17 - Recep Niyaz

Başlatan Sadece Samsunspor, 30 July 2014, 22:55:12

« önceki - sonraki »

MeL_55

bence de. keske gönderseydik de alperen, burhana sans verseydik.
hem bi kere biz niye adami pisirip gönderelim. gitsin fenerde pissin

kamuri

Receple ofoyeduya birer top verecen sabaha kadar oynasinlar la kardeşim az pasi dusunun da

SametYılmaz55

Belki kapasitesi bu kadar,belki de hoca tam hazırlayamadi sezon başından beri bilmiyorum ama ortada bir sıkıntı var.Bunun yaptığının 10 katını Kemal çok daha rahat yapar.

kuzey55

pas atmaktan aciz.atmak istediğinde de rakibe veriyo.

ask55

şu cüceye verilen değer bizim aslan gibi altyapı ürünü çocuklarımıza verilmiyor.
adam geçemiyor.şut çekemiyor.orta kesemiyor.pas atamıyor.
alperen burhan kemal vs. bunun yerine 20 defa daha oynarlar.
3 ay sonra nereye gideceği belli olmayan bir adama neden bu kadar şans veriliyor kardeşim ?

orucreis

kuzey55

büyük hayal kırıklığı cidden. hiçbir katkısı yok malesef.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: MeL_55 - 22 February 2015, 00:50:29
bence de. keske gönderseydik de alperen, burhana sans verseydik.
hem bi kere biz niye adami pisirip gönderelim. gitsin fenerde pissin

bu saatten sonra pişmez yanar  :P
sönen bir yıldızın son demleri......

cem 55

senin kadar gereksiz bi adam daha ben ömrü hayatımda görmedim zaten koşmuyon mücadele etmiyon kız gibi şut cekiyon bunları görüyoz da bari 5 metreden o golleri atsan 2-3 pas verebilsen osmanlı maında kacır kupada mersin macında kacır dün bombos pozisyonu harca tüm aldıgın topları ez yeter artık ömür torpüsü mubarek bir daha bırak 11 i 18 e bile alınmamalı bide kiralık derhal gönderılmeli bence faydadan cok zararı var boş beleş adam

SametYılmaz55

Gol atman için kalenin boş mu olması lazım ??

red_white

bu ne sabır abi ? kimsin sen? bu adama neden bu kadar sabrediyoruz? yok sakattı yok hazır değildi lig bitti be lig

55_OrHaN_55

Çocuğun suçu yok ki, "ben faydalı olamadım, gitmek istiyorum." dedi, Erhan Altın'ın gazı ve zoruyla takımda tuttular.

Levent ÖCAL

Erhan altın koyu fenerbahçeli olduğundan fenerin genç yeteneğini ! üzmek istemiyor. bu mamalağa verdiği şansı gençlerimize verse recebi katlayıp bükecek çocuklar.  :(

GurbetciFanatik

Senden o kadar sey bekliyordumki, Takimi sirtlicak top dagitacak öne sürecek nerdeeeeeeeee.
Sen Fenerbahcede ancak top toplarsin baska bisey olmaz senden.
O golü atacaktin isi bitirecektin herkesin sana bakis acisini degistirecekti.
Yazik oldu sana da Takimada

Shane_Falco

Çok ümitliydim ama yok oğlum olmuyor yani...