PTT 1. Lig 15. Hafta | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 25 December 2014, 00:13:39

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Savunmamızın bugün 2. hatası. Dikkatli olun biraz gözünüzü sevim ya

GurbetciFanatik

Safa mi giriyor Alperen mi bilmem ama.
Ileride kalabalik olsak su bucaya 3 cekeriz.
Mustafa Cicek ciksin.

elexir

Bu doğana nasıl katlanıyor bu adam her topu hatalı pas yaptı geziniyor sahada recep de aynı şekil çok verimsizler :(

elexir

Doğan yerine sefa olmalı şans verilmeli artık

elexir

mehmet yılmaz

İstekli ve iyi başlayıp son on dakika oyundan çok düştük. Orta sahamız verimsiz kaldı. Doğan maalesef yine aynı, beklentilerin çok uzağında.

Desiqner

Kupa maçında herkes gördü şuan formayı hakeden adamları ama hoca görmemekte ısrar ediyor.
Safa ve Alperen'in hücuma katkısı açık biran önce forma verilmeli.

ngonge

Savunmaya çekilirsek ya da atak yapmalarına izin verirsek affetmezler, kaliteli oyuncuları var. Ama maçın ilk bölümündeki gibi oyunu tutarsak alacağımız maç. Savunmaları zayıf hücumları iyi.

Sol Açık

İlk yarı itibariyle (ilk 10 dakikayı seyredemedik ama) Buca'nın savunmasının zayıf, hücumda ise hızlı çıktıklarında tehlikeli olabileceklerini düşünüyorum. Gerçi kalemizde yan toplarla da tehlike yarattılar, ama bu bizim savunmamızın eksikliğinden, rakibin becerisinden değil.

Açıkçası, Doğan'ın yetenekli olduğunu düşünsem de, şu anki haliyle Samsunspor'un ilk 11 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Aynı zamanda, Samsunspor ilk 11'inin oyuncu yetiştirme yeri olduğunu da düşünmüyorum. Genç bir oyuncu illa ki profesyonel takımın ilk 11'inde oynayarak yetişmez! Yetişir, yedekte veya ilk 11'de pişer. Doğan henüz yetişmeye, gelişmeye muhtaç, ilk 11 oynamamalı.

Bunun ötesinde, Recep Niyaz'ın topla dikine hareketlendiğinde etkili olduğunu birkaç kez bu maçta gördük. Onun dışında ise pek yok. Ama Recep Niyaz zaten bu. Yani, Recep Niyaz'ı hocanın kesinlikle kullanamadığı düşüncesindeyim. Bence etkili olabilecek bir oyuncu, ama yanlış değerlendiriliyor. Böyle bir şekilde kullanılacaksa, bence oynatılmamalı.

Safa (hiç izlemedim, ama kupada 5 maçta 345 dakika oynamış, 3 gol ve 1 asisti var, denenebilir)  ve Alperen'i 2.yarıda oyunda görmek isterim...

İlk yarının gösterdiği, özetle, biz daha iyi takımız ve kazanabiliriz. Ama teknik direktörlük becerisine de ihtiyacımız var...

MeL_55

cok cok kötü bir mac oldu ilk 45dk.
kupada takim olarak daha iyi pas yapabilen hücuma daha iyi gidebilen bir oyuncu grubu vardi.
bugün 2 pas yapamiyoruz. bu neyden kaynaklaniyor bilmiyorum.

süperligin en iyi takimlarindan bursaspora karsi oynadigimiz futbol ile bucayi paramparca etmemiz lazim aslinda.
senol günes bile "bu takim bu futbol ile cok iyi yerlere gelir" demesi yeterli bence.

ha birde dogan erdogan berbatsin!

55.hakan

Doğan ve Hasan çok pas hatası yapıyor ve Mbilla ileride yalnız.Destek yok.Kısa paslarla etkili oluyoruz ama ısrarla uzun oynuyorlar.İşte taktiksizlik her hallerinden belli oluyor.Talha ve Ali Zorlu girmeli.Doğan ve Hasan dışarı..

Sadece Samsunspor

Lusage

Çıkar abicim şu adamı. Yeter sinir krizi geçireceğim birazdan.. 5 al_sana al_sana al_sana

GurbetciFanatik

Hoca devre arasi ne dedin.
Geriye yaslanip 1 puani alalim dedin ???

Sadece Samsunspor

mustafa Allah aşkına sen hiçbişe kullanma