Samsun'a Yeni Stadyum

Başlatan kuzey55, 17 January 2011, 10:54:05

« önceki - sonraki »

ngonge

Çok sağol Özkan bilgiler için, şu kısım kimlerden kurtulduğumuzu çok açık ifade ediyor:

Isıtma konusunda eski yönetim sadece protokolü ısıtın demiş yeter demiş,ama bu proje müdürü tüm stadın ısıtılmasını gençlik spora teklif edip onaylatmış kale arkaları dahil heryer ısınacak yani.

Stoper

Şu gerzeklere yönetim falan demeyelim ya. Budala herifler sizin zihniyetinizi seveyim tenekeler.

beşnumara

Özkancım sağolasın bilgilendirme için. Bazı şeyler için iş işten geçmiş değil. Hangi konularda ne yapabiliriz? Bunları konuşalım burda. Yönetimin ne yapması gerekiyorsa sen iletmissin. Takip edip hatırlatalım.

Desiqner

Evet abilerimiz ön ayak olursa ilgili proje müdürüyle site yönetimi görüşebilir.
Bununla birlikte sitede ortak bir akıl oluşturup yönetime rapor olarak sunabiliriz.
Bu işi biz yapmazsak kimse yapmaz ya da facebook'ta 5 bin kişilik sayfası olan adamların acayip fikirlerine kalır...

Forvetim

özkan kardeşim merdivenler sarı olmayacak değil mi, koltuklar merdivenler ve tabii ki Samsunspor yazısı ile atlethic bilbao örneği taraftarımızın en önemli isteği ve beklentisi olduğunu bilerek hareket etmeleri yeterli

özkan

Onu yazmayı unuttum,o konudada önümüzde prosedür anlamında bir engel yok.İstersek beyaz yaptırabiliyormuşuz yada siyah.Sadece bunun böyle olması için klüp gençlik spora isteklerini yazsın yeterli.

samsunum

Yarin arkadaşlarla yapilan stadyuma gidecegiz. Giriste bir sorun olur mu? Guvenlik sıkıntı cıkartiyor diye duyumlar aldim sanki

berusa55

Dış cephe kaplaması başlamış

ask55

şu stat seneye yetişmezse çok yazık olur

berusa55

samsunum

AlıntıAtilla Cebeci
21 saat ·
STADIMIZIN SON DURUMU HAKKINDA BILGI EDINMEK ISTEYENLER EKRAN BASINA .....PAZARTESI AKSAMI YAYINLANACAK OLAN SPOR 55 PROGRAMINDA YENI STADIMIZ OLAN SAMSUN 19 MAYIS STADININ TUM AYRINTILI BIR SEKILDE PROJE MUDUR YARDIMCISI BUNYAMIN AYAR'IN VERDIGI BILGILER DOGRULTUSUNDA OLCAY KURT_MUSTAFA INAN -KURSAT YAZGI NIN OZEL CEKIMLERIYLE (HELIKOPTER KAMERAYLA) YAYINDA OLACAGIZ..... AYRICA SPOR55 IN OZEL KONUGU SAMSUNSPOR ESKI TEKNIK DIREKTORU ERCUMENT COSKUNDERE.....YORUMLARIYLADA ENDER GÜR.HABERAKS TA SPOR55 TE AKSAM SAAT 10 DA BEKLIYORUZ   

samsunum

Dün ki programdan

- İnşaattaki çalışanlar için her günün sonunda 400 bin tl dağıtılıyormuş. Sorun taşeron firmayla işçilerin kendi aralarından kaynaklıymış. Ama stadyum yetkilileri başka bir taşeron firmayla anlaşıp inşaata devam ediyorlarmış.
- İnşaatta her hangi bir yavaşlama yokmuş, sadece stadyumun iç kısmında yoğunlaşmış çalışmalar. Localar avm gibi, ama yakın zamanda tekrar dış kısmında da bir hareketlilik başlayacakmış.
- Bu kadar çok giriş- çıkış kapısı içinde fifa 2020 kurallarında her 24 koltukta bir kapı olmak zorundaymış( sayıda yanılıyor olabilirim)

- Koltuk rengi hakkında tamamı kırmızı koltuk olacakmış.Merdiven boşlukları ise beyaz.

-Stadyum ağustos sonuna yetişecekmiş.

-Çok zor bir dış kaplama bizi bekliyormuş ama en güzeli bizde olacakmış.

- Ayrıca ambulans kapılarının fazla ve büyük olmasının sebebi çimin hava almasını sağlamakmış.

-Kapasite 33.019
Son olarak Ender Gür'ün kesin olmamakla birlikte spor bakanı ile federasyon başkanı konuşarak milli takımın grubunda oynadığı son maç Samsunda olacakmış.

beşnumara

Haziranda hem tff hem de ulusal seçimler var. Yani eylülde ne bakan ne de tff başkanı koltuklarında olur. Her şey muamma. Bekleyip göreceğiz. Hollanda maçını versinler alalım o maçı :)

berusa55

nomak55

Çatı makasları hala bitmemiş