldu bu zor olcak diyoruz kolay olur inşaallah.

mehmet yılmaz

Gaziantep Bş. Bld. İle 16. Defa...

Samsunspor,pazar günü karşılaşacağı Gaziantep Bş. Bld. Spor ile 16. lig maçına çıkacak.

Samsunspor ile Gaziantep Bş. Bld. Spor arasında daha önce oynanan 15 lig maçında kırmızı beyazlıların 7-6'lık üstünlükleri bulunuyor. 2 maç ise berabere bitmiş. İki takım arasında oynanan son 12 maçta hiç beraberlik yaşanmamış. Son 4 maçın 3'ünü Samsunspor kazanırken, ilk devre Samsun'da oynanan maçı Gaziantep temsilcisi galip bitirmişti.

Samsunspor Gaziantep Bş. Bld. Maçları

2006/07               2-1         0-0

2007/08               0-0         2-1

2008/09               0-1         0-2

2009/10               0-1         1-0

2010/11               4-0         1-3

2012/13               0-3         2-1

2013/14               2-1         1-0       

2014/15               1-4

Samsun'da         O 8 A 9 Y 11 G 3 M 4 B 1

G.Antep'te         O 7 A 7 Y 7 G 4 M 2 B 1

Toplam'da          O 15 A 16 Y 18 G 7 M 6 B 2

mehmet yılmaz

Açıkçası pek umudum yok. :(
Ancak fikstüre baktığımda şu bir gerçek ki eğer bu maçtan 3 puanla dönersek çok ciddi bir avantaj elde edebiliriz. İnşallah öyle olur.

samsun 55

Raqua55

Antalya maçını katleden Çağatay Şahan Bu maçın hakemi ???

Aslankaya

beşnumara

Giresunda yapamadı Antalya maçında yine yapamadı çekirge gibi iki sefer zıpladık bundan kurtulduk bakalım üçüncü de ne yapacak bize?

GençKozluklu

Antep i en kötü zamanında yenemedik. Bu maçta da Erhan Altın ile neredeyse imkansız, beraberlik bizim için iyi skor.

Normal bir hoca olsa bu maçta fark atarız. Adamlar kazanmak için açık oynayacaklar ve kontralarla çok gol atmalıyız. Ama Erhan Altın ile her şey anormal.

s_uzunkaya

iş bilmemezliğini ve otorite zayıflığını inatlaşmalarıyla ve kartlarıyla çıkaran bir hakem. kesinlikle hakemle didişmemeleri ve itiraz bile etmemeleri gerek futbolcularımızın.

beşnumara

Ivanov ile hasan olmayacak. Ivanov'un bu durumu can sıkıcı. Bir an önce iyileşmesi lazım. Zaten Erhan Altın diger oyuncuları sezon başından beri hazırlayamadı, gençleri de bitirdi. Musaya muhtacız recep niyazın umrunda değil.

alperen_55

samsunspor umuzu
bu maci aldığı taktirde super lig icin cok buyuk avantaj yakalar

maviay55

Çok kritik maç. oyuncuların Ordu maçında akılları başlarına gelmiştir umarım hasan ve ivanov yok  :'(  gene Musa aydına talim
kafana göre Samsunspor

Kaya