PTT 1. LİG 20. HAFTA | Boluspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 09 February 2015, 23:09:02

« önceki - sonraki »

Kaya

Tarih: 15/02/2015 Pazar

Saat 16:00

Ligde 5.sıraya yerleştik.

En son çıktığımız sene Boluda müthiş bir deplasman tribünü ile galip gelmiştik.

Tarihin tekerrür edeceği bir gün olur inşallah.Kazanıp dönelim...

fanatik samsunsporlu

Zemin güzel olur da yener geliriz inşallah.Son dakika golüyle Manisa'yı yenip 3 te 3 yaptılar bizim gibi.Alanyaspor öyleydi.Tam bizim maçımız olur gibi geliyor.

samsunum

Yönetim  ek tribun istesin. Kale arkasını komple  versinler rahat doldururuz  orayi :)

gogo55

Allah sukur evimizde de galip geldik allah nasip ederde boluyu da yenersek evimizde oynayacagimiz kayseri macinda stati doldurnak icin caba sarfetmeliyiz. Ve kral Engin Sever onderloginde tribun show yapmaliyiz

isa55

Bolu macinin basligini Kaya acsin diyecektim ki zaten acmis. Tesekkurler.
Heyecanlı bir mac bizi bekliyor. İnşallah kazaniriz.

orucreis

Tam kiran kirana bi mac olacak. Insallah aliriz ve onlar yine ligde kalmaya oynar

binikalamadım

yerimizi kemikleştirmek için kazanmalıyız bu maçı

jean

Her ne kadar 5. Olsakta iki haftalik tokezlemeyle 11 e kadar ineriz allah korusun alanya macinîn anlamli olmasi icin kazanmamiyiz en azindan yenilmemeliyiz

King Of The North

Bolu da çıkışta bize her türlü bileniler, akalım Bolu'ya derim, alacağımız galibiyetle yerimiz sağlamlaşır, sonra ilk 2'ye oynar bu takım, alternatifi bol bir kadromuz oldu çok şükür, kupada bile yedeklerle iş yaptı bu takım...

muzaffer4

Bu hafta karsiyaka osmanli maci var 3 ihtimalde bize yarayacak ancak bu maci almamiz gerekiyor farkli bir galibiyet  aliriz bencr

GençKozluklu

Bolu da görüşmek dileğiyle inşallah. Kazanıp döneriz inşallah. Takım iyiydi yeni transferlerle daha da iyi olmuş.

Jnr.Serkan

1 puan iyidir

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Duško Milinković

ngonge

Prijoviç'i tutarsak alırız maçı. Rakibin t.direktörü zayıf, kadrosu vasat.

mehmet yılmaz