PTT 1. Lig 15. Hafta | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 25 December 2014, 00:13:39

« önceki - sonraki »

maviay55

25 December 2014, 00:13:39 Son düzenlenme: 28 December 2014, 16:49:35 cembaba

Tarih : 28.12.2014  
Saat : 13:30

Deplasmanda daha rahat oynuyoruz 3 puan alıp geleceğiz
Buca - Altınordu - Denizli - Giresun 4 maç 12 puan yapmalıyız.Yılın son deplasmanında Armanın peşinde Bucada olacağız inşallah  samsunspor_x

muzaffer4

beşnumara

Normalde devre arasına kadar olan iki mactan 6 puan alırız ama erhan altın varken takımın başında benim hic umudum yok. Ne kazanırsak kardır.

brigand

Maç web tv'de görünüyor. Heralde bir değişiklik olmaz. Kongre ile ilgili olarak o saate kadar genel anlamda bir olumlu gelişme olması maç daha da fazla bizim lehimize çevirecektir. Ayrıca eğer ligin sonu için ilk bloğu hedefliyorsak puan sırası açısından önemli bir maç olacak bizim için.

celebi

mehmet yılmaz

İzmir'in Uğuru Devam Edecek Mi?

Samsunspor yarın Buca deplasmanına çıkacak. Kırmızı beyazlılar 2012'den beri İzmir'de oynadığı maçları kaybetmiyor.

Samsunspor, İzmir deplasmanlarında ilginç bir istatistik tutturdu. Buna göre İzmir'de oynadığı son 6 deplasmanda da kaybetmeyen Samsunspor bu maçlardan 4 galibiyet, 2 de beraberlik çıkarmış.

Samsunspor, bu sezon gittiği İzmir deplasmanında Karşıyaka'yı 2-1 Taha ve Recep Niyaz'ın golleriyle mağlup etmişti.

2012'den Bu Yana İzmir Deplasmanları

2012/13

Göztepe: 1-0

Karşıyaka: 1-0

Bucaspor: 0-0

2013/14

Bucaspor: 1-1

Karşıyaka: 2-1

2014/15

Karşıyaka: 2-1

Duško Milinković

isa55

Seçimden sonra, aksam ya da yarin sabah hesaplarında bir hareketlenme görseler uçar bu topçular. Hocaya bile gerek kalmaz.
  Ben de Buca' dan 3 puan bekliyorum.

fanatik samsunsporlu

bucanın da başkanı değişti bu hafta .inşallah alırız maçı

kamuri

insallah erkut baskanın ayağı uğurlu gelir kı ben oyle olacağına ınanıyorum en azından futbolculara buyuk moral olmustur su dort maçlık perıyotta fıkstur de uygun 12 puan almamamız ıcın hiç bi neden yok baslangıcı buca maçı olur ınsallah ılk ıkıye oynayan osmanlı antalya kayserı maçlarını evımızde oynayacağımızı dusunursek hakıkaten guzel bı fıksturumuz var buca macı da baslangıç ıcın gayet uygun hadı bısmıllah

Sol Açık

Pek çok zorluğa, iç ve dış olumsuz faktöre rağmen, sıralamadaki yerimiz ve fikstürümüz bizim takımımızın gücünü gösteriyor. Çok daha yukarılara kolaylıkla çıkabiliriz. Devreyi 25 puanla kapatırsak, bu zor süreçte hiçbirşey kaybetmemiş oluruz.

Bu maç çıkışımızın başlangıcı olsun. 3 puan bizim olsun...

özkan

Bu maç serinin başlangıcı olmalı dolayısıyla 3 puanı almak zorundayız.Evimizdeki 2 şanssız mağlubiyetiğ mağlubiyetten saymıyorum çünkü topçuların durumuda göz önünde sonuçta.Erkut Tutunun gelişinin ilk meyvesi olacak olan buca maçını alırız diyorum.Devamında da altınorduyu yenerek ikili bir seri yapabiliriz.Tam emin değilim ama devre bu sene için 16ncı haftada bitecek galiba.Bu nedenle devreyi 24 puanla kapatırsak bana göre yok zamanımızı müthiş bir başarıyla bitirmiş oluruz.Hocanın gönderilmesi ve 3 takviyeylede ikinci yarı taraftarımızında katılımıyla aradaki puan ve manevi farkı kapatır en kötü playoflar için gerekli olanları yaparız diye düşünüyorum.

Bugün içinse rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.Sebebi çok net.Erkut TUTU !

Shane_Falco

12. FURKAN KÖSE
4. FATİH KILIÇKAYA
5. DOĞAN ERDOĞAN
7. MUSA AYDIN
9. SERGES FLAVIER MBILLA ETAME
17. RECEP NİYAZ
21. HASAN KILIÇ
26. MUSTAFA SEVGİ
32. MURAT AKYÜZ
35. AYHAN TUNA ÜZÜMCÜ
88. TAHA YALÇINER

Yedekler
1. SONER ŞAHİN
3. ERCAN YAZICI
6. AHMET BURAK SOLAKEL
20. SAFA SERBEST
22. ALPEREN PAK
28. ALİ ZORLU
54. TALHA MAYHOŞ

Adam Adiloviç'i yine 18'e bile almamış. ADS maçı ders olmamış buna çok belli. 35'lik Tuna ile de devam hoca bravo ;)

beşnumara

Deplasmanda almıyor kadroya. İç sahada alıyor. Bundan da kurtulacağız inşallah.
Tuna bu takımın mücahit'ten sonraki stoperi olmalı iken ikinci stoper oluyor anlamıyorum yaa. Ercan gibi stoper kac takımda var be adam.

Sadece Samsunspor

Adilovic'i 18e almayan Erhan altın kendi sonunu kendi elleriyle hazırlıyor. Devre arası bile beklenmeden gönderilmeli çünkü en önemli maç bu maçlar. Bu maçı kesinlikle almalıyız