Futbolcuların para isyanı

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 December 2007, 11:15:37

« önceki - sonraki »

atakumlueray

Alıntı yapılan: "istanbul grubu"
Siz koşarken ayağınıza çelme taksalar ve yere düşüp bir süre öylece kalsanız tekrar ayağa kalktığınızda hemen düştüğünüz andaki gibi koşmaya devam edebilirmisiniz? sadece bunun cevabını verin ve birde konuyu çok iyi bilen birinden kum çakıl ocaklarının durumunu öğrenin.Başlandığında imkansız denen kum çakıl ocakları ne aşamaya gelmiş öğrenin.Kulüpte krize sebep olan insanlar ortaya çıkmamış olsaydı neler yapılmış ve yapılmak üzereydi, kimlerin transferi bitmişti,kulübümüz bir anda nasıl düzlüğe çıkacaktı..bunları bu işlerin tam olarak içinde olan bir yöneticiden dinleyinde gözleriniz dolsun.Ondan sonra Sezgin başkan, Şafak başkan ve hala onlarla olan bir kaç yöneticiye bir daha ne laf söylersiniz ne söyletirsiniz ve daha öncede söylediyseniz çok üzülürsünüz.Samsunspor tarihinde bunlar kadar iyi niyetli bir yönetim daha önce hiç olmadı ve bunlar kadar icraat yapanda olmadı.Kaldıki adamlar şunun şurasında bir kaç aydır yönetimdeler ve ne şartlarda kulübü aldıklarını hepimiz biliyoruz.Haksızlık etmeyelim.Onlar olmasaydı belkide bu sitede yazışacak bir kulümüz bile olmayacaktı.Biraz gerçekçi ve birazda vicdanlı olmak lazım.Dünü hemen unutmayalım!!!
bana destek olalım demek son derce saçmadır..çünkü sakarya deplasmanında başkana sarılanlardan birisiyim.eskişehirde de otelde başkanla görüşme fırsatım oldu.samsunspor sevgisinden iyi niyetinden şüphem yok.ancak burda herşey yolunda diye ümit vaad edip,ben arkadaşlarıma ikinci yarı samsunsporu izleyin şampiyonluğa oynicaz dedikten snra ertesi gün gazetelerde samsunspor bilet parasını bulamadı diye haber okursam niye işler kötüye gidiyor diye sormak hakkım olur heralde?başkan kötü,bıraksın gibi bir cümlem yok dikkat ederseniz sadece neden kötüye gidiyor,düzelcek mi?bunların bilgisini almak istedim

Sadece Samsunspor

AlıntıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Ligi takımlarından Samsunspor'da ekonomik kriz yeniden baş gösterdi. Paralarını alamayan Samsunsporlu futbolcular kampa gitmedi. 3 aydır kulüpten para alamayan futbolcuların sabrı taştı.

Kulüp yöneticilerinin, futbolcu alacaklarını, bayram dönüşünde tahsil edeceklerine dair söz vermelerine rağmen ödememeleri, Samsunsporlu futbolcuların tepkisine yolaçtı.  

Para alacakları umuduyla sabah saatlerinde Nuri Asan Spor Tesisleri'ne gelen, ancak kulüp binasında kendileriyle muhatap olacak bir yetkili bulamayan oyuncular, akşam saatlerine kadar bekledi. Samsunspor için ellerinden gelen tüm fedakarlığı yaptıklarını söyleyen futbolcular, paralarının verilmesini istedi. Devre arası kampı için Antalya'nın Belek ilçesinde olması gereken oyuncular, paralarını alamayınca kampa gitmedi.

Kulüpte gerilimli anların yaşandığı sırada şehre gelen Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, kulüp binasına gelmeyip maddi sıkıntının aşılması için Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile bir görüşme yaptı. Kulüpteki para krizinin giderilmesi için acil çözüm yollarının arandığı görüşmede, Çarşamba'da kurulu bulunan kum tesislerinin Samsunspor'a devrinin gündeme geldiği öğrenildi.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun ise kum ocaklarının İl Özel İdaresi tarafından işletilip gelirinin Samsunspor'a verilmesini hedeflediği bildirildi. Görüşmede, ayrıca, 2.5 milyon YTL alacağı bulunan futbolculara 500 bin YTL'sinin hemen dağıtılması kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, futbolcuların, görüşmenin uzaması sebebiyle kulüp binasında beklediklerini söyledi. Uzun süre para alamamalarına rağmen Samsunspor için oynayan futbolcuları tek tek kutlayan Başgöl, "Uzun vadede tüm sıkıntılarımızı atlatacağız. Nakit problemini ocak ayı içerisinde çözüyoruz. Ayrıca bir proje üzerinde çalışılıyor. Kum ocağı var. Onun işletmeciliğini İl Özel İdaresi yapacak. Geliri ise Samsunspor'a bağışlanacak. Eğer hayata geçerse 2008 yılı sonuna kulübe 5 milyon YTL kaynak aktarılmış olunacak" dedi.

Devre arası kampına 2 gün gecikmeli gideceklerini belinten Futbol Şube Sorumlusu Başgöl, "Maç gününe kadar kampın devam etmesini planlıyoruz. Vakit az olduğu için futbolcularımız tatil yapmayacaklarını söyledi. Onları bu onurlu davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Samsunspor'a yakışır şekilde hareket ediyorlar. Samsunspor'da oynayan hiç bir futbolcumuzu mağdur etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

jean

sanirim isle ryoluna giiryor inslalah su proje olur 5 milyon para bizi goge cikarir allah bize yardim etsin

Sol Açık

Son haber gerçekten sevindirici. Ayrıca sezon içerisinde yaşanan pek çok eksikliğe rağmen, bence önemli bir direnç ve mücadele ortaya koyan oyuncularımızın tavırları da oldukça olumlu...

Umarım işler yoluna girer. Malum, ummaktan öte yapabileceğimiz pek bir şey yok...

erkan55

sag olsun valimiz yine devreye girmis allah razi olsun
sanirim takim carsamba kampa gidiyor ayrrica bu kum cakil ocaklarinda gelecek 5 trilyon ayda 400 bin ciari oluyor ve buda süper bi gelisme

jean

bu firsattan bari birkac oyuncu alabilsek

berusa55

arkadaslar allahtan umursamaz, bu konulara duyarsız kalan bir valimiz yok. tesekkürler sayın Hasan Basri GÜZELOGLU valimiz!

ozkan17

saolun valımız..ınsallah sızın gıbı bı kac sorumlu ınsanlar daha cıkar takıma sahıp cıkar

supporter

sayın valimize teşekkürler. yusuf ziya yılmaz dan da destek bekliyoruz.
bi avuç sivasın takımı ne durumda, biz kampa zor katılıyoruz. insanın biraz yüzü kızarır
samsuna yakışmıyor, samsunluya yakışmıyor.

bu vurdumduymazlık karşısında SUSMAK ihanettir.

Tribün_ali

Valimizden allah razı olsun belediye başkanlarından aynı destegi bekliyoruz ama malesef yine yapmayacaklar yardım kum çakıl ocakalrı gibi kulube sabit gelir kaynagı lazım o zaman kimseye muhtaç kalmayız

Çaðrý55

ya bu valiyi çok seviyom ben nereliki Samsuna ve Samsunspor a bu kadar önem veriyor helal olsun.

Sadece Samsunspor

içerdeki maçlardan birine illaki valimiz gelecektir ona da gerekliği desteği yaparız stadda - hiç bir iyilik karşılıksız kalmamalı :wink:

jean

vali aslen sanliurfali ankarada dogma buyume gorevini yerine getiriyor o olmasa samsunspor diye bir kulup belkide kalmicakti

King Of The North

Valimiz gerçek bir Samsunlu ve Samsunsporlu gibi hareket ediyor,daha önce bazı tv'lerde Samsunumuzu tanıtırken hep bağımsızlık güneşinin doğduğu şehir olarak konuşmalarına başlaması ve şehrimizi en iyi şekilde tanıtmasını bizim açımızdan bulunmaz bir fırsat olarak görüyorum.

Lazoli

Valimize tesekkür borcluyuz arkadaslar. Gercekten özbeöz Samsunlularin yapmadigi yardimlari yapti Samsunspora. Insallah daha uzun yillar görevde kalir ve Samsunsporumuza bir kac kaynak daha bulur. Tribünde kendisine pankart acilsa ve tezahürat yapilsa bence cok güzel olacak.