PTT 1. LİG 24. HAFTA | Elazığspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 08 March 2015, 19:22:54

« önceki - sonraki »

Aslankaya

AlıntıElazığspor'u kutlayarak sözlerine başlayan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Elazığspor hakikaten çok iyi organize oldular. Bizi çok iyi analiz etmişler ve gol yollarımızı tamamen kontrol altında tuttular. Ufak tefek pozisyonlara girdik ama net bir pozisyonumuz yoktu. Futbolcularımı kutluyorum. Futbolun bütün güzelliklerini ne gerekiyorsa pozisyon oluşturmak için tüm versyonlarımızı denedik. Maalesef bu güzel futbolu bir tek golle süsleyemedik. Büyük bir avantaj kaçırdık. Ama önümüzde 10 maçımız daha var. Biz çok iyi takımız. Takımıma inanıyorum, futbolcularıma inanıyorum. Karşımızda iyi bir takım vardı, iyi mücadele ettiler onları da kutluyorum" şeklinde konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/elazigpsor-samsunspor-macinin-ardindan-elazig-yerelhaber-673372/

jean

Ne yapip edip almaliydik adanadaki son dzkika faciasindan sonra burdada 2 puan biraktik

isa55

Buca ve Giresun bizim kaybettiğimiz deplasmanlarda 3 puanı cebine koyup döndüler. Bizde kriz geçiren, hocası tribünde olan bir takimi yenemiyoruz.
İlk iki gitti. Play off bile zor. Bu seriyle hangi takimi gecebiliriz ki

ngonge

Hasan ve Taha yokken bu maçtan Erhan Altın'ın galibiyet çıkarması çok zordu zaten. Türkiye'de günlük düşünen vasat t.direktörler böyle deplasmanlardan 1 puan alınca onlardan mutlusu olmuyor genelde.

Ollivanders

Ben bu maçın berabere biteceğini Dışarı çıkan bir topta Erhan Altının lakayt , umursamaz tavırlarında anladım . Bu kadar önemli bir seneyi nasıl bu adama teslim ettik cidden aklım almıyor . Yarın bir gün amatörlere yolumuz düşerse iş işten geçmiş olacak .

Duško Milinković

Bazı yalama spor programları bunları yalayıp bu haftaki rezaleti nasıl kapatırız telaşı içindedirler şimdi. Tükrüklerini biriktirerek ekrandan bağıra bağıra tükrük saçmaya hazırlanıyorlardır şimdi. Takımı zor durumdayken bırakmamışmış vs. her zamanki hikayeyi anlatır dururlar şimdi. Lan takımın bu kaosa girmesinin ana sebebi teknik ekip değilmi.Bu kadar başarısız sonuç alınması takımı kaosa sürükledi.Sezon başında şampiyonluk parolasını ben mi belirledim? Beni şimdi klavye delikanlısı yapacaklarsa yapışınlar. Sizde ekrandan tükrük salya delikanlısısınız.

isa55

Maçı almak için neden son on dakikayı bekliyoruz. 65-70 den sonra galibiyet için oynasak maçı alirdik. Rakip bizim baskılı oynadığımız zamanlarda beraberlige oynadı. Playoff ta zor bundan sonra.

55.hakan

Elazığ ve Adana şampiyonluk yolunda kazanılması gereken ve çok da zor olmayan 2 deplasman.Ama sen birinde 3 birinde 2 puan bırakıyorsun.Bırakmasan şu anda 42 puandasın.Ama bu işler vizyon meselesi.Bu yolda teknik direktörümüz Erhan Altın olmamalıydı.