PTT 1. LİG 28. HAFTA | Gaziantep B.Ş BLD. Spor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 12 April 2015, 19:43:30

« önceki - sonraki »

Kaya

fanatik samsunsporlu

En çok çekindiğim maç.Hem Hakan Kutlu hem de antep ters geliyor bize.Hasan da yok.inşallah alırız ama gerçekten çok zor.Onlar bizi yendiğinde playoffa çok yaklaşırlar.

isa55

Bana göre ikinci devredeki Giresun ile birlikte en zor macımız. Giresunu güzel bir skorla gecmistik. Ama bu maç daha zor olacak. Hayırlısı neyse o olsun.

jean

Cok zor mac ilk macta neye ugradigimizi sasirmistik aramizda 6 puan var cok kritik bir mac

GurbetciFanatik

Erhan Hoca hedefi belirlemis Ordu macindan sonra. Hedek Play off mus yani merak etmeyin 1 puan alip gelirirz.
Son 20 dakika ceker Takimi yine defansa 1 puana oynatir korkak adam.
Git Antep Belediyeyi yen al 3 puani sonra kendi evinde 2 mac 6 puani kap cik Adanin karsisina final icin.
Bu Fikstürle Play off a kalmasan zaten adam degilsin.

celebi

desperate1

Uzun zamandır deplasmanda yenemiyoruz.Gbb de ister istemez bunun rahatlığını yaşayacak.Ben bi sürpriz yapabiliriz diye düşünüyorum  ;D

SametYılmaz55

Öyle bir koyalım ki Hakan Kutlu'nun içine bir ömür dert olsun

ngonge

Yenersek GBB'nin playoff hayalini bitiririz, yenilirsek müthiş ümit veririz. Hadi ortası olsun 1 puan alalım en azından.

samsunum

Ufak bir araştırma yaptım.Bu güne kadar  deplasmanda pazar günleri  oynadığımız 7 maçta  hiç yenilmemişiz. Bu maçlardan 4 galibiyet 3 beraberlik çıkartmışız.

Kayseri 1 - 1 Samsun
Karşıyaka 1 - 2 Samsun
Orduspor 1 -4 Samsun
Bucaspor 0 - 0 Samsun
Manisaspor 1 - 3 Samsun
Giresunspor 0 - 4 Samsun
Boluspor 0 - 0 Samsun.

Görüldüğü gibi bu maçlarda 14 gol atıp 4 gol yemişiz.

Kaç haftadır dışarıda kazanamamıza rağmen deplasmanda en çok puan toplayan 3. takımız.

Bu maç için tek korkum Antep bld ile hakan kutluya karşı şansımızın hiç olmaması. Eğer şans bize gülerse biz oradan 3 puanı alıp geliriz. Tabii erhan hoca 1 puan için oynatmazsa takımı.

ErkÇay55

bir puan yetmez adam gibi oynayıp üç puanı almamız lazım.Bu saatten sonra tüm maçlarda parola üç puan olması lazım.

Duško Milinković

Teknik ekibe güvenemediğim için bu maçın sonucunu tahmin edemiyorum. Futbolcuların iyi gününe gelirde teknik direktör freni olmazsa yenebiliriz. Ordu maçındaki gibi bir ruhsuz oyunla rezilde olabiliriz. Ancak Samsunsporun genel huyuna bakarsak rezil bir oyundan sonraki hafta biraz daha diri bir futbol oynuyoruz. İstatistik devam ederse bu maç en kötü berabere biter yenilmeyiz.Ancak başta da dediğim gibi bu Samsunspor tahmin etmek çok zor.

kuzey55

GBB son haftaların formda takımlarından biri zaten kadroları çok iyi. en korktuğum maçlardan birisi.

amisos5506

deplasman tribününü doldurmalıyız.maç pazar günü saati de uygun.Akıyor muyuz?

Raqua55

Bu maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biri Erhan Altına söylemeli kazanamassak da nasıl bir tablonun bizi beklediğini acıklasın onun kafası futbola fazla basmaz malum kendisi shownen.Futbolcular Kazanmak için çıkarsa basar geliriz.Erhan beraberliğe yatar gibime geliyor