Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Trt'nin hiç bir kanalını izleyemiyorum bir haftadır.frekansları girince hata veriyor aramada.Ne yaptıysam çözemedim bir haftadır

muzaffer4

Fırtına nedeniyle kanallar gitti ama bu durum sadece trt icin gecerli degildi

samsunmania

Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam TRT nin yayın frekansları değişti. Dün bir alt yazıda gördüm sanki. TRT İnternet sitesinden araştırın isterseniz.

fanatik samsunsporlu

Osmanlı bu kadar adamı stada nasıl toplamış? :)

Duško Milinković

Tribünde adam bıçaklayan taraftar olmaz olsun. Öylelerinin yeri hayvanat bahçesinde kafeslerin arkası.

fanatik samsunsporlu

Osmanlı'da kötü gidiş devam ediyor.Altınordu'ya biz de puan kaybettik.Osmanlı bu kadroyla yenemiyorsa Altınordu'yu bizim puan kaybına fazla üzülmemeliyiz.(mbilla yokken)

muzaffer4

Adana demir de berabere kaldı ilerleyen haftalarda kume dusme mucadelesi olacagi icin ust siradaki takimlar da puan kaybi artacaktir.

fanatik samsunsporlu

Boluspor'un son dakikada yenmesi önümüzdeki hafta için iyi olmadı

isa55

Yarin kazanırsak ikinciyle 8 puan kalıyor. Osmanlı düşüşte, Antalya top oynamiyor. Çoğu takımla da içerde oynayacağız.

55.hakan

Adana Demir ve Osmanlı düşüşe geçer.Yalnız Antalya ve Kayseri nin alternatifli ve çok güçlü kadroları var.Onları yakalamak zor olacaktır.Ben ilk 2 den onların çıkacağını düşünüyorum.Biz başkalarına bakmadan kendi maçlarımızı kazanmaya bakalım.Bir umut bir şeyler o zaman.

cakir55

Alıntı yapılan: NeverMind - 09 February 2015, 01:21:06
Şu Gekas'ı canlı izlemek tekrar nasip olur inşallah.
gekas bitik durumda şuan.

samsunum

Tüpçü ligtv ye çıkmış. Stad kapatmayi tarihe gömdük diyor. >:(

orucreis

Alıntı yapılan: samsunum - 10 February 2015, 16:38:41
Tüpçü ligtv ye çıkmış. Stad kapatmayi tarihe gömdük diyor. >:(

Onun yalanlarina artik kargalar bile gulmuyor. Rezil,rusvah herif bide utanmadan siritarak aciklama yapiyo

Desiqner

Ya bu Ahmet Burak'ın yerine Mücahit çok daha iyi olmaz mı ben mi öyle görüyorum yoksa .??

lucarelli

forma tasarım konusunda yardımcı olabilecek var mı? bildiğiniz program vs