Devre arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan körfez55, 18 December 2007, 11:14:02

« önceki - sonraki »

tolga

Alıntı yapılan: "MeL_55"
AlıntıSivassporlu Harun Samsun'da!

Transfer çalışmalarına hız veren Samsunspor, Sivaspor'un yedek kalecisi Harun Algın ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli kalecinin yarın Antalya Belek'te yapılan kampa katılacağı bildirildi.

Samsunspor'un öncelikli sorunun başında kaleci probleminin geldiğini ifade eden Basın Sözcüsü Can Aydın, bu sorunu kaleci Harun Algın ile çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Harun Algın'ın yarın Antalya kampına katılmasını beklediklerini ifade eden Aydın, "Transfer yaptı demek için transfer yapmayacağız, nokta transferler yaparak takıma katkıda bulunacağız" dedi. Genç futbolcu Samet'i bonservisi ile Gaziantepspor'a vererek kulübe gelir sağladıklarını söyleyen[/color] Aydın, transfer çalışmalarına devam edeceklerini, ön anlaşma yaptıkların bazı futbolcular ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

29.12.2007  

Kaynak : İHA

ya arkadaslar bunu görünce sasirdim... sameti vermisler yok böle bisi yaaa.. onun yerine alacagi futbolcular 30 yasinda gökhan kaba gibi adam olur. cok yanlis yapti yönetim.. hic genc yetenek satilir mi yaa !!
nede yetenek be mel_55 bilip bilmeden yorum yapmayın nerede seyrettin sameti biz her idmanı seyterdiyoz yalandan yangın verme

MeL_55

@tolga
bak tolga cok izliyosan gel almanyaya burdan izle tmm mi...

Harun55

Adasim benim.
Göster kaliteni Samsunspor'da kap formani.

Diger arkadasinin dedigi gibi, 1 Forvet 2 Orta Saha 1 Kaleci sart, Kaleci problemi yok oldu. :D

jean

mehmet kazmasindan iyidir yine harun ercumente iyi bir yedek olur iki orta saha birde forvet yeterli olur samsunsporuma

Sol Açık

Alıntı yapılan: "MeL_55"@tolga
bak tolga cok izliyosan gel almanyaya burdan izle tmm mi...

Mel'e katılmamam mümkün değil. Yanılmıyorsam Samet 19 yaşında. 17 kez milli takımda oynamış. Yeteneksiz demek kesinlikle yanlış olur...

Ayrıca üzücü olanı, süper lige satılması. Yani alan G.Antep ve onlar da boş yere almıyorlar herhalde. Umarım bunun sonucunda Samsun'u G.Antep'in altyapısı olarak görmeyiz...

celebi

samet için hayırlı olsun harun inşaallah yüzümüzü güldürür.

erkan55

bize 2 orta saha 2 forvet sart bazi arkadaslar 1 forvet alinmasini lazim demiste kemal gönderildigine göre  2 forvet alinmasi lazim. serkan,caner ztaen sürekli sakatlaniyorlar. özgür ve sadi´yi alirsak iyi  olur. :wink:

Çaðrý55

şadi ordu yolunda büyük ihtimal orduya gidiyomuş bize gelse süper oluryaa :(

adige73

Alıntı yapılan: "jean"mehmet kazmasindan iyidir yine harun ercumente iyi bir yedek olur iki orta saha birde forvet yeterli olur samsunsporuma

ercümente yedek olacak bir kaleciyse bu harun bizim halen daha kaleciye ihtiyacımız var bir de samet o kadar da verimli bir oyuncu değil oynadığı maçlarda yeterli performans gösteremedi gönderilmesi iyi oldu zaten kulüpte problemliydi

MeL_55

AlıntıSamsunspor para kazanacaksa giderim

Süper lig ekipleri Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Kayserispor´un peşinde olduğu Emre Balak, "Samsunspor benim için çok önemli. Ancak bir şartla yuvamdan ayrılabilirim.Ben değil, Samsunspor çok çok para kazanacaksa bu transferden işte o zaman gitmeye razı olurum" dedi

GÖZLERİ DOLDU
Kırmızı-Beyazlı ekibin Milli futbolcusu Emre Balak, çok sayıda Süper Lig takımının gözdesi. Son iki sezonda yaptığı çıkışla hem Milli takımın değişmez ismi olan hemde Samsunspor´ da özellikle bu sezon önemli maçlarda forma giyen Emre, hakkındaki transfer spekülasyonlarına son noktayı koydu. Takım ile birlikte Antalya kampında bulunan Emre, sorularımıza dobra dobra yanıt verdi. Genç oyuncu, zaman zaman ise duygulu anlar yaşarken gözleri doldu.

BÜYÜKLERİM NE DERSE O

İlk olarak ona Kayserispor talip oldu. Ancak daha sonra Gençlerbirliği ve Gaziantepspor´da devreye girdi. Şu an transfer görüşmeleri menajeri aracılığıyla devam ediyor. Ne yönetim, ne teknik heyet onu bırakmak istiyor ne de kendisi Samsunspor´dan ayrılmak. "Benim yüreğimdeki Samsunspor sevgisinin değeri hiçbirşeyle ölçülemez" diyen Emre, "Burada mutluyum ama büyüklerim ne karar verirse o olur. Herşeye hazırlıklıyım" diye konuştu.

BİR ŞARTIM VAR

Mutlaka gitmesi gerekiyorsa bunu bir şartla yapacağını ifade eden Emre, "Eğer bu transferden Samsunspor çok para kazanacaksa o zaman gitmeye razı olurum. Kendim önemli değil. Ama giderken benim bu yerlere gelmemi sağlayan, Samsunspor´a önemli kazanç sağlamak isterim. Tamamen Samsunspor´un menfaatleri doğrultusunda hareket etmek istiyorum. Çünkü beni ben yapan bu güzide camia" dedi.

MUTLU VE GURURLUYUM

Samsunspor´da çok mutlu olduğunu da belirten milli yıldız, "Uzun zamandır Türkiye´de örnek olmuş bir camianın futbolcusu olarak anılıyorum. Buda bana gurur ve mutluluk veriyor. Eğer ayrılırsam buradaki günlerimi hiçbir zaman unutmayacağım. Benim üzerimde emeği olan hocalarımada minnet borçluyum. Hepsinin bende ayrı bir yeri var. Benim bu günlere gelmemi sağlayan herkese sonsuz teşekkürler" dedi.    

ozkan17

helal olsun sana be emre balak..ama nolurs olsun gonderılmemelı bu futbolcu daha bu yasında teklıfler gelmeye basladıysa ılerde allah bılır daha ne buyuk teklıfler gelecekdır..elımızde tutmaya calısmalıyızz

Cagdas Ünver

Katiliyorum.Bencede kalmali.Samsunspor icin savasan ve ilerde cok büyük yerlere gelmemizde pay sahibi olacak bir yetenek.Samsunspor kendine baska bir gelir kaynagi bulsun.Emre kalmali.

SaMsUnSpOr 55

**KaR6**

arkadaslar okan yılmaz ordusporla anlasmaıs.. kaliteli bi forvet ama son zamanlarda cok formsuz.. bunun bizi ilgilendiren yanı ise şadi çolakla ilgilenmiyolarmıs daha yani sanırım ilgilenen bi biz kaldık   :D  ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama bi forvet almak sart oldugundan sevindirici.. aslında okanı biz alsak daha mutlu olurdum ya neyse..

Sol Açık

Bence de helal sana Emre. Ama şimdi de Emre'nin gitmesinin gündemde olması kötü. Gençlerimizi vermeyelim...