PTT 1. LİG 25. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Karşıyaka

Başlatan Kaya, 15 March 2015, 01:41:07

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Samsunspor Bir Adım Önde

Samsunspor'un haftasonu karşılaşacağı rakibi Karşıyaka'ya karşı bir galibiyet fazlası bulunuyor.

Samsunspor, PTT Birinci Ligin 25. hafta müsabakasında İzmir temsilcisi Karşıyaka'yı ağırlayacak. İki takım arasında bugüne dek oynanan bütün maçlara bakıldığında Samsunspor'un rakibine karşı bir adım önde olduğu görülüyor. İki takım arasında oynanan 35 maçın 15'ini Samsunspor, 14'ünü ise Karşıyaka kazanmış. 6 maç ise beraberlikle sona ermiş. Samsun'da ise kırmızı beyazlıların 9-5'lik üstünlüğü göze çarpıyor. İki takımın ilk devre İzmir'de oynadıkları müsabakayı da Samsunspor 2-1 kazanmıştı.

Samsunspor - Karşıyaka Maçları

65/66 Karşıyaka Samsunspor 1-0 (2.Lig)
Samsunspor Karşıyaka 3-0 (2.Lig)
70/71 Karşıyaka Samsunspor 1-0
Samsunspor Karşıyaka 1-0
71/72 Karşıyaka Samsunspor 0-0
Samsunspor Karşıyaka 2-1
83/84 Karşıyaka Samsunspor 2-2 (2.Lig)
Samsunspor Karşıyaka 2-1 (2.Lig)
84/85 Karşıyaka Samsunspor 0-1 (2.Lig)
Samsunspor Karşıyaka 1-0 (2.Lig)

87/88 Karşıyaka Samsunspor 2-0
Samsunspor Karşıyaka 0-0

88/89 Karşıyaka Samsunspor 3-0 (Hükmen)
Samsunspor Karşıyaka 1-2

89/90 Karşıyaka Samsunspor 1-0
Samsunspor Karşıyaka 1-0

93/94 Karşıyaka Samsunspor 0-2
Samsunspor Karşıyaka 1-2

95/96 Karşıyaka Samsunspor 1-0
Samsunspor Karşıyaka 4-1
06/07 Karşıyaka Samsunspor 1-2 (Lig A )
Samsunspor Karşıyaka 1-1 (Lig A)
07/08 Karşıyaka Samsunspor: 3-2 ( 1.Lig )
Samsunspor - Karşıyaka : 1-2 ( 1.Lig )
08/09 Karşıyaka Samsunspor : 0-0 ( 1.Lig )
Samsunspor - Karşıyaka : 2-1 ( 1.Lig )
09/10 Karşıyaka Samsunspor : 2-0 ( 1.Lig )
Samsunspor - Karşıyaka : 0-1 ( 1. Lig )
10/11 Karşıyaka Samsunspor : 3-2 ( 1. Lig )
Samsunspor Karşıyaka : 3-0 ( 1. Lig )
12/13 Karşıyaka Samsunspor : 0-1 ( 1. Lig )
Samsunspor Karşıyaka : 0-0 ( 1. Lig )
13/14 Karşıyaka Samsunspor : 1-2 ( 1. Lig )
Samsunspor Karşıyaka : 0-1 ( 1. Lig )
14/15 Karşıyaka Samsunspor: 1-2

Samsun'da... O 17  G 9 M 5 B 3  A 23  Y 13
İzmir'de...  O 18 G 6 M 9 B 3 A 16  Y 22
Toplam'da O 35 G 15 M 14 B 6 A 39 Y 35

fanatik samsunsporlu

Rıdvan Simşek cezalı.Ramazan Sal her zaman pislik yapmaya amade.

jean

Ramazan sal samsunlu ama nedense bizim maclarda bize karsi cok artist davraniyor

beşnumara

Ramazan bu sefer mbillayi tutacak. Hadi bakalım nasıl başedeceksin mbilla ile.
Musa dinlendirilmeli bu maçta. Ortada taha-hasan-m.sevgi üçlüsü ile ilerde de ofoedu-ivanov-mbilla ile oynamaliyiz. Tuna sürprizini bırak hoca. Fatihe ver formayı. Fanteziyi bırak. Ali zorlu olacagina 18de Alperen olmalı. Kendi adamim diye kayirma işini bırak bizim çocuklara sahip çık.

55.hakan

Ellibeş Numara

Kupa maçlarının yıldızları olan; Burhan Arman ve Alperen Pak neden ilk 18'de olmuyor? İlk 18'e koy, sonra ikinci yarı 20 dakika falan oynasın. Canberk'in sakatlığı geçeli baya zaman olmuş, idmanları izleyen taraftarlarımız ve basın mensupları canberk'in performansının gayet iyi olduğunu söylüyorlar. Erhan hoca görmüyor mu?

Ayrıca erhan altın yaptığı açıklamalarda atarlanıp duracağına; Bolu, adana ve elazığ maçlarında kaybedilen puanların hesabını versin. Bu 3 maçtan en kötü 6 puan alacak güce sahiptik. 6 puan alsaydık 43 puan ile 4.sıraya yerleşir ve ilk 2 için mücadele ederdik. Senin fantazilerine rağmen; bu takım 2.devrede şuana kadar en çok puan toplayan 3.takım erhan altın.!

brigand

Artık hocaya diyecek bir lafım yok. Bu zamana kadar oyuncu tercihleri, değişiklikleri ve yaptığı açıklamalarla yanlış düşünmediğimizi defaten gösterdi zaten bize.

O yüzden hocanın fantezilerini bir kenara koyacak olursak, sahaya çıkacak her oyunucunun iyi niyetlerinden bir şüphem yok. Tekrardan Fatih-Sezer ikilisine dönersek daha sağlam olan savunma yapısına dönmüş oluruz. Hasan ve Taha'nın bu takım için ne denli önemli olduğunu Elazığ maçında gördük. Dinlenmiş ve motive bir şekilde seyircinin de desteğiyle ekstra mücadele koyacaklardır ki ortasaha etkinliğimiz için bu yeterli olacaktır. Mbilla inanılmaz bir özveriyle mücadele ediyor. Eğer Ivanov biraz daha iyi hazırlanırsa ve Ofeodu takım oyununa daha fazla katkı yaparsa hücumda da istediğimizi alabiliriz. Tek önemli karar kalıyor geriye. İşte hocanın fantezilerinden biri de bu. Musa Aydın tercihi -hem de her maç ortalama 80 dk.- bizi eksik kılıyor sahada. Mbilla-Ofeodu-Taha-Hasan gibi dinamik oyuncularla yaptığımız presi çoğu zaman başarısız bırakıyor. Elbette tecrübesi, geçen yıl yaptığı katkı, ilk devre zor durumdayken oyuncuların birlikteliğini sağlaması tartışılmaz ama sezonun sonuna doğru ayakta kalamayan, mücadele edemeyen bir Musa var artık sahada. Onu son 20 dk. kullanmak ve yerine Eren veya Alperen gibi daha dinamik oyuncularla başlamak bize artı olacaktır.

Ksk ise o ilginç hoca değişikliği sonrası bence iyi reaksiyon gösterdi. Ancak geçen haftaki maçlarında izlediğim oyun kurgusu ve kadro tercihi, 19 Mayıs'ta onları yorabilir.

Aslankaya

futbol şube sorumlusu metin ateş , 10 hafta var 6 maç içerde. evimizde ki maçları kazanalım %70 play offdayız demiş.

http://www.habergazetesi.com.tr/6-galibiyet-hedefe-tasir-47910h.htm

55.hakan

Hedef play off muydu ? Hımm tamam o zaman.Baktım olmadı hedef play off.O da güzel.

Ollivanders

Playoff olursa buna da şükretmek lazım. Çünkü garanti gördüğümüz playoff da ellerimizden kayıyor.

Desiqner

Abi daha önce de yazdım madem 6 maç yetiyor.Erhan hoca bu maçıda versin kendi hatalarından ve gitsin buradan.Herhangi biri zaten o kadar galibiyet aldırır.

55.hakan

Ben de onu demek istiyorum şu kalan maçlara baktığın zaman senin zaten Osmanlı hariç içerideki maçların kolay.Hatta Kayseri ve Antalya yı yeniyorsan Osmanlı yı da yenebileceğin öngörülür.Play off zaten olağan bir durumken niye hedef olarak koyarsın.Hedef biraz ulaşılması zor olandır.Sen zaten kolay olanı hedef olarak koyup sonra onu başarı olarak göstereceksin.

beşnumara

Hedef 10da 10 olsun desenize. Niye demiyorlar çünkü Elazığ buca adana gibi takımlara karşı deplasmanda ne yaptığı belli. Hocanın vizyonu olsa inadı kuruntuları takıntıları olmasa bu deplasmanlardan galip ayrılmıştık.
Takıma güveniyorum ama o takıma da erhan altın saçma sapan müdahalede bulunuyor. Kısacası bizim frenimizsin erhan altın.

ngonge

Alanya Osmanıl'yı yendi deplasmanda. Sevinmedim değim ama işimiz çok zor. Alanya, Urfa, Antalya hangisini aşağı alabiliriz bilmiyorum.

alperen_55

Elazig macini izledikten sonra açıkçası bu maçtan korkuyorum.tek güvencem tahanın bu maçta oynayacak olması yoksa işimiz zor.