PTT 1. LİG 24. HAFTA | Elazığspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 08 March 2015, 19:22:54

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih:14/03/2015 Cumartesi

Saat 18:30

İlk iki için alınacak bir galibiyet iç sahadaki Karşıyaka maçını inanılmaz bir maç yapar.Kazanıp dönelim (lütfen Erhan Altın)

samsunmania

muzaffer4

Ic sahadaki galibiyetleri anlamli hale getirmek icin dış sahada galip gelmemiz lazım yenip gelelim zirve tırmanışına baslayalım.

kavak_55

inşallah kazanacağımız bir maç olur. kazanmak demek avantajı artı karşıyaka maçına moralli çıkmak demektir.

jean

Yenmemek icin neden yok bahanemizde yok ne yapip edip yenmeliyiz

ngonge

Eksiklerimiz kimler? Çok sarı kart gördük geçen maç. Bence yeneriz deplasmanda.

Shane_Falco

Hasan'la beraber Taha'da yok sanirim bu maç. Orta saha göbegimiz kotü bir halde olacaktir. Allah yardimcimiz olsun

Aslankaya

09 March 2015, 01:17:30 #7 Son düzenlenme: 09 March 2015, 01:49:16 Aslankaya
Hasan ve Taha cezali orta sahada kim oynayacak Zafer ile Ali Zorlu mu :(

özkan

Bu maçın affedilir yanı yok.Görüyoruz ki takım istediği an istediklerini yaabiliyor.Ayrıca a2 maçlarını izleyen varsa aranızda Alperen'in yaptıklarını görüyordur ve süre almayı kesinlikle hakediyor,bana göre kadro şöyle olmalı.

Soner

Murat    Fatih    Sezer    A.Burak

İvanov     Zafer     M.Sevgi     Ofoedu

Eren Tozlu

M'billa

GurbetciFanatik

09 March 2015, 14:11:26 #9 Son düzenlenme: 09 March 2015, 14:15:11 GurbetciFanatik
Yav Takimin hedefi ney onu bilmiyorumki.
Play off mu ilk 2 mi ?

Hedef Play off sa her deplasmandan alinan 1 Puan iyidir iceride yendigin sürece.
Hedef ilk 2 ise böyle maclarda 3 puani kapip gelecen evine.

Elazig - Samsun    normal 3 puan
Samsun - K.yaka   3 puan
S.Urfa - Samsun    cok zor deplasman
Samsun - Ordu       3 puan
G.Belediye - Samsun    ne zaman ne yapacagi belli olmayan rakip
Samsun - Manisa    3 puan
Samsun - Osmanli  kücük final
A.demir - Samsun   büyük final olabilir
Samsun - Buca      3 puan
Altinordu - Samsun  rakibin puan durumuna göre yorum yapilabilir
Samsun - Denizli     3 puan

beşnumara

Ali zorlu ile doğan takıma aman yaklaşmasın. Zaferi yetersiz görsem de ali zorlu ve ukala doğandan iyidir ve m.sevgi ile beraber ön libero oynar idare eder.

Sol Açık

Fatih'in cezadan dönmesi savunmamız için olumlu. Antalya maçında Tuna'dan gerçekten çekiniyordum.

Orta sahada takıma savunma direnci katan 2 oyuncumuzun ikisinin de olmaması ise ciddi sorun olacak.

Kaleci ve savunma dışındaki 6 oyuncumuzun örneğin; Mbilla, Ofoedu, Eren Tozlu, Ivanov, Mustafa Sevgi ve Musa Aydın'dan oluşması durumunda çok sarsıcı bir yenilgi alırız!
En azından 2 mücadeleci oyuncuya ihtiyacımız var. Doğan'ın mücadeleci bir oyuncu olduğunu düşünmediğimden, takımda Hasan ve Taha dışında, orta sahada oynayabilecek, mücadele gücü yüksek 2 oyuncumuz var; Zafer Özden ve Ali Zorlu. Dolayısıyla bu oyuncuların oynaması gerekiyor.

Diğer bir çözüm ise Murat Akyüz'ün sağlıklı olması durumunda, kendisinin, Ercan'ın veya Mücahit Ceylan'ın orta sahaya çekilmesi olabilir. Ancak benim tercihim, orjinal bölgesi orta saha olanlardan yana olurdu. Yani hazır olalım, Elazığ maçında Zafer ve Ali'den oluşan bir orta saha çok mümkün...

red_white

Ali zorlu topçu felan değil, hiç bir yeteneğide yok sırf Erhan altın aldırdı diye ilk 18'de umarım Ali zorlu gibi bir malı ilk 11'de başlatmaz

Shane_Falco

Ercan'in ön liberoda başlayacagını düşünüyorum. Zafer-Ercan ikilisi şuan en uygun görünen ikili. Ali zorlu felan hiç gerek yok oynamasin.

ngonge

Ben Erhan Altın'dan Zafer-Ali Zorlu ikilisi bekliyorum, Doğan'ı da belki alır bu maç. Musa Aydın'ın kesilmesi lazım bir süre.

Şöyle bir 11 yapabildim ama bu bile sıkıntılı.