PTT 1. Lig 15. Hafta | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 25 December 2014, 00:13:39

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Bizim Maclarimizin sonuclarini ne MHK ne TFF ne Rakip Takim belirliyor sadece Erhan Hocaya kalmis.

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 28 December 2014, 14:15:27
izmir uğuru buca için beraberlik oluyor genelde.bu sefer alırız maçı inşallah

maalesef yine olmadı.onun ötesinde son 3 lig maçında golümüz yok  :(

Desiqner

Hoca faktörü o kadar önemli ki bu liglerde...
Sürünen Giresun takımı Erkan hoca ile play-off potasına girdi.
Yine kümeye çakılma yolundaki Rize Hikmet Karaman ile ilk haftadan harika maç çıkarmış.
Futbolcularımızdaki potansiyelin herkes farkında ama onları sisteme sokacak ve birşeyler katacak hoca gerekiyor.

maviay55

65 ten sonra degisikliklerle mac bizim olur dusuncesindeydik tribunde.ama Erhan hocanin "ben 3 degil 1 puan istiyorum"  demesi el freni degisikliklerle 1 puana razi olduk. Alperen onumuzde isinirken Talha geldi isinmaya Alperen dondu kulubeye yelegini ona verirken ki tipi cok bozuktu. Erhan hoca her firsatta gencler de gencler diyor nerede senin genc sevgin Talha kim kac yasinda yurumeye mecali yok Ali zorlu ne katiyor son dakkalarda oyuna aliyorsun. Al safayi al alpereni cift forvete don bu kadar korkma 3 puan alcaz diye!  Mbillayi 3 kisi tutuyor basiyor bunu gormuyo musun hala tum toplar.ona geliyo  ne bi sut var ne organize yok yok bize yine husran..

Akyol

Talha,Recep Niyaz,Serdar Eyilik,Zafer,Doğan,Ali Zorlu,Tuna... Bu saydığım isimler o kadar yetersiz ki hoca Mou olsa bunlar yine oynayamaz. Erhan Altın'ın kapasitesi O'nu alan yönetim kadardı! Eğer bu yönetim bu hocayla devam edecekse diğer yönetimden hiç bir farkı olmaz.