Sezgin Gümüş'e sevgi, Yusuf Ziya Yılmaz'a tepki

Başlatan karatas_55, 17 December 2007, 12:33:26

« önceki - sonraki »

karatas_55

17 December 2007, 12:33:26 Son düzenlenme: 22 January 2008, 01:19:53 timofte
evet türkiyenin ve dünyanın herbir köşesindeki samsunspor sevdalıları haydi gelin bu yönetimimize sahip çıkalım el ele beraber süperlige çıkalım hemde büyük şehir belediye başkanı yusuf ziya yılmaza rağmen eğer dün samsundaki staddaki atmosferi görseydiniz ağlardınız çünkü ben ve çoğumuz ağladık niyemi adam gibi adam sezgin başkanım,imparator şafak gedikoğlu başkanım,helim kurt,murat imza,erkan zorlu,hüseyin başgöl,aykut çepni,şükrü koç,can aydın. kısacası samsunspor için diyorumki bırakmayın butakım çünkü sizler çok yakışıyorsunuz viyonunuzla,karimanızla kısacası samsunsporluluğunuzla ozaman bizi yetim bırakmayın ne olur durmak yok yola devam allah utandırmasın sizleri......

harbisamsunsporlu5517

arkadaşım çok guzel yazmışsın ama kimse oralı olmuyor  taraftarlarımız dışında samsunda adam kalmamış ya bır destek kampanyası başlatmak bu kadar zormu ya bu takıma onlira versek bu para bize on misliyle  geri gelecektir ama kimsede icraat denen birşey yok ayağım tutmuyorki sözümüz geçsin

harbisamsunsporlu5517

Tarih: Sal Eyl 25, 2007 5:25 pm    Mesaj konusu: Her şey Samsunspor aşkına    

SAMSUNSPOR İÇİN KÜÇÜK BİR FİKİR AMA KULUBÜ BÜYÜTECEK

TÜM SAMSUNSPOR TARAFTARIYLA VE SAMSUN HALKIYLA BİRLİKTE SAMSUNSPOR U BU KÖTÜ GÜNDEN KURTARABİLİRİZ
SAMSUN NUFUSU 1600000 BU TAKIMI 250000 GELİRİ ORTA HALLİ HEMŞERİMİZLE ELELE VEREREK SAMSUNSPORU BİR MARKA HALİNE GETİREBİLİRİZ 250000 HEMŞERİMİZİN KATILACAĞI 10 YTL İLE SAMSUNSPOR İÇİN BİR KAMPANYA DÜZENLEYEREK 2.5 MİLYON YTL ELDE EDEBİLİRİZ VE BU TOPLANAN PARAYLA SAMSUNSPOR İÇİN ÖRNEĞİN BENZİNLİK KURARAK SAMSUNSPORUN MADDİ İMKANSIZLIĞINI ÇÖZEBİLİRİZ BÖYLECE SAMSUNSPOR ÖZLENEN GÜCÜNE KAVUŞMUŞ OLACAKTIR

BU KAMPANYA DÜZENLENDİĞİ TAKDİRDE BU MADDİ KAYNAĞI TOPLAYAN HALKIMIZIN EMEĞİNİDE ÖZEL MAÇLAR VE KONSERLER DÜZENLEYEREK BU ORGANİZASYONLARA HALKIMIZ ÜCRETSİZ KATILDIĞI TAKDİRDE ÖDEMİŞ OLACAĞIZ

BEN ENGELLİ BİR TARAFTAR OLARAK TÜM SAMSUNSPORLULARA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM

SAYGILARIMLA
SÜLEYMAN CAN

haziran ayından buyana bu fikri 500 kişiye sundum çokta iyi karşılandı ama çogunluk oralı oldmadğı için bir faydasıda olmadı bu fikri destek smssine dönüştürelim dedik yine oralı olunmadı bu yazdıklarıma kimse kulak asmadığı süreccede bu takım duzelmeyecektır nekadar baskan gelsede destek verilmediği için samsunsporumuzu bırakıp gitmek zorunda kalacaktır

HoLiGanisT

yusuf ziya benzinliğe izin verirse kurarsın.adam Samsunsporun isminden tiksiniyorum diyor birde Samsunspor için kurulan benzinliğe onaymı verecek.y.ziyanın elinin altında olunmayan bir yerde yatırım yapılmalı ama şu anda öyle bir yer icat edilmedi

harbisamsunsporlu5517

benzinlik bir örnek gereken destek verilsinde yusuf ziya karışsada engel olamayacağı işlerde var o samsunspordan tiskiniyorsa seçim zamanı görusecegız

HoLiGanisT

yusuf ziya yılmaz
sözünde durmaz
bu büyük taraftar
sana oy kullanmaz
sana oy kullanmaz OOOOOO

harbisamsunsporlu5517 kardeşim aslında fikirin çok güzel.hazır para çok çabuk biter.ama paralarla yatırımlar yapılırsa sürekli gelir sağlayacak işte o zaman bu takımın kimseye ihtiyacı kalmaz.aslında yıllardır düşündüğüm şeydi.otel olur,benzinlik olur,otopark olur ama işte bugün yatırım yapılsa bile müsade edilirmi orası soru işareti ama yarın seçim zamanı göstermeliyiz Samsunspor taraftarının gücünü.eğer önümüzü kesen bu kişiler yarında seçilirse.. :(

bir baba hindi

Alıntı

Gümüş'e destek, Yusuf Ziya Yılmaz'a tepki!

Taraftarın maçı üst düzeyde etkileyen desteği herkesin "Bu tablo devam ettiği sürece Samsun'dan puan kapıp gitmek artık o kadar kolay değil" diye düşünmesine neden oldu. Sahaya en fazla hakim olan maraton tribününden verdikleri destekle galibiyette büyük pay sahibi olan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, maçın bitiş düdüğünün ardından tribüne çağırdıkları Sezgin Gümüş'e sevgi gösterilerinde bulundular. Samsunspor atkısını boynuna dolayan Sezgin Gümüş'ün, taraftarları selamlarken duygulandığı gözlendi. Taraftarlar Gümüş'ten başkanlığa devam etmesini isterken, eski Samsunspor Başkanlarından, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz aleyhinde tezahüratta bulundular. "Yusuf Ziya Yılmaz, sözünde durmaz, Bu büyük taraftar, sana oy kullanmaz" sesleri yükseldi.

bizim gösterebileceğimiz bir şey yok, azınlıktayız. bunlar da bildikleri için böyle rahatlar. samsuna kötülük yapanlar da samsunspora kötülük yapanlar da bu halk tarafından ödüllendiriliyor. yazıklar olsun

timofte

Yusuf Ziya Yılmaz bu tepkileri çoktan hak etti. İki yıldır Samsunspor camiası uyutuldu ama artık takke düştü, kel göründü. Yasal sınırlar içinde artarak sürmeli bu tür tepkiler. Siyasetçiler Samsunspor'a duyarsız kalmanın bir bedeli olduğunu belki hatırlar böylece.

Bazı gazetelerde Yılmaz'ın kulübe yardım etmek isterken soruşturma geçirdiği söyleniyor ve Yılmaz savunuluyor ama o soruşturma dosyası Samsunspor'a para toplanmasıyla mı, yoksa o paraların nereye gittiğiyle mi ilgili ona bir bakmak lazım..!

Kaldı ki Samsunspor'a, adı Samsunspor olduğu için, Samsun şehrinin takımı, O'nun prestiji olduğu için yardım edilmeli. Başkanının, yönetiminin iktidar partisine yakın ya da bağımlı olması beklenirse olacağı budur!

harbisamsunsporlu5517

sporla siyaseti birbirine karıştırmamak gerekir ama malesef buyukşehir bld baskanı yuzunden karıştırmak zorunda kaldık bu şekilde olmamalıydı bu takımı buhale düşürenlere yazıklar olsun seçimde görusecegiz sayın yusuf zıya yılmaz

King Of The North

Ne tepkisi yüzlerce kişinin değil binlerce kişinin tepkisi lazım,adamlar her yeri sarmışlar,daha önce de yazdım bütün belediyelerde Trabzon bayrakları var memurların odalarında.Gene necip milletimiz aynı adama oyunu verir gene başkan seçer onu hiç şüphem yok,markasına(Samsunspor) sahip çıkamayan şehirden başka ne beklenir ki.

harbisamsunsporlu5517

işte aylardan beri tek başıma sızlere soylemek istediğim fikri okuyun gerceklestırebılen bır anadolu takımı sayın bld baskanı  işadamları özellikle sizler okuyun     Sivasspor'a destek kampanyası !Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor'a destek kampayası başlatıldı.27 Aralık 2007 17:00Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor'a sürekli gelir getirecek kaynakların yaratılması amacıyla Sivas Valiliği öncülüğünde ''Sivasspor'a Destek Kampanyası'' başlatıldı.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Valilik, Sivas Belediyesi ve Sivasspor Kulübü tarafından organize edilen kampanya çerçevesinde, dün yaptıkları toplantıda kampanyanın ana çerçevesinin belirlendiğini söyledi.

1967 yılında kurulan Sivasspor'un 2004-2005 sezonunda 38 yıl sonra süper lige çıkma başarısı gösterdiğini anımsatan Dalmaz, Sivasspor'un ligde henüz 3. sezonunu yaşamasına rağmen ilk yarıyı bir rekora imza atarak lider olarak tamamlamasının herkesi gururlandırdığını belirtti.

Vali Dalmaz, tüm imkansızlıklara rağmen lig liderliğini yakalayan Sivasspor'un bu başarısının devamı ve 2007-2008 sezonu ikinci yarısında şampiyonluk yarışı içerisinde olabilmesi için manevi desteğin yanı sıra ciddi biçimde de maddi desteğe ihtiyacı bulunduğunu ifade etti.

Bunun için pazartesi günü yapılan Sivasspor yönetim kurulu toplantısına iştirak edilerek mevcut problemlerin masaya yatırıldığını kaydeden Dalmaz, şöyle konuştu:

''Sivasımız'ın tanıtımında en büyük rolü oynayan takımımıza şampiyonluk yolunda gerekli takviyeleri yapmak için başta Sivaslı işadamları olmak üzere sivil toplum örgütlerimizi ve tüm taraftarlarımızı harekete geçirme kararı alınmıştır. Sivasımız'ın gelişmesinde ve tanıtılmasında önemli rol oynayan takımımızın mevcut yıldızlarını elden çıkarmaması, aksine takımın yeni yıldızlar ile takviye edilmesi, Sivasspor'a sürekli gelir getirecek kaynakların yaratılması için başta Valiliğimiz ve Belediyemiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte tek yürek olarak bugün itibari ile çalışmaya başlıyoruz.''

Kampanyanın yürütülmesi ve başarılı bir sonuç alınabilmesi için düzenleme kuruluna bağlı olarak çalışmak üzere 4 adet çalışma komitesi kurduklarını da belirten Dalmaz, bu komitelerin Sivas Valisi olarak kendisine, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan oluşan düzenleme kuruluna sorumlu olarak çalışacağını bildirdi.

KAMPANYANIN ANA HATLARI

''Şimdi Anadolu'nun Yükselen Yıldızı Yiğidolara Destek Zamanı'' sloganıyla başlatılan kampanyanın ana hatları şu şekilde açıklandı:

''Kampanyanın etkin ve hızlı bir şekilde kamuoyuna duyurulması. Sivas merkez ve ilçelerinde bulunan işadamı ve taraftarlardan yardım toplanması. Sivas dışında yaşayan Sivaslı işadamı ve taraftarlardan yardım toplanması. Geniş kitlelere ulaşabilen bir televizyon kanalında canlı olarak yapılacak bir destek kampanyası programının düzenlenmesi.''

Yardımların toplanmasının açılan banka hesap numaraları, kampanya dahilinde bastırılacak olan yardım toplama makbuzları ve SMS yolu ile olacağı bildirildi.

Sivasspor'a destek kampanyası hesap numaraları şöyle:
Banka Adı Hesap No (YTL) Hesap No (Avro) Hesap No (USD)
Ziraat Bankası: 44062351-5001 44062351-5002 44062351-5004
Vakıfbank : 2035587 028-4035589 028-4035588
İş Bankası : 2260372 3464026 3464031

Cagdas Ünver

ozkan17

ya su haberı okuyunca nası sınırlendım yaa..allahım hak bıze hak beyler..hıcc ınım ınım ınlemeyın..çiban gbi oyları vermeyı bılıyodunuzya o yusuf zıyaya..sımdı noldu??

Kimse kendını kandırmasın bu sıtede bu konuyla 50 kişi ılgılenıyosa bunların 25i yusuf zıyaya oy verdı bunu kımse ınkar edemez!!

Hem oy verıp hemde ne aglıyonuzz..hakk hakk bu coban halka..az bıle yapıyo yusuf zıya.. :evil:

harbisamsunsporlu5517

normal secımlerde akp ye oy verırım ama bu seçimde bld baskanı sebebine vermicem kardes sen rahat ol ama samsunsporun buhale gelmesinde  hukumetıı sucluyosan bu buyuk bır haksızlık olur

Çaðrý55

hükümet herşeyde yanlış yaptığı gibi spordada yapıyor sporun gelişmesi çok zor bu şartlarda birisi carlosu getirir bizlerde sivasın 3.kalecisine kalırız.eşitsizlik heryerde kollanıyolar resmen hadi gelişsinanadolu takımları