PTT 1. LİG 20. HAFTA | Boluspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 09 February 2015, 23:09:02

« önceki - sonraki »

orucreis

zor olacak ama 3 puan bizim olacak insallah... hedef sampiyonluk haydi cocuklar

jean

Elazig-sanliurfa ve ksk-osmanlinin berabere bitmesi iyi oldu 3 puan guzel olacak en az 1 puan diyorum insallah

muzaffer4

- İlimiz Atatürk Stadyumunda oynanacak olan 15/02/2015 günü Boluspor - Samsunspor PTT 1. Lig müsabakasında; stadyuma yönetmelikte belirtilen stadyum seyirci kapasitesinin en az %5'i alınır hükmü gereğince bahse konu müsabakada 450 (dörtyüzelli) kişiden fazla Samsunspor seyircisi alınmamasına ve bu sayısının üzerinde misafir takım taraftarı için bilet satışı yapılmamasına, 450 (dörtyüzelli) kişiden fazla gelen Samsunspor taraftarının şehir girişinde uygun bir yerde otobüslerinde maç bitimine kadar bekletilmelerine karar verilmiştir.

Biletler 50 tl ama hala korkuyorlar ;D

evolution55

evolution55

mehmet yılmaz

İki sezon önceki maçta kapalının sağ tarafında bulunan bir grup, 90 dakika boyunca sadece bize küfür eden tezahüratlar yapmışlardı. Bir kere bile 'Bolu' diye bağırmadılar. Sürekli küfür ettiler. İlginçti...

Maç önemli. Deplasmanda iyi oynuyoruz. En kötü 1 puanla döneriz diye tahmin ediyorum.

SametYılmaz55

Karşıyaka,Antalya,Urfa,Gokcekspor gibi üst sıralara oynayan rakiplerin puan kaybettiği bir haftada 3 puan alırsak ilk 6'daki yerimizi sağlama alırız.Aynı zamanda Boluyu ilk altidan uzak tutarız.Çok önemli bir maç bizim açımızdan.İlk golü bulursak 3-1,4-1 gibi bir skorla galip geliriz

CoRaqLi55

Rehavete kapılmadığımız sürece bu ligde bütün takımları yenebileceğimizi düşünüyorum belki kayserispor istisna olabilir.Bugünde 3 puani alacağiz insaallah.

beşnumara

Düzgün bir 11 çıkarırsak 3 puan neden olmasın.
R.niyaz ve Musa'nın ikisi bir anda onbirde başlamaması lazım. Zemin ağır olacak. Hem hızlı hem de iyi şut atan oyuncu lazım. Ivanov'un onbirde başlayıp r.niyazın yedege çekilmesi gerek. Ayrıca Allah aşkına doğanı kadroya yaklaştıkma e.altın kanser etme bizi. Bak prenslerinden temizlenince bu takım nasıl düzeliyor. Uzak tut şu takımdan tunayı doğanı.

GurbetciFanatik

15 February 2015, 14:15:16 #39 Son düzenlenme: 15 February 2015, 14:53:19 GurbetciFanatik
Boluda arkadaslar hava nasil boluda heryer beyaz mi ???

Insallah zemin temiz oluda bizde futbolumuzu oynariz.

Ben bugün zeminden cekiniyorum.

Kayseri 0-1 Manisa 20 dk.   Hadi Kayseri sizden en az 2 kirmizi bekliyorum bu macta  :D

55(tuncay)55

Allah'ın izniyle 3 puan alır geliriz saat yaklaştıkça heyecan basmaya başladı bizim için hedef maçı sayılacak bi maç alırsak hedef ilk 2 inşaallah

esedullah

jean

GurbetciFanatik

1   Soner Şahin    
4   Fatih Kılıçkaya    
6   Ahmet Burak Solakel    
32   Murat Akyüz    
92   Sezer Özmen    
7   Musa Aydın    
21   Hasan Kılıç    
88   Taha Yalçıner    
9   M'Billa Etame