PTT 1. LİG 18. HAFTA | Giresunspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 24 January 2015, 23:40:41

« önceki - sonraki »

burakbas

Site olarak organizasyon olacak mı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ngonge

Adamların iyi t.direktörleri var en başta. Ama deplasmanda da iyiyiz. Berabere bitebilir. İnşallah kazanırız elbette.

Stoper

Maçın günü ve saati çok uygun. Lakin passolig  :-X

samuray

onların yenilmezliklerine son v eririz deplasmanda iyiyiz iç sahada pyokuz malesef ofeodu m.bgille iyi anlaşıyorlar bu kadar çabuk uyum sağlamaları sonucada yansıyor recep niyazda iyiydi denizli maçında

fanatik samsunsporlu

Aslında Recep golden başka sahada yoktu.Pasları hep hatalıydı.Ben beğenmedim.Bir pozisyonda da Musa'ya pas vermeyip kaleye şut çekti.

isa55

Formda bir takimla karsilaşacagiz. Biz de disarda iyiyiz. Ne olacak bakalim.

yavuzselim

biraz klasik olacak ama üç ihtimalli maç berabere kalırız ya berabere kalırız yada berabere kalırız

orucreis

Tam beraberlik maci gibi duruyo fakat defanslari izledigim kadari ile cacik. Jose erhan ufacik bi hamle yapsa farkli aliriz.

burakbas

Biletler satışa çıkmış. Misafir tribün 5 tl.

jean

Denizli ve karzgumruk maci moral oldu ins seriye devam ederiz

Sol Açık

İlk 7 haftada (birisi bizden olmak üzere) 4 beraberlik 3 yenilgi ile 4 puan toplamışlar. 4 atıp 7 yemişler.

Erkan Sözeri ile çıktıkları sonraki 10 maçta ise 5 galibiyet 5 beraberlik, toplam 20 puan! 14 atıp 7 yemişler.

Oldukça iyi bir grafik yakalamış durumdalar. Açıkçası, sezon başındaki bizim maç dışında hiç maçlarını seyretmedim. Ama ligin en az gol yiyen 2.takımı. 10 maçtır kaybetmiyor, hiç 2 farklı yenilmemiş, sadece 2 kez 2 farklı kazanmış. Hiç 3 gol atmamış yada yememiş. 3'den fazla golün atıldığı tek maçları var, o da Erkan Sözeri'nin göreve başladığı Bolu deplasmanı (2-2).

Yani son 8 maçtır her maç gol atan, ama zor yiyen bir takım. Seyretmediğim bir takıma karşı oynayacağımız bir maçta çok da iddialı yorumlar yapmamak gerek. Ama berabere bitmeyeceğini, ilk golü atanın maçı kazanacağını düşünüyorum.

burakbas

Bunlar sadece yukarıdan taş atarlar, iyi deplase oluruz yine çıldırırlar.

korayxyz

Giresun'da 5 gün boyunca yağış yok ve hava açık. Bu da saha zemini olumlu etkileyecektir. Bizim için avantaj 8)

beşnumara

Zeminleri çok kötü. Maça kadar düzelmez.

isa55

Bu maç berabere biter. İki maç üst üste almak ayıp olur.